Cautare

1003 de rezultate pentru "trafic de tate" (3.08 secunde)
Gandul este cea mai puternica forta din univers iar cinci minute de manie sau suferinta imobilizeaza celulele gardian ale sistemului IMUNITAR, iar timp de 5-6 ore, organismul nostru e lipsit de apa­rare si astfel se poate declansa orice boala. Citeste un interviu extraordinat acordat de Prof.
Face misto de ea. ... Ca tinea linia ocupata pentru fete ca Alexandra din Caracal, care au cu adevarat nevoie de politie. O jigneste public, in cel mai grosolan mod cu putinta, intr-un moment care e departe de a fi unul dintre cele mai fericite ale vietii ei.
Ion Ionescu de la Brad pleaca in 1840, la Iasi, studiaza pe banii domnitorurului si se intoarce sa faca prima sampanie romaneasca. ... Grasa de Cotnari are multe poezii.
Puţine sunt categoriile care au scăpat de boala salariilor date pe bucăţele, după ... ar putea avea parte de păcăleli salariale. In ultimul an, au fost doctorii de la Spitalul TBC.
ziarul la rubrica de matrimoniale. Este locul în care se înghesuie cele mai multe persoane lipsite de vicii, cu o stare materială impecabilă, uniţi totuşi doar de singurătate.
Sotul Elenei Udrea - blonda de la Cotroceni - a deschis gura in fata reporterilor. ... Se potrivesc de minune.
„Bodu a pus sechestru pe Gara de Nord”, „ANAF plănuieşte să ... a ziarelor de săptămani. ... de Administrare Fiscală, celebra ANAF, a pus sechestru pe Gara de Nord în contul datoriilor Companiei CFR.
seara, în funcţie de momentul în care lecturaţi cele ce urmează. ... de sindicate v-a vorbit ieri şi Tudor Neacşu, adevăratul redactor - şef al ziarului, vă
îşi acorde pensii de sute de milioane de lei, pentru somnul dulce din Parlament. Printr-o „chichiţă“ de care s-a agăţat PSD, parlamentarii care îşi pierd funcţiile doresc acum să
Adrian Năstase a plecat de la şefia PSD pe uşa din spate şi s-ar putea să
Adrian Năstase a plecat de la şefia PSD pe uşa din spate şi s-ar putea să
Suntem un popor de manelisti si telenovelisti, manipulati sentimental. ... Decat sa trecem pe raboj ca 2+2 fac 4, mai bine cantam din solz de peste o doina pentru moartea politica a Monei Musca. ... O femeia asa de cumsecade, distinsa, cinstita si desteapta!
Scandalul de la Directia Generala Anticoruptie este pe cale sa fie musamalizat ori, tot atat de grav, sa se incheie in cel mai nemernic stil bastinas - "vinovat este mortul".
Nu-mi place si nu mi-a placut vreodata un anumit post de televiziune, care tine casnicele de ochii mari pana la ore tarzii in noapte pentru toate "anchetele jurnalistice" si pentru diverse talk-show-uri cu invitati obscuri.
Grotescul nelimitat al showbiz-ului romanesc pare sa nu mai aiba loc intre stramtele granite mioritice, unde gloria are pret de tabloid:
Grotescul nelimitat al showbiz-ului romanesc pare sa nu mai aiba loc intre stramtele granite mioritice, unde gloria are pret de tabloid:
Cantareata Carmen Radulescu a lansat recent, la Galeria Carrefour Orhideea, albumul "Poate", aparut la casa de discuri OVO MUSIC.
La data de 25.04.2011, incepand cu ora 20.30, pe stadionul "STEAUA" a avut loc partida de fotbal dintre echipele Steaua si Dinamo. ... Din cercetarile efectuate de lucratorii Sectiei 22 Politie a rezultat faptul că
O tanara de 25 de ani din Capitala a intrat, vineri noaptea, cu motocicleta intr-o masina, a ranit o fata care mergea pe trotuar, apoi "a plonjat" in vitrina unui magazin de pe Calea Victoriei. ... Accidentul s-a petrecut in jurul orei 3 si jumătate.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
google-analytics.com