Cautare

316 de rezultate pentru "transfer" (2.74 secunde)
Daca ratele de transfer se dovedesc a fi si practice aceasta ar insemna un alt record in domeniu, actualele modele abia daca ating jumatate din valorile specificate de Adtron.
Ratele de transfer se ridica la peste 80 MB/s, cu o medie situata in jurul a 70 MB/s. Sustinerea ratelor de transfer ridicate se datoreaza tehnologiei PMR, a memoriei tampon de 32 MB (o premiera in domeniu) si a interfetei SATA 2 pe care se conecteaza.
La Tokio a fost batut recordul de transfer de date prin intermediul protocoalelor Internet 2. ... Principalul dusman al sau este viteza de transfer redusa pentru necesitatile actuale.
Compania producatoare a declarat ca acest hard disk va îmbunatati performantele oricarui notebook, datorita vitezei de transfer de 60 MB/s.
Hypertext Transfer Protocol reprezinta metoda prin care paginile de internet trimit si primesc informatiile. ... Viteza de transfer s-ar putea mari considerabil.
Daca acest transfer de date tine mai putin de o secunda, un al doilea test cu un fisier mai mare va fi facut. ... • Uita-te foarte atent la sectiunea de Transfer din casuta de display al progresului si vei vedea ce viteza de internet ai.
Lansarea aparatului coincide si cu deschiderea retelelor 4 G, care dau posibilitatea unui transfer de date la viteza foarte mare. ... "Diferenta intre 3G si 4G este viteza si calitatea de transfer.
24 luni Suport tetiera - 39,9 RON 7-10 SRXA-THS710 Compatibil cu tablete pana la 10 Router Serioux N300 SRX-WR300W Viteza transfer pana la 300mb/s 4 porturi, Firewall 2 antene fixe 5dBi Garantie:
Transfer Cercetatorii au observat la rozatoarele sanatoase ca celule beta pancreatice produceau catelicidine. ... In paralal, acest transfer a permis reducerea incidentei diabetului.
Giovanni Becali a fost in Italia, unde a reusit inca un transfer interesant. Veteranul impresar a intermediat imprumutul lui Valentin Mihaila de la Parma la Atalanta, cu optiune pentru un transfer definitiv.
Un fost inginer al Departamentului masuratori diagnoza si eficienta energetica din cadrul Complexului Energetic (CE) Turceni a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru acces fara drept la un sistem informatic si transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic.
Anghelache) Iorgus, cel mai interesant transfer in Dobrogea Alesii locali din Dobrogea nu au scapat nici ei de sindromul migratiei politice.
El a precizat ca taranistii propun ca noua denumire a formatiunii sa fie Partidul Popular Crestin-Democrat (PNTCD), in ideea ca acest transfer de la un partid la altul se face “la vedere“, prin pastrarea continuitatii istorice, statutare si de afiliere la PPE.
Competentele Coordonatorului National al Pactului de Stabilitate pentru Europa de Sud-Est (PSESE) vor reveni la MAE, dupa o perioada in care fusesera transferate la Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, decizia fiind luata in sedinta de Guvern.
Ludovic Orban a spus insa ca principalele piedici in calea acestui transfer sunt reprezentate chiar de catre sefi din politie.
Vinovatii pentru incident au ramas necunoscuti In prezent, in zona adiacenta locului in care s-a produs surparea cheului se desfasoara lucrarile noului terminal de cereale, al carui beneficiari sunt firmele CANOPUS SRL, TRANSPORT TRADE SERVICE SA, TRANSFER INTERNATIONAL SPEDITION SRL, obiectivul urmand a fi finalizat in luna iunie a.c.
Normal ar fi sa nu dea unda verde unui transfer in situatia asta. Liga stie ca sunt aceste sechestre asupra drepturilor federative.
Normal ar fi sa nu dea unda verde unui transfer in situatia asta. Liga stie ca sunt aceste sechestre asupra drepturilor federative.
nu se pune problema incercarii unui transfer de responsabilitate. Raportul de tara de la sfirsitul acestui an este esential“, a afirmat Traian Basescu, in fata a aproximativ 200 de magistrati, prezenti la festivitate.
infiintarea de companii in activitati conexe activitatii bancare, modalitatile de transfer de fonduri din strainatate, cadrul legal pentru infiintarea unei noi categorii de institutii specializate in moneda electronica, etc.
google-analytics.com