Cautare

1021 de rezultate pentru "top performer" (3.58 secunde)
Folosind datele primite de la Directia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie, se poate alcatui cu usurinta un top al localitatilor de pe raza judetului Constanta cu cea mai saraca populatie, pe primul loc in acest trist top situandu-se localitatea Baneasa care, dupa cum s-a putut observa, are mai mult de jumatate din populatie dependenta de ajutoarele de stat.
Serbia si Ucraina figureaza cu cate 6 nume, Bulgaria cu 3, din care unul mai bogat decat toti romanii din top, avand o avere estimata la 1 miliard de euro, in timp ce Croatia, Cehia si Lituania au numai cate doua nume in top.
In privinta terenurile intravilane sunt cautate terenuri in special in statiunile cele mai aglomerate in timpul verii (Saturnul este in top), dar si in Cartierul Colonisti, in zone mai bune. Terenurile cele mai scumpe, cele din zona Spitalului Municipal, ramant totusi in top:
Astfel, un litru de benzina ECO Premium va costa, incepand cu noaptea de sambata spre duminica, 3,40 lei pe litru, sortimentul Premium 95 fara plumb se va comercializa cu 3,38 lei, in timp ce un litru de benzina Top Premium 99+ va costa 3,70 lei.
Astfel ca 472 de firme au intrat in top.
Astfel, intr-un top al bancilor, Volksbank a urcat pe locul 11 de pe 15, in clasamentul activelor, OTP a ajuns pe 16 de pe 22, iar Piraeus a trecut pe locul 18, in timp ce o scadere zgomotoasa a fost inregistrata de catre ING Bank de pe 4 pe 9.
"Urmatoarele in "top"-ul acestor solictari sunt cererile pentru ajutoare sociale de orice fel - fie ajutoare pentru cazuri medicale, fie pentru materiale de constructii etc, dar si solicitari de locuri de munca. ... Totusi, pe langa aceste solicitari "de top" mai exista foarte multe cazuri dificil de solutionat.
Comparand DAE pentru aceasta suma, siteul Finzoom a realizat un top al primelor zece credite ipotecare. ... Cu o DAE de 7,09%, creditul Euro Clasic cu asigurare de viata inclusa, oferit de ING Bank, urmeaza pe locul patru in top.
Compania Petrom a anuntat ieri noi ieftiniri la carburanti, pretul unui litru de benzina sau motorina reducandu-se cu 8 bani (800 de lei vechi), in timp ce pentru motorina Top Nordic se plateste cu 9 bani mai putin.
Astfel, in acelasi top, in urma Romaniei, se situeaza Polonia, cu credite de circa 28% din PIB, si Georgia cu o valoare a acestora de 21,4% din PIB. ... Pe de alta parte, luxemburghezii sunt cei care ocupa prima pozitie in acest top, ei contractand cele mai multe credite.
Studiul Deloitte arata ca 20% din cei 250 de retaileri de top au inregistrat totusi scaderi considerabile ale vanzarilor in intervalul mentionat, aproximativ jumatate dintre acestia fiind localizati in Europa.
Astfel, benzinele ECO Premium se vor ieftini de la 3,09 la 3,06 lei/litru, Premium 95 fara plumb se va reduce de la 3,07 la 3,04 lei/litru si Top Premium 99+ de la 3,39 la 3,36 lei/litru.
Si deja pentru a treia oara in acest top 10, Volkswagen-ul da coate si isi mai introduce, pe al cincelea loc, inca un model, Bora, care s-a vandut in 6.614 unitati.
Raiffeisen Exclusive a sarbatorit un an de activitate a serviciului de private banking la clubul Fratelli din Bucuresti, alaturi de peste 200 de clienti de top. ... Serviciul Raiffeisen Exclusive, lansat de Raiffeisen Bank in 2006, este dedicat clientilor sai de top, persoane fizice.
Puteti avea un loc de munca de top primind solicitari din partea angajatorului fara ca macar sa fi trimis un CV.
Daca intocmim un top al preferintelor auto ale galatenilor pe baza datelor furnizate de Serviciul Public Comunitar Regim Permise Auto si Inmatriculari din cadrul Prefecturii, reiese ca pana la 15 noiembrie locul intai ca numar de inmatriculari in ce priveste masinile straine il ocupa autovehiculele Volkswagen, 4.567 de galateni alegand pana acum aceasta marca.
La fel de surprinzator, Statele Unite nu s-au calificat in top 10 la nici o categorie, aeroport sau linii aeriene. ... Astfel, top 10 al celor mai bune linii aeriene cuprinde 1.
Astfel, benzina ECO Premium 95 va costa 3,55 lei pe litru, Premium fara plumb va avea un pret de 3,52 lei, iar cea Top Premium va putea fi cumparata cu 3,85 lei.Totodata, litrul de benzina OMV Carrera 95 si OMV Carrera 100 vor costa 3,62 lei, respectiv 4,25 lei.
Astfel, benzina Eco Premium 95 costa 3,69 lei pe litru, iar pretul sortimentului Top Premium fara plumb 99 a crescut la 3,99 lei pe litru.
Top rusinica... ... Intr-un top al judetelor, Galatiul a fost devansat de judete precum Iasiul si Doljul. Bucurestiul se afla pe primul loc, urmat de orase din vestul tarii, care stau extrem de bine la acest capitol.
google-analytics.com