Cautare

4367 de rezultate pentru "total pro clean" (2.75 secunde)
Lungimea simpla a retelei de distributie a apei potabile La sfarsitul anului 2009, lungimea simpla a retelei de distributie a apei potabile era de 60.456,4 km, cu 3.647,2 km mai mare pe total tara fata de situatia existenta la sfarsitul anului precedent, potrivit datelor INS.
"Produsele industriale au reprezentat 94,0% in total exporturi, iar produsele din agricultura si silvicultura au detinut o pondere de numai 6,0%. In structura pe marfuri a exporturilor, cinci sectiuni detin 84,0% din total.
Cristian Parvulescu, presedintele Pro-Democratia, a atras atentia asu¬pra derapajului democratic in care se ajunge din cauza nerespectarii legisatiei. ... In total 11 posturi de parlamentari sunt vacante, posturi care la momentul ocuparii lor aveau in spate 137.
Dupa sedinta, Emil Boc a declarat ca PD este pregatit sa il sustina total pe Basescu, condamnand, totodata, "diversiunea, duplicitatea si minciuna" practicate de PSD si PNL, care au inventat sloganul "DA pentru Basescu".
Trupa de improvizatie Obligo, indragita de public de peste 8 ani si apreciata in cadrul emisiunilor Romanii au Talent (Pro Tv) si IUmor (Antena 1), vine in fata publicului cu un concept unic pe piata show-urilor din Romania:
Posturile TV monitorizate au fost TVR 1, TVR 2, Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV, B1 TV, National TV si OTV, iar cele de radio: Romania Actualitati, Europa FM, Info Pro, Radio Total si Mix FM.
Declaratia a venit ca urmare a faptului ca secretarul general al PD, Vasile Blaga, precizase ieri ca PD nu este implicat în nici un fel în organizarea mitingului pro Basescu de aseara.
Declaratia a venit ca urmare a faptului ca secretarul general al PD, Vasile Blaga, precizase ieri ca PD nu este implicat în nici un fel în organizarea mitingului pro Basescu de aseara.
In total vor fi mai mult de 1.000 de oameni", ne-a spus Mihai Boldea.
Sunt exceptate totusi de la scutire livrarile de constructii pentru care proprietarul si-a exercitat dreptul de deducere total sau partial pentru achizitie, transformare ori construire. ... Ele fie vor putea sa-si deduca partial TVA-ul, fie il vor deduce pe baza de pro-rata.
Pro si contra pe tema Canalului Dunare - Bucuresti In Gardianul din 24.08.2008 a aparut un articol preluat de Wikipedia, pe care il puteti citi in continuare. ... In total erau necesare sase ecluze de cate 6,5 m inaltime pentru vasele de 1000 - 2000 tone.
Doar pentru rolul din serialul "Las Fierbinti", difuzat de PRO TV, primeste 1.500 de euro pe episod. ... In Romania, mult timp, lucrurile au stat total opus. ... Acesta interpreteaza un rol in serialul "Las Fierbinti", difuzat de postul PRO TV.
Asta insa inseamna ca unii dintre actualii parlamentari vor fi lasati la vatra iar ceilalti vor scoate alti bani din buzunar, inainte chiar de a fi incasat „dividendele” cuvenite pentru „investitiile” facute in campania din toamna trecuta (sase luni au fost total insuficiente) - situatie in care nu se mai poate spune ca politicienii mioritici nu fac sacrificii pentru tara.
Dupa ce intr-una dintre sedintele CJ consilierii Aliantei au parasit sala, protestind astfel fata de introducerea pe ordinea de zi de la acea vreme a noului regulament de organizare si functionare al Consiliului fara avizul tuturor comisiilor de specialitate si fara a se fi transat clar ce inseamna doua treimi din numarul total de voturi necesare la adoptarea anumitor proiecte de hotariri, discutiile vor continua si in cadrul sedintei din aceasta luna.
Numarul total al deputatilor si senatorilor 471, Numarul deputatilor si senatorilor preznti - 348. Numarul total de voturi exprimate - 251, numarul de voturi anulate - 2. Numarul total de voturi valabil exprimate:
• Romania are o economie in care ponderea salariilor in venitul total este mai mare decat ponderea profiturilor in venitul total;
Primarul municipiului Giurgiu spune ca regionalizarea Romaniei este necesara dar, facuta in graba, va crea haos Primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, spune ca reorganizarea teritoriala a Romaniei nu se poate face batand din palme pentru ca se va crea un haos total.
Pentru munca in Spania, OMFM a mediat 14.323 persoane, acestia cistigind in 2005, in total 41,075 milioane euro, adica aproximativ 2.800 de euro pe persoana.
Agricultura s-a situat pe locul al doilea, cu 587 de firme in faliment, reprezentand 16,4% din total, in usoara scadere fata de 2004.
Activul net total al SIF Banat-Crisana a fost de 1,538 miliarde de lei (449 de milioane de euro) la sfarsitul lunii noiembrie, cu 0,7% mai mare decat in octombrie, cand se situa la 1,526 miliarde de lei (434,7 milioane de euro).
google-analytics.com