Cautare

316 de rezultate pentru "transfer" (3.95 secunde)
In cazul transferului de proprietate, baza de impunere este valoarea declarata de parti in actele de transfer, fiind incasata de notarul public.
Astfel, actiunile Rompetrol Rafinare, principalul activ al grupului petrolier, au inregistrat cea cea mai mare lichiditate la BVB, de 10,01 milioane de lei, ultimul transfer fiind realizat la o cotatie cu 8,51% sub pretul de miercuri, de 12,9 bani.
"Dupa preluarea Brinkers (Bucuresti - n.r.), în vederea eficientizarii productiei si a alinierii produselor la legislatia europeana, a avut loc un transfer de activitate legata de margarina retail de la Craiova la Bucuresti, în timp ce productia de margarina industriala a continuat si s-a dezvoltat la fabrica din Craiova, preluând si volumele care se produceau anterior la fabrica Brinkers din Bucuresti", a declarat pentru GdS Manuela Banu, managing director al Orkla Foods România.
"Ma bucur ca AVAS a aprobat acest transfer. Astfel una dintre cele mai importante companii producatoare de medicamente din Romania va produce in colaborare cu alte firme straine vaccinuri insulina medicamente pentru bolile cardiovasculare tumorale si alte medicamente importante de care pacientii nostri au nevoie.
„Cu aceasta ocazie, intentionam definitivarea solutiei de transfer a pachetului de actiuni detinut de partea coreeana catre partea romana“, a declarat Basescu.
Estimarea in ce priveste numarul total de imobile ce ar urma sa fie expropriate sau sa constituie obiectul unui transfer este de 464 de unitati pe raza ambelor judete vizate incadrul mega-investitiei (Braila si Tulcea).
"Sunt foarte fericit pentru ca pana la urma s-a realizat acest transfer. Am venit cu sufletul deschis la Steaua si imi doresc sa ne indeplinim toate obiectivele", a declarat fostul jucator al Universitatii Craiova.
Detinatoarea Ligii Campionilor, FC Barcelona, este hotarata sa faca inca un transfer de marca, in "vizorul" catalanilor fiind atacantul lui Arsenal Londra, Robin van Persie.
"Zvonurile privind un eventual transfer al meu sunt false. Nu am cerut niciodata sa plec de aici, sunt fericit la Sahtior.
Oferta comerciala Clicknet Mobile Internet este bazata pe tehnologia CDMA si va fi disponibila in aproximativ 20 de orase din Romania. Astfel, operatorul telecom a afirmat ca vitezele de transfer vor fi pana la 3.
Excluderea lui Codrin Stefanescu a fost motivata de lipsa fisei sale de transfer de la Sectorul 3 la Sectorul 4, dar si de declaratiile sale care ar fi adus atingere imaginii partidului.
Desi nu am ascuns niciodata cine se ascunde sub pseudonim, nu am gasit potrivit sa transfer relativa notorietate a "personajului Mordechai" catre cel care sunt cu adevarat, nici nu am folosit pseudonimul pentru a ma ascunde.
De exemplu, daca platiti pentru un pachet lunar de minute, SMS-uri si date in tara dumneavoastra, orice apel vocal, SMS si sesiune de transfer de date efectuate in timp ce calatoriti in alte state membre ale UE vor fi deduse din acest volum ca si cum ati fi acasa, fara taxe suplimentare.
Acestia raspund de backbone-uri mari cu mii de rutere conectate prin fibra optica, cu banda larga de transfer. Corporatiile si firmele de hosting utilizeaza asa-numitele ferme” de servere rapide (= multe servere, situate eventual in aceeasi sala sau cladire), conectate direct labackbone.
"A trebuit sa vina 2005, primul meu an de mandat, pentru ca in CSAT sa luam decizia de transfer a 1,3 milioane de dosare de informatori spre a fi cercetate de institutia specializata si puse la dispozitia publicului", a spus Basescu.
Acest transfer de proprietate catre sectorul privat - in cadrul caruia exceleaza prin suspiciunile pe care le-a generat mult trambitata privatizare "la foc automat" pusa la cale in urma cu citiva ani de fostul ministru al Turismului Dan Matei Agaton - i-a avut ca beneficiari pe fostii directori ai hotelurilor in cauza, pe sefii de sala, pe militienii epocii Ceausescu sau pe multii reprezentanti ai clientelei politice a PSD-ului si nu numai.
Helene, sora, va ramane profund ranita de acest transfer al mostenirii. In aprilie 1986, Simone de Beauvoir e internata la spital, in stadiu critic, cu inima slabita de alcool si tutun.
Printr-un adevarat transfer de identitate, el traieste un episod de dementa confuzionala, devenind, dintr-un individ partial oligofren (in ciuda inteligentei sale practice, are dificutati in vorbire) un savant genial, in fapt Umilitul insusi, caruia i-a canibalizat personalitatea.
La modelarea diferitelor distributii posibile ale acestui microb pe intreaga planeta - in oceane, pe uscat, in jurul coastelor si in diferite conditii atmosferice - echipa lui Sanroma a folosit un model de transfer radiativ "pentru a simula radiatiile vizibile si infrarosii reflectate de planeta noastra." Au stabilit astfel ca, "niste observatori indepartati puteau sa distinga, utilizand observatii fotometrice multicolore, un Pamant Archean, in care bacteriile purpurii acopera suprafete vaste ale planetei, spre deosebire de Pamantul actual, cu continente acoperite de deserturi, vegetatie sau covorase microbiene".
â- piciorul de tip Â' grec Â' este asociat mai frecvent cu prezenta metatarsalgiilor (prin transfer de sarcina catre degetele laterale) ;
google-analytics.com