Cautare

1454 de rezultate pentru "toma maria" (3.77 secunde)
In aceeasi noapte a lunii octombrie 1973, nu departe de locul unde va fi plasat, pe malul estic al raului, monumentul comemorativ, Maria Blair, acum in varsta de 69 de ani, astepta, impreuna cu sotul ei, Jerry Blair, sa plece cu o barca pentru o lucrare in larg.
La lansarea la Galati a proiectului a participat, alaturi de Mircea Toader, euro-observatorul si senatorul PD de Ialomita Maria Petre.
Incepand de ieri, viceprimarul comunei Gradina, Maria Adam, cat si consilierul local din Chirnogeni, Maria Vlad, nu mai sunt membri PNL.
Democrata Maria Deju l-a atacat, la finele saptaminii trecute, in termeni duri, pe primarul orasului. ... Actul normativ face parte din pachetul de legi al reformei sistemului sanitar", a declarat Maria Deju.
Dupa o amanare cauzata de prelungirea dezbaterilor pentru bugetul de stat pe 2009, deputatul PD-L Maria Stavrositu (foto) si-a inceput, zilele trecute, intalnirile cu directorii de institutii scolare din Constanta.
Adriana Matei, director in cadrul Ministerului Turismului si Mariana Bercu, din partea SIF Transilvania, au fost realese in noul Consiliu de Administratie, alaturi de Ana Maria Topoliceanu, Maria Mustata Madalina si Paul Foleanu.
Organizatia de femei a PDL va cere conducerii partidului sa propuna trei reprezentante intre primii 12 candidati pe lista pentru Parlamentul European a declarat ieri deputatul democrat-liberal de Constanta Maria Stavrositu.
La inaugurare au participat presedintele Organizatiei Municipale PD-L Constanta, Florian Constantin, senatorul Mircea Banias, deputatii Constantin Chirila si Maria Stavrositu, membri de partid. ... La randul ei, deputatul PD-L Maria Stavrositu a anuntat ca organizatia municipala a strans deja 15.
In timpul vizitei din martie, Maria Basescu i-a spus unui batran ca o sa-i dea un scaun cu rotile. ... In luna martie a acestui an, Maria Basescu i-a promis lui Ion Nanuti un scaun cu rotile.
In cursul diminetii de joi, presedintele Traian Basescu si prima doamna, Maria, s-au intalnit cu seful Republicii Arabe Siriene, Bashar Al-Assad, si cu sotia sa, Asma Assad, la vila de protocol Vila Lac 1.
Acum a venit randul arhitectului Oana-Maria Bogdan sa loveasca opinia publica cu o declaratie nefericita, spun unii, dar mai degraba ambitioasa si plina de zel. Oana Maria Bogdan este membru in conducerea partidului PLUS, un personaj destul de important, cu putere decizionala.
Raluca Kelemen, Stefania Bostina, Andreea Taivan, Livia Ciuca, Iulia Andrei (capitanul echipei ), Iulia Matei, Oana Maria Buca, Andreea Codreanu, Norica Pirvulescu, Cristina Mitrache, Maria Gherman, Bianca Curment, Elena Sirbu, Roxana Stanciu, Ana Iacob si Bianca Falcoe.
MARIA SARAPOVA: ... 4-6 Nu voi uita niciodata acest meci, a afirmat Simona Halep dupa finala de la Roland Garros Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat ca nu va uita niciodata finala jucata sambata la Roland Garros si pierduta in trei seturi in fata rusoaicei Maria Sarapova.
Tanara cantareata de muzica populara din Maramures, Maria Luiza Mih, a aflat recent ca poate canta pe doua voci!
Maria Chirila mai este prezenta si astazi, la etajul I al Salii Dalles, in cadrul targului de terapii complementare "A Noua Dimensiune".
Targul de bijuterie contemporana Autor se desfasoara pe 16 si 17 noiembrie la Sala Dalles din Capitala si include invitati speciali precum Maria Lucia Hohan, informeaza un comunicat al organizatorilor.
Astazi incepem un an nou si ne prezentam inaintea lui Dumnezeu pentru a-l incepe bine, uniti cu preasfanta Fecioara Maria, mama lui Isus si mama noastra, si uniti cu Isus, fiul Mariei, Fiul lui Dumnezeu.
Joi, 27 martie, incepand cu orele 18:30, Maria Buza si Agentul Vip al showbizului romanesc va invita la Coffeol Ploiesti in cadrul Cristi Brancu Show.
Spectacolul a fost creat special pentru sprijinirea Asociatiei Umanitare Marta Maria, organizatie care se adreseaza copiilor cu nevoi speciale, cu accent pe cei care sufera de paralizie cerebrala.
Hispanitas, Marionnaud, Farmec, Hatson, Ellis Luxury, Sonia Pena, Alka, Aqua Carpatica, Stagio Style, Editura Litera, Christina Diamonds si in prezenta unui invitat special - Alteta Sa Regala Principesa Maria, fiica Regelui Mihai, noul ambasador al companiei Farmec.
google-analytics.com