Cautare

433 de rezultate pentru "tudoroiu aurel" (2.75 secunde)
Cercetarile au inceput in urma sesizarilor lui Petre Tomescu si consilierului local Tudoroiu Patega, din Alimpesti. ... De asemenea, Tudoroiu Patega spune ca in registrul agricol din cadrul Primariei Alimpesti s-au facut modificari.
Aurel Nechita Numele deputatului social democrat Aurel Nechita apare in primul rind in paginile oficiale ale Camerei Deputatilor si Senatului, dar si pe site-ul PSD. Intilnim numele lui Aurel Nechita pe site-ul Universitaatii a€žAl.
Aurel Babes, fostul director al Spitalului Clinic Judetean si fostul sef al sectiei de diabet, isi vrea inapoi sectia, plus achitarea retroactiva (august-decembrie) a indemnizatiei de conducere. ... Aurel Babes. ... Aurel Babes, in care acesta cere sa fie repus in functie.
Deputatul PRM Ioan Aurel Rus a fost trimis in judecata, marti, de procurorii DIICOT, fiind acuzat de constituire a unui grup infractional si racolare, indrumare sau calauzire a uneia sau mai multor persoane in scopul trecerii frauduloase a frontierei.
Constanta mai are un reprezentant in structura de conducere a Partidului National Liberal la nivel national, in persoana lui Aurel Butnaru, fost viceprimar si in prezent consilier local municipal.
Aurel Nechita, facind referire la pachetul de legi din Sanatate pentru care Guvernul Tariceanu isi va asuma raspunderea. ... Aurel Nechita. ... Campania mediatica dusa de ministrul Sanatatii nu face altceva decit sa ascunda dezastrul din sistemul sanitar", sustine deputatul Aurel Nechita.
O pereche fara pereche de Aurel Storin (Editura ALL) a avut loc si marti, 26 mai, ora 14.00, la Libraria St.O. ... O pereche fara pereche de Aurel Storin (Editura ALL), binecunoscut prozator, textier si fost secretar literar-artistic al Teatrului de Revista Constantin Tanase.
Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, colonel Nicolae Tudoroiu, si-a dat demisia din functia de comanda, la solicitarea sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, dupa incendiul de la "Ferma Dacilor", in urma caruia sapte oameni au murit carbonizat, iar o alta persoana este inca disparuta.
In data de 13 ianuarie 2011, respectiv la doua zile dupa o vizita de documentare pe care am efectuat-o in judetele Arad si Timis pe tema contrabandei cu tigari, procurorii de la Serviciul teritorial Timisoara al DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva directorului Directiei Regionale de Accize si Operatiuni Vamale Timisoara, Aurel Matiut, cunoscut, de asemenea, drept apropiat al dumneavoastra si protector al contrabandei cu tigari de care nu sunteti strain.
Deputatul PD de Suceava Aurel Olarean, alaturi de echipa sa de campanie, a fost implicat luni seara intr-un scandal in orasul sucevean Milisauti, acestia fiind acuzati de catre primarul PSD al localitatii si de un consilier local PSD de violare de domiciliu si amenintari.
Consiliul de Administratie (CA) este compus din Aurel Cazacu, presedinte - director al Directiei Productiei de Aparare din cadrul Ministerului Economiei (ME), Gheorghe Preotu, Ionel Pana, Aurel Gangu si Adriana Vlageo-iu.
Aurel Susman (foto) a fost numit ieri, 6 aprilie a. ... 2009 prin care Aurel Susman a fost investit in functie.
Presedintele FNGC, Aurel Saramet, a prezentat avantajele pe care le presupune o asemenea modalitate de finantare a afacerilor, aratand ca firmele romanesti sunt inca departe de cele din UE din punct de vedere al folosirii creditelor bancare.
Producatorii din judete precum Buzau, Vrancea si Bacau s-au grabit sa scumpeasca painea cu circa 50%, desi presedintele Rompan, Aurel Popescu, declara recent ca nu exista motive ca pretul painii sa creasca pana la toamna.
La solicitarea ministrului Adriean Videanu, Aurel Cazacu si-a dat demisia sambata din functia de director pentru industria de aparare in Ministerul Economiei. ... Aurel Cazacu este singura persoana implicata care a vorbit despre importanta cooptarii lui Mircea Basescu in firma la care actionar era si fata sa.
In replica, Administratia Prezidentiala a emis un comunicat in care se arata ca Traian Basescu nu a avut niciodata intrevederi si convorbiri private cu Gabriel-Aurel Popoviciu.
Candidatii pentru acest post au fost Ion Cilea, actualul lider al PSD, si Aurel Vladoiu, presedinte executiv in organizatia judeteana a partidului. ... M-am saturat de mizeria care exista in acest partid", lasind sa se inteleaga ca Aurel Vladoiu s-ar afla in spatele intregii incurcaturi care s-a creat.
Presedintele PD Emil Boc a precizat ca din informatiile pe care le-a primit in cadrul BPN cu privire la consilierul judetean Aurel Cucu a rezultat ca au existat trei solutii de neincepere a urmaririi penale date de catre Parchetul General in cazul acestuia.
Era format din sase reprezentanti ai Partidului National Roman (Vasile Goldis, Aurel Lazar, Teodor Mihali, Stefan Cicio-Pop, Alexandru Vaida-Voevod si Aurel Vlad) si sase social-democrati (Tiron Albani, Ioan Flueras, Enea Grapini, Iosif Jumanca, Iosif Renoiu si Baziliu Surdu), noteaza sursa de mai sus.
Vicepresedintele PSD Galati, deputatul Aurel Nechita, ne-a declarat ca, in sedintei Biroului Permanent National al PSD, s-a discutat de principiu introducerea unor motiuni simple sau de cenzura la adresa actualului Guvern.
google-analytics.com