Cautare

2603 de rezultate pentru "tudoran radu" (3.71 secunde)
Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, a afirmat, luni dupa-amiaza, intr-o conferinta de presa, ca social-democratii nu ar trebui sa sustina o motiune de cenzura la adresa actualului Guvern pentru ca acest lucru va arunca tara in criza.
Liderul taranist Radu Sarbu a declarat, marti, ca acordul pe care l-a semnat cu presedintele PSD Mircea Geoana reprezinta "un acord de reconciliere nationala, acord fara precedent in Romania post-revolutionara".
Social-democratii sustin ca ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a dat dovada de incompetenta timp de mai bine de un an, in care a condus ministerul, si modul in care a coordonat lucrarile la constructia autostrazii Comarnic-Brasov.
Primarul Radu Mazare va candida la sefia PSD. ... Nicusor Constantinescu, prim-vicepresedintele filialei PSD Constanta, a anuntat ca Radu Mazare va candida la congresul din 20 februarie la sefia partidului. ... Radu Mazare o sa candideze la congresul PSD la functia de presedinte.
PSD a depus la Senat motiunea simpla la adresa ministrului Transporturilor, Radu Berceanu. Liderul grupului PSD din Senat, Ion Toma, a depus miercuri, in plenul Senatului, motiunea simpla impotriva ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, intitulata "Transporturile din Romania, trase pe dreapta de guvernarea cu aceeasi orientare".
Anuntul a fost facut de purtatorului de cuvant al PSD, Radu Moldovan, la Bistrita, potrivit realitatea.net. ... Deci pozitiile pe care UDMR le are astazi in arcul guvernamental sa se pastreze in viitorul guvern de criza", a declarat Emil Radu Moldovan, purtator de cuvant PSD, deputat.
Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, a declarat, luni, ca organizatia pe care o reprezinta nu sustine initiativa legislativa a deputatei social-democrate Manuela Mitrea de interzicere a fumatului in spatiile publice, interdictie care, in opinia acestuia, ar aduce, in primul rand turismului, deservicii majore.
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare a patra parte. In ianuarie 1990, Radu Mazare si colegul cu care era sa se impuste la Revolutie, Sorin Strutinsky, au pus bazele unui saptamanal studentesc, "Contrast".
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare prima parte. ... Radu Mazare este primarul Constantei din 2000.
Senatorul PDL Radu Berceanu considera ca PDL a gestionat prost actuala criza politica. ... Radu Berceanu nu crede in solutia "guvern de tehnocrati", reamintind ca a facut parte din cel condus de Mugur Isarescu.
Dan Radu Rusanu preia functia de vicepresedinte al Senatului, dupa demisia lui Dan Voiculescu Liberalul Dan Radu Rusanu va prelua functia de vicepresedinte al Senatului, in locul conservatorului Dan Voiculescu, care si-a dat demisia din forul legislativ, in locul lui Rusanu, pe functia de vicepresedinte urmand a fi numit Ioan Ghise.
"Radu Popa vroia ca PP-DD sa se alieze cu USL.
Firmele senatorului Radu Berceanu nu si-au depus în ultimii ani bilanturile contabile la Registrul Comertului.
Tot la initiativa primarului Nicolae Matei, consilierii vor supune la vot si numirea noului director, in persoana lui Gheorghita Radu (foto). Gheorghita Radu este membru PC, are 45 de ani, este casatorit cu Doinita Radu, director al Gradinitei nr.
000 lei", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Ghiorghita Radu (foto), directorul Ecoterm, care a recunoscut ca se numara printre cei interesati de un teren pe malul marii in vederea construirii unei case pentru copii.
Aeroporturile Otopeni si Baneasa vor fi unificate si va fi construita o linie de metrou Bucuresti-Otopeni Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca printre obiectivele mandatului sau se numara realizarea Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti SA, dar si proiectul liniei de metrou Bucuresti-Otopeni.
• Reporter Virtual da drept sigura despartirea lui Sorin Oancea de trustul Intact si a lui Radu Moraru, realizatorul emisiunii "Nasul", de B1 Tv.
Radu Moraru, realizatorul emisiunii "Nasul", a anuntat ca pleaca de la B1 TV, impreuna cu echipa sa, pentru a se implica in proiectul televiziunii generaliste pe care compania RCS&RDS urmeaza sa o lanseze. ... E din scurt", a declarat marti seara, in timpul emisiunii "Nasul", Radu Moraru.
Contactat, luni, Bobby Paunescu a spus ca nici el, nici familia lui nu mai sunt actionari la Vox News, Radu Moraru fiind cel care detine televiziunea.
Internationalul roman Stefan Radu a fost audiat, miercuri seara, timp de o ora si jumatate, de procurorul federal Stefano Palazzi din cadrul Federatiei Italiene de Fotbal (FIGC), in legatura cu gestul asemanator salutului nazist facut la finalul meciului castigat de Lazio, 3-1, cu Napoli, in Serie A, din 7 aprilie, din etapa a 31-a din Serie A.
google-analytics.com