Cautare

4458 de rezultate pentru "tudor mic moanta focsani" (2.99 secunde)
Ucigasul preotului din Focsani a fost prins Barbatul are 30 de ani. Agresorul s-a apropiat de preot, cerandu-i sa-i explice cateva citate din Biblie si l-a injunghiat Ucigasul preotului din Focsani a fost prins in apartamentul sau, potrivit presedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan.
Jurnalistul Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook cateva ganduri despre Constantin Tudor, o personalitate remarcabila a Calarasiului.
Corneliu Vadim Tudor a renuntat la presedintia PRM in favoarea colegului Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte. ... Vadim Tudor:
Cine era Tudor Vladimirescu- Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor! Conducatorul miscarii revolutionare din 1821, Tudor Vladimirescu, s-a nascut pe la 1780 in satul Vladimiri (judetul Gorj), dintr-o familie de mosneni.
E mic. ... Cine e mic? Ei bine, de la inaltimea dumneavoastra, domnule ministru de stat, fiecare dintre noi pare mic. ... De ce ziceti ca e mic?
Tudor Vornicu - un excelent om de televiziune (Autor: Razvan Moceanu) Marti, 2 aprilie 2019, s-au implinit 30 de ani de la trecerea la cele vesnice a lui Tudor Vornicu, gazetar, comentator sportiv la radio si remarcabil realizator de programe TV.
Perchezitii la locuinta principalului suspect in cazul uciderii preotului din Focsani Anchetatorii perchezitioneaza locuinta din Focsani a lui Florentin Puscoiu, retinut duminica, in jurul orei 4.00, de procurorii Parchetului Tribunalului Vrancea, pentru uciderea preotului Tudor Marin.
Ucigasul preotului din Focsani a fost prins Ucigasul preotului din Focsani a fost prins in apartamentul sau, potrivit presedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan. Barbatul, in varsta de 30 de ani, se numeste Puscoiu Florin si locuieste in cartierul Sud din Focsani.
AmosNews / Vadim Tudor s-a dus / Autor: Stelian TANASE Cu Vadin Tudor moare o epoca. ... Vadim Tudor a reprezentat destul de exact latura propagandist-securista e vechiului regim.
La sfarsitul saptamanii trecute, liderul de necontestat al PRM, Corneliu Vadim Tudor, a renuntat la presedintia partidului cu care se identifica, in favoarea colegului si prietenului sau, Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
"Onorificul" Vadim Tudor il exclude din partid pe presedintele Ciontu. ... Vadim Tudor arunca in aer PPRM. ... Vadim Tudor spune ca Anghel Stanciu si liderul partidului, Corneliu Ciontu, au avut o "tentativa de puci", insa actiunile presedintelui de onoare si ale "juntei" sale arata tot la fel.
Consiliul National al Partidului Romania Mare, reunit la sfirsitul saptaminii trecute, a hotarit ca liderul formatiunii, Corneliu Vadim Tudor, sa devina presedinte onorific iar noul presedinte sa fie Corneliu Ciontu.
Presedintele Traian Basescu s-a prins ieri seara, la Focsani, intr-o hora a Unirii la care s-au alaturat, mai timizi si cativa liberali, in frunte cu Ludovic Orban si Teodor Atanasiu, dar si presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan.
Astfel, debutul acestor proiecte grandioase il reprezinta spectacolul celui ce a definit conceptul de ,,muzica si poezie" in alaturare, intr-o poveste armonioasa, incontestabilul TUDOR GHEORGHE - ,,PELERINI DIN TARA NIMANUI".
Cine sunt cei doi copii ai lui Cristian Tudor Popescu! Iata cum arata si cu ce se ocupa fiul cel mare al acestuia Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Romania. ... Tudor Popescu, fiul cel mare, si Cristian Popescu, fiul cel mic.
de Focsani, pe soseaua ce leaga orasul Focsani de Galati. ... Dar acolo li s-a spus ca la ei totul este in regula si probabil defectiunea este la Focsani, deci sa mearga acolo.
La manifestarile organizate la Focsani cu prilejul sarbatoririi a 152 de ani de la Unirea Principatelor Romane este asteptat sa participe atat presedintele Traian Basescu cat si liderul PSD, Victor Ponta, care va fi insotit de Ecaterina Andronescu, Ilie Sirbu, Dan Nica si Dan Sova.
Politia e pe urmele agresorului Drama la Focsani. Un barbat a injunghiat un preot intr-o biserica din Focsani. ... Agresorul a fugit de la locul faptei si se pare ca s-a indreptat spre gara orasului Focsani.
Ca sa tinem pasul cu fanii infocati, am facut un mic rezumat al actiunii si un inventar al personajelor - o mica introducere, pentru neinitiati, in lumea Game of Thrones. ... Jaime si Cersei mai au un frate, pe Tyrion Lannister, fiul cel mic al Lordului Tywin Lannister.
Corneliu Vadim Tudor s-a intors in uralele aplaudacilor sai in fruntea formatiunii politice pe care a fondat-o, invocand necesitatea salvarii partidului de actiunile “impostorilor“ Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu, vanduti PSD.
google-analytics.com