Cautare

316 de rezultate pentru "transfer" (2.57 secunde)
Va fi o dificultate sau o amanare in banii de primit printr-un contract, document sau transfer bancar. Problemele de acasa cu membrii familiei pe un subiect particular se vor rezolva, situatia se va calma, relatia se va normaliza.
Deportarile in Baragan au fost o actiune intreprinsa in anii 1950 de regimul comunist din Romania, care a inceput prin relocarea fortata in Campia Baraganului a populatiei dintr-o raza de aproximativ 25 km de granita cu Iugoslavia, din judetele Timis, Caras-Severin si Mehedinti, in urma conflictului izbucnit intre Stalin si liderul comunist de la Belgrad, Iosip Broz Tito si, odata efectuat acest transfer de amploare de dislocare, a continuat prin condamnarea la munca silnica a cetatenilor socotiti de regim ca fiind nesiguri sau dusmani.
PNL ii supune atentiei ministrului de Interne un lucru pe care fi trebuit deja sa-l stie, si anume ca procesul de desecretizare si transfer al dosarelor aflat in desfasurare nu necesita niciun act normativ, singurul care a sustinut asa ceva fiind deputatul PSD Ion Stan.
Cu toate acestea, toate formatiunile politice au scos in fata un transfer "bomba" pentru a demonstra ca au si luat oameni de la altii si nu doar au dat.
Pe de alta parte, Geoana a afirmat ca, potrivit sondajelor, intentia de vot este de 24-25 % pentru PSD, aratand ca cifra nu e rea, dar s-ar fi asteptat la un transfer mai rapid de incredere spre PSD fata de rezultatele dezastruvase ale actualei guvernari.
Mai multi membri ai organizatiei municipale a PNL Brasov au inceput formalitatile de demisie si transfer la Grupul de initiativa care se va constitui la Brasov pentru platforma liberala condusa de Theodor Stolojan.
"Mai mentionez legatura stransa intre unii oameni de afaceri si unii politicieni - un tandem prin care s-a realizat un transfer de putere, care a daunat interesului public", a mai adaugat Basescu, facand apel ca aceste colaborari sa inceteze.
Tranzactie motivata in 12 randuri Legalitatea hotararii este insa pusa la indoiala de presedintele PLD Dolj, Horatiu Buzatu, care a declarat ieri ca il va interpela in scris pe premierul Tariceanu pentru a da explicatii in legatura cu acest transfer.
As vrea sa va transfer ingrijorarea mea. Desi sunt cazuri dezbatute la televizor, la radio, prezentate si intoarse pe toate fetele, statul inca nu functioneaza liber de influente", a spus Basescu.
As vrea sa va transfer ingrijorarea mea. Desi sunt cazuri dezbatute la televizor, la radio, prezentate si intoarse pe toate fetele, statul inca nu functioneaza liber de influente", a afirmat Basescu.
La ora actuala comuna are un proiect intocmit, si trimis la Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor si la Ministerul Integrarii Europene, pentru o statie de transfer si selectare a deseurilor menajere, si se lucreaza la un nou proiect, pentru extinderea sistemului de canalizare in intreaga comuna, precum si pentru construirea unui campus scolar.
"Au fost incheiate contracte de operare prin care clauza de interzicere a dreptului de operare a fost superficial intocmita, prevazandu-se doar forma de subinchiriere, fara insa a elimina celelalte forme de transfer a drepturilor de operare catre alti agenti economici, respectiv contracte de management, asociere in participatiune, colaborare, conducand la neatingerea scopului initial pentru care au fost incheiate, respectiv eficientizarea administrarii plajelor", a declarat seful DCG, Emanoil Negut.
As face chiar un transfer la Timisoara, sa-l luam pe Mazare pentru o perioada. Trebuie sa recunosc chiar ca am preluat o parte din ideile acestuia, pe care le-am promovat si in consiliul nostru", a declarat peremistul Adrian Pascuta.
47/1999 acordata Mininvest Deva si apoi transferata catre "Rosia Montana Gold Corporation", contractul de transfer al acesteia, documentatia tehnica aferenta, drepturile si obligatiile partilor, precum si licentele similare de exploatare pentru perimetrele Certej, Zlatna si Bolcana fac parte in prezent din categoria informatiilor clasificate de ANRM.
Un alt transfer catre PSD a fost anuntat si in Gorj. Fostul lider al filialei PLD Balteni, Dumitru Oprea, a declarat marti ca a hotarat, dupa ce a obtinut acordul tuturor membrilor organizatiei, sa treaca la social-democrati.
Ea sustine ca Oradea ar fi putut beneficia de fonduri europene pentru depozitarea gunoaielor, dar Consiliul Local Oradea, impreuna cu Consiliul Judetean Bihor, a preferat realizarea unui parteneriat public-privat pentru realizarea a sase statii de transfer pentru gunoi, statii care nu s-au realizat.
Iar insirarea unor nume (toate stimabile, fara exceptie) nu inseamna neaparat un transfer de cinste dintr-o parte intr-alta. Daca ati fost coleg cu asemenea oameni, ei bine, se pare ca dv.
Tranzitia, care a devenit de-a lungul timpului tot mai reglementata, de la primul transfer de putere dintre George Washington si John Adams în 1797, promite sa fie delicata, din cauza crizei exceptionale care afecteaza Statele Unite si pentru ca peste 150.000 de soldati americani se afla în teatre de operatiuni din strainatate."Doar în 1933 a mai avut loc o tranzitie atât de dificila ca aceasta", subliniaza Darrell West, director de studii despre guvernare la Brookings Institution, referindu-se la venirea la putere a lui Franklin D.
Cat despre oportunitatea unei asemenea decizii, Balan nu a dorit sa comenteze, afirmand ca va cauta mai intai sa se informeze asupra detaliilor respectivului transfer.
Presedintele a precizat ca, odata cu incheierea procesului de transfer catre CNSAS a dosarelor fostei securitati, s-au creat premise majore de credibilizare a SRI.
google-analytics.com