Cautare

1003 de rezultate pentru "trafic de tate" (2.81 secunde)
Cei trei miniştri secretari de stat il urmăresc indeaproape şi aşteaptă ... Politicienii care au rămas "de gardă" la Galaţi il urmăresc şi mai atent şi acum transmit tuturor acelaşi mesaj:
Andrew Tate a fost interzis pe retelele sociale, pentru misoginism si violenta. Decizia vine la scurt timp dupa ce numerosi activisti au criticat dur continutul postat de miliardarul britanic, stabilit in Pipera alaturi de fratele lui, Tristan.
Norica Nicolai, fost europarlamentar si fost procuror a analizat scandalul in care sunt implicati fratii Andrew si Tristan Tate. Iata concluziile.
Fratii Tate au ajuns la Curtea de Apel unde se decide daca vor fi eliberati din arest
Consulul Marii Britanii la Bucuresti i-a vizitat de fratii Tate in Arestul Central al Politiei Capitalei. Intre timp, mascatii au facut noi perchezitii in dosarul fratilor milionari.
Masinile de lux ale fratilor Tate sunt ridicate de autoritatile romane
Masinile fratilor Tate au intrat in administrarea statului roman.
5 masini de lux, ceasuri rare si teancuri de bani. Este averea de peste 3 milioane de euro a fratilor Tate, pe care anchetatorii au pus sechestru. Bolizii au fost deja dusi in parcarea statului, iar acestia ar putea sa fie vanduti sau chiar folositi de institutii publice.
Unul din prietenii fratilor Tate a fost audiat la DIICOT. La iesirea din cladire acesta a vorbit despre legaturile sale cu acestia.
O victima a fratilor Tate, o tanara despre care procurorii spun ca a fost traficata, a venit sa-i viziteze pe cei doi milionari, iar aceasta nu a fost singura care s-a prezentat la Arestul Central.
Fratii Tate, impreuna cu fosta politista, au fost scosi din arest joi dimineata si readusi la sediul DIICOT pentru continuarea perchezitiei informatice.
Dupa ce Antena3 CNN a dezvaluit in exclusivitate ca politistii de la Politia Orasului Voluntari au ignorat o plangere depusa de una dintre victimele fratilor Tate, superiorii politistilor au mai gasit si alte reclamatii asemanatoare uitate in fisete.
Informatie-bomba in cazul fratilor Tate. Cei doi raman in arest, contestatia la prelungirea arestului preventiv a fost respinsa. Intre timp, noua avocata a acestora, Tina Glandian, cunoscuta drept aparatoarea celebritatilor internationale, a dezvaluit ca Tristan are inca un copil, cu o romanca.
A inceput parada fratilor Tate inca de dimineata! ... Care era starea lor de spirit inainte de a intra in sdiul DIICOT.
Fratii Tate vor sa scape din arest pentru a fugi in Dubai, au descoperit procurorii care au strans si probe clare in acest sens. Intre timp, la Curtea de Apel Bucuresti se vor judeca astazi doua contestatii in dosar.
Primele declaratii ale avocatilor fratilor Tate despre stenogramele aparute! Ce spun despre "fuga" milionarilor britanici in Dubai.
Avem noi informatii explozive in dosarul fratilor Tate. Procurorii au gasit indicii ca fosta politista ar fi facut propria ancheta dupa primele perchezitii din aprilie anul trecut.
Fratii Tate au depus plangere penala impotriva presupuselor victime. Iata ce au declarat avocatii si ce acuze li se aduc acestora.
Fratii milionari, Andrew si Tristan Tate, raman in continuare in arestul central. Asta au decis astazi judecatorii de la Tribunalul Bucuresti dupa ce procurorii DIICOT au cerut prelungirea arestului pentru inca 30 de zile.
Fratii Andrew si Tristan Tate contesta, pentru a treia oara, masura arestarii preventive.Ei se afla deja de aproape trei luni in spatele gratiilor iar legea spune ca masura arestului preventiv se poate intinde, prin prelungiri succesive, pe cel mult sase luni.
google-analytics.com