Cautare

6347 de rezultate pentru "troiciu constantin str nicolae iorga 63 chiajna ilfov" (4.03 secunde)
Victor de 24 de ani, din judetul Calarasi, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. Dezrobirii, dinspre str. ... Cand a ajuns la intersctia cu str. ... Gruia de 41 de ani, din Bucuresti, care circula pe str. Orsova, dinspre str. Cetatea de Balta catre str.
Lucian de 45 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca VW pe Calea Victoriei, dinspre str. Mihail Moxa către str. ... Marinela de 41 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea străzii la culoarea rosie a semaforului electric pietonal.
Panduri - Str. ... - Drumul Taberei - Str. ... - Drumul Taberei - Str. ... - Drumul Taberei - Str. ... Dimitrie Cantemir intre Str. Drumea Radulescu si Str. ... - Str. ... Mircea Eliade - Str.
Dean Beta (Sportul Studentesc), Adrian Popa II (Chiajna), Sergiu Muth (Gaz Metan Medias), Ionut Rada (Pandurii), Codrut Cioranu (Sportul Studentesc), Andrei Tepes (Ceahlaul), Valentin Lupu (Steaua);
Decizia finala a apartinut Comitetului Executiv al FRF, care a hotarat, la propunerea lui Dumitru Costin, reprezentantul AFAN, disputarea unui meci de baraj pentru mentinerea in primul esalon, intre echipa Rapid, care nu a indeplinit criteriul financiar din manualul de licentiere, si Concordia Chiajna, formatia retrogradata sportiv cel mai bine clasata (locul 15 in sezonul precedent).
Corina Danila a pierdut vila pe care o avea in comuna Chiajna. ... In vremurile bune, in care castiga bine si avea o relatie stabila cu Norris Mageanu, Corina Danila si-a cumparat impreuna cu iubitul ei o vila intr-un cartier rezidential din Chiajna, scrie Cancan.ro.
Conordia Chiajna - Dinamo 0-1 Etapa 5 / Liga 2 Sezon 2022/2023 A marcat: ... Concordia Chiajna: Chesneau - Simion, Stanica, Palmes, Busu - Cierpka, Ghimfus - Paturca, Mustaca, Llulaku - Ndiaye Rezerve:
Ultima samavolnicie pusa la cale de familia Babus vizeaza evacuarea discretionara a Ligii Navale Constanta din sediul de pe str. Nicolae Titulescu, membrii acestei organizatii neguvernamentale, al carei presedinte onorific este chiar seful statului, Ion Iliescu, riscand in curand sa-si desfasoare activitatea in strada.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov au preciazat, sambata, ca organizatorul sfintirii de duminica a Catedralei Mantuirii Neamului este Patriarhia Romana, care a invitat publicul sa participe la slujba de sfintire a Catedralei. ... Recomandarile ISU Bucuresti-Ilfov pentru cei care vor sa asiste la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului:
MIHAI de 31 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Ilfov, a condus un microbuz marca Mercedes, pe bd. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
Un bloc din comuna Chiajna, judetul Ilfov, a fost evacuat. Locatarii au simtit un miros intepator si, speriati ca s-ar putea intoxica sau ca intreaga cladire ar putea sari in aer, au cerut ajutor de urgenta.
Interviu cu istoricul Constantin Corneanu.
Nicolae Anastasiu, professor emeritus; ... Ileana Cazan, cercetator stiințific I, director adjunct al Institutului de Istorie "Nicolae Iorga" al Academiei Romane; ... Nicolae Iordan-Constantinescu, PhD, profesor asociate, Universitatea FInante - Banci, Bucuresti; ... Constantin Hlihor, Decanul Facultatii de Istorie, Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir", Bucuresti;Octavian Hoandra, scriitor, jurnalist;
Rosetti, Str. Tudor Arghezi, Str. ... Dimitrie G Gerota, Str. Jean Louis Calderon, Str. ... Rosetti, B-dul Nicolae Balcescu, Str. Ion Campineanu, Calea Victoriei, Splaiul Independenței, Str. Halelor, Piata Unirii, B-dul Unirii, B-dul Mircea Voda, Str.
faptul ca Ion Anghel, consilierul PRM, nu ar mai fi membru de partid si ca atare nici ales local, trecerea oficiala a lui Vasile Iorga la PD-L, prin care si-ar fi pierdut calitatea de consilier local, precum si demisia sa din Consiliul Local.
Potrivit presedintelui DMHI, Vasile Iorga, toata aceasta situatie nu reprezinta o infractiune flagranta, fiind vorba, pe de-o parte, de o neintelegere, dar si de o neglijenta a responsabililor de IT din cadrul companiei, pe de alta parte.
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare.
Gabriel Oprea a demisionat joi din PSD, dupa ce miercuri a parasit conducerea PSD Ilfov, iar marti functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Gabriela Firea demisioneaza din PSD Senatoarea PSD Gabriela Firea a anuntat, vineri, ca a demisionat din PSD, dupa decizia PNL de a accepta colaborarea cu PDL in Ilfov.
Mai multe perchezitii au avut loc joi dimineata in Capitala si in judetul Ilfov. ... De asemenea, s-au facut perchezitii in cartierul Rahova din Capitala, dar si in judetul Ilfov. ... 120 de perchezitii au avut loc joi in Bucuresti si Ilfov.
google-analytics.com