Cautare

1455 de rezultate pentru "toma maria" (2.61 secunde)
PICTURI - Marile picturi, in special Les Mays de Notre-Dame - picturi care au fost expuse aproape in fiecare an de catre Societatea pariziana a Aurarilor, intre 1630-1707, si care sunt expuse in fiecare zi de 1 mai, la catedrala, in onoarea Fecioarei Maria.
UNATC, actrita - Cristian Veet - trainer - Georgeta Sultan - instructor - Leonard Radutz - instructor Yoga - Mihaela Gugu - terapeut - Mirela Pelin - specialist nutritie - Maria Cristina Stroiny - bioterapeut - Elena Cosma - psihoterapeut - Mirela Ceaus - prof.
Presedintele PSD Olt, Ion Toma, a declarat ieri ca or-ganizatia pe care o conduce sustine reactivarea tuturor membrilor de partid care pot contribui la cresterea in sondaje a partidului, dandu-l drept exemplu pe fostul presedinte Ion Iliescu.
Scandalul a inceput in momentul in care fostul senator Constantin Toma, sustinator al deputatului Aurel Gubandru, contracandidat al lui Ion Vasile, a luat cuvantul in plen, declarand, printre altele, ca Ion Vasile a adus prejudicii de imagine partidului pentru relatiile sale cu controversatul afacerist sirian Omar Hayssam, dar si ca Ion Vasile, in calitate de prefect al judetului Buzau, ar fi ordonat responsabililor Directiei de Finante sa returneze ilegal TVA pentru un controversat afacerist cu alcool din Buzau.
Senatorul Ion Toma a propus Biroului Permanent al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei reducerea varstei de vot de la 18 la 16 ani, au declarat pentru AGERPRES surse participante la sedinta.
Deputatii liberali Horia Toma si Ion Preda, precum si deputatul PC Pantelimon Manta au declarat ca sedinta Comisiei este condusa subiectiv de catre Lia Olguta Vasilescu, cea care, in opinia celor trei deputati, nu a asigurat rolul de moderator al discutiilor.
La acest congres taranul transnistrean Toma Jalba a intrebat - Si cu noi care traim pe celalalt mal al Nistrului, cum ramane fratilor, pe noi cui ne lasati?”(51) La 17 decembrie s-a organizat un congres al romanilor transnistrieni la Tiraspol precedat fiind de adunari pregatitoare la Tiraspol in 16 noiembrie si Grigoriopol in 21 noiembrie hotarandu-se ca fiecare sat sa trimita doi delegati.
La o intrebare adresata mai tarziu, despre cum comenteaza acuzele de legionarism care i-au fost aduse de Mircea Toma dupa discursul de la Universitatea Babes-Bolyai, Ana Blandiana a evitat sa raspunda.
Marius Toma, membru in Biroul Permanent Judetean al PNL si coordonator al programului in Dolj, a declarat ca in urmatoarele luni parlamentarii de Dolj vor merge in teritoriu pentru a le explica oamenilor efectele pe care le vor avea reformele propuse de cabinetul Tariceanu.
Toma Radulescu, seful Sectiei Istorie-Arheologie din cadrul muzeului. ... Toma Radulescu. Totodata, peste ani, la 9 mai 1945, poporul roman, alaturi de popoarele Natiunilor Unite, sarbatoreste victoria asupra Germaniei hitleriste.
Ofiterul electric Toma Spanu sustine declaratia timonierului Danila. ... Toma Spanu afirma: - Domnului Hava i se comunicase faptul ca nava are probleme la motor.
Bunicul sau patern, preotul Toma Chiricuta, doctor in teologie in Germania, a fost arestat chiar in biserica in care slujea, Zlatari, din cauza unei inscriptii:
In acest sens, senatorul Ion Toma, presedintele PSD Olt, a precizat ca cei doi alesi au venit impreuna cu intreaga organizatie judeteana a PP Olt.
Un invitat de seama a fost Mircea Toma, jurnalist la publicatia Academia Catavencu si presedintele Agentiei de Monitorizare a Presei. ... Mircea Toma a subliniat ca accesibilizarea informatiilor privind fondurile structurale atat pentru actorii vietii publice, cat si pentru cetateni este o mare problema.
Cristiana Toma, director al Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului, a declarat ca noile norme impuse de UE obliga administratia judeteana sa revizuiasca strategia de gestionare a deseurilor, dat fiind faptul ca numarul statiilor de transfer este mai mic decat in trecut.
Potrivit surselor mentionate senatorul PSD Ion Toma a fost ales vineri in unanimitate lider al grupului senatoril PSD-PC, iar potrivit protocolului de colaborare al Aliantei PSD-PC, PC urma sa depuna functiile de vicepresedinti ale celor doua Camere.
Liderul PD-L Dolj, mi-nistrul transporturilor Radu Berceanu, si cel al PSD Olt, senatorul Ion Toma, au fost desemnati de Biroul Politic Central de Coordonare a Coalitiei sa scoata din impas negocierile PSD - PD-L din judetele Olteniei.A mai trecut o saptamana, insa negocierile intre PSD si PD-L continua sa ramana blocate in judetul Dolj.
Nu pot sa intervin cu amendamente pe un proiect care se dezbate in afara legii", a spus Mircea Toma, presedintele Agentiei de Monitorizare a Presei.Contrariat de refuzul lui Mircea Toma de a-i prezenta amendamentele la coduri, Traian Basescu a replicat:
Senatorul Ion Toma, liderul Grupului parlamentar PSD+PC din Senatul Romaniei, are un punct de vedere referitor la Legea Bugetului, adoptata joi de Parlament, punct de vedere pe care il puteti citi in continuare.
Senatorul Ion Toma i-a invitat pe toti parlamentarii PSD, miercuri seara, la restaurantul "La Calul Balan", si-a sarbatorit, cu ceva intarziere, ziua de nume. ... Chiar daca Ioan Toma a fost cel care a lansat invitatia, presedintele PSD, Mircea Geoana, a fost amfitrionul petrecerii.
google-analytics.com