Cautare

71 de rezultate pentru "tudose" (4.60 secunde)
Este girat de Israel, Ungaria a transmis public zilele trecute ca a vorbit cu Liviu Dragnea si ca a primit asigurari ca Tudose nu va mai fi premier.
REUSITA LUI TUDOSE CA PREMIER. ... TUDOSE) S-a intrat in linie dreapta cu mega-proiectul de infrastructura POD SUSPENDAT PESTE FLUVIUL DUNAREA BRAILA - TULCEA:
Adriana Tudose: ... Adriana Mihaela Tudose, medic primar alergologie si imunologie clinica, in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr. ... Tudose. ... Adriana Tudose subliniaza ca : ... Adriana Tudose. ... Tudose le recomanda pacientilor alergici: ... Adriana Tudose.
In timp ce analistii vorbeau din ce in ce mai insistent despre doi poli de putere in PSD, cel mai important fiind reprezentat de Liviu Dragnea si celalalt de nou sositul in competitia finala Mihai Tudose, eu am afirmat constant ca sunt trei poli de putere.
El are si o explicatie a conflictului dintre premierul Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, pe care a publicat-o pe Facebook: 13 ianuarie 2017 Premierul Tudose este atacat si contestat din toate partile si i se cere demisia.
Dragnea - Tudose 60 - 5!
Dupa demisia lui Tudose, in urma retragerii sprijinului politic, lucrurile se precipita STOP A fost mai intai nevoie de un interimar si cum Tudose decisese sa-si stranga lucrurile si sa paraseasca Palatul Victoria (in care Grindeanu se baricadase) a fost propus Stanescu, pe care insa Iohannis a dat de veste ca nu-l dorea STOP Il dorea insa pe Fifor, pe care il apreciaza pentru modul exemplar in care indeplineste promisiunile pe care el i le-a facut lui Trump, de a ne inarma pana-n dinti STOP Apoi au inceput pertractarile in legatura cu propunerea de premier cu care urma sa se mearga la consultarile de la Cotroceni STOP Primele nume vizate au fost cele ale Ecaterinei Andronescu si al lui Mihai Fifor STOP Dar, spre surpriza generala a CExN-ului a iesit, in unanimitate...Viorica Dancila!
Psihiatrul Florin Tudose, in varsta de 62 de ani, a murit, duminica, in zona unei piete agroalimentare din judetul Ialomita, dupa ce a cazut la pamant in momentul in care a incercat sa urce in masina la scurt timp dupa ce facuse cateva cumparaturi.
Razvan Gheorghe publica pe Inpolitics un text intitulat 'Psihiatrul Florin Tudose: ... 'Cristian Diaconescu va fi, intr-un viitor apropiat, un foarte bun ambasador cheie al Romaniei in comunitatea europeana sau un bun ministru de Externe, preconizeaza psihiatrul Florin Tudose, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Ce a invatat premierul Tudose de la extraordinarul Ion Iliescu: Pentru acele timpuri, nu stiu daca Romania suporta un soc foarte mare Ion Iliescu a fost un om extraordinar, un om corect, de la care premierul Romaniei, Mihai Tudose, spune ca a avut foarte multe de invataat.
Premierul Mihai Tudose a dezvaluit, in cadrul unui interviu acordat Romania TV, ca Guvernul va da un aviz negativ propunerii legislative initiate de Tariceanu si Dragnea, care vizeaza familia regala. Nu suntem monarhie, a declarat Tudose.
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si Premierul Mihai Tudose au ales facebookul pentru a transmite mesaje de Craciun.
Faptul ca Mircea Geoana a fost in stare sa piarda sefia PSD in fata pustiului Victor Ponta nu trebuie sa mire pe nimeni deoarece presedintele Senatului este "un perdant absolut", este verdictul psihiatrului Florin Tudose, citat de Inpolitics.
Premierul Mihai Tudose cere trecerea Institutului Cantacuzino la Ministerul Apararii Nationale si transformarea lui in unitate militara. ... Poate o mana mai de fier, mai militarizat un pic poate sa aiba in sfarsit rezultate, a cerut premierul Mihai Tudose la inceputul sedintei Executivului.
Grindeanu, Tudose, Ponta, Ciolacu, Stanescu? ... Profitand de aceasta slabiciune a presedintelui Dragnea, Gabriela Firea incearca ceea ce nu au reusit Grindeanu, Tudose si Ponta: ... Sa ne aducem aminte cu cata manie proletara ii infiera pe Grindeanu si Tudose.
Acordarea voucherelor de vacanta pentru bugetari este obligatorie, a declarat, pe 3 iunie, ministrul Economiei, Mihai Tudose, dupa adoptarea ordonantei privind vouchere de vacanta, aratand ca prevederile vor intra in vigoare in 30 de zile de la promulgare. Intrebat cind ordonanta va deveni aplicabila, Tudose a precizat:
obstetrician si abordarea tehnica interventionala, spune Melania Tudose, presedinta AMI, de profesie moasa. ... Melania Tudose, presedinta AMI, a abordat un subiect dificil: ... Melania Tudose, considera ca cezarienele reprezinta metoda economica peste nastere, pentru a usura treaba medicului obstetrician suprasolicitat.
Vicepresedintele PSD, Mihai Tudose, spune ca se impunea remanierea ministrului energiei, Virgil Popescu, in urma haosului din Energie. Tudose critica masurile luate de Virgil Popescu si spune ca nu au adus deloc rezultatele asteptate.
Presedintele Frantei se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis si cu premierul Mihai Tudose si va vizita Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti.
Ar fi simultan aruncat in malaxorul #PROPAGANDEI Noii Securitati, iar toate strigatele democratilor diezului ar trece instantaneu de la MU.E Dragnea la MU.E Firea / Stanescu / Tutuianu / Badalau / Tudose / Grindeanu / Ciolacu /Negoita , la fel cum s-a trecut de la PUIE MONTA la MU.E DRAGNEA (spus direct, fara fineturi, ca doar baietii ne-au anuntat ca au trecut la NEXT LEVEL).
google-analytics.com