Cautare

25 de rezultate pentru "token solutions" (3.60 secunde)
44, Sector 1), Sala CRISTAL, unde va avea loc lansarea oficiala a RomWings Integrated Solutions. ... PREZENTARE GENERALA RomWings Integrated Solutions este o companie privata romaneasca specializata in furnizarea mai multor game de servicii profesioniste in domeniul aviatiei civile:
Infinit Interactive Solutions, divizia de online a Infinit Solutions, lanseaza site-ul de prezentare al unuia dintre cele mai populare automobile, atat in Romania cat si la nivel international:
Soacra fostului administrator a castigat cu peste 50% din voturile locatarilor si a plecat astfel cu ficusul de pe casa scarii drept recompensa, in timp ce baiatul cu brosurile a cerut un token nou pentru intrat in scara, intrucat cel vechi se zgariase si trebuia sa sune la interfon de fiecare data.
NFT (non-fungible token) a fost declarat cuvantul anului de catre Collins Dictionary. In doar 12 luni, piata de NFT-uri a crescut cu 1.100%.
Cadoul lui Liviu Scarlat nu este observat de Auditorul Audit Business Solutions din Constanta, care concluzioneaza in Raportul de revizuire independent catre Consiliul de administratie al SC Mangalia SA:
Un studiu realizat de Terradox Solutions indica faptul ca 9 din 10 companii sunt constiente de utilitatea serviciilor de arhivare electronica si stocarea acestora in structuri organizate.
Hewlett-Packard Romania, LG Electronics Romania, Panasonic Romania, Philips Romania, XEROX Romania, Konica Minolta Business Solutions. Companiile afiliate reprezinta circa 80% din piata de IT&C din Romania.
Pe site-ul aceleiasi banci se mai gaseste un serviciu de „Cross Border Solutions“, ceea ce, în traducere libera, înseamna solutii peste granita.
Cele sase multinationale care participa la program, HR Catalyst Solutions, in colaborare cu Adobe, BCR, BRD, Kraft, Cosmote si Colgate Palmolive ofera tinerilor locuri de munca permanente sau temporare, precum si programe de internship.
Adam Gillbe, European Strategic Marketing Manager, Canon Europe Business Solutions precizeaza: "imageRUNNER ADVANCE reprezinta o piatra de hotar semnificativa pentru Canon, iar noi suntem incantati de faptul ca putem impartasi noua platforma cu partenerii nostri, ce vor fi implicati in totalitate in aducerea pe piata a noilor modele.
Sean Suematsu, Canon European Document Scanning Solutions Director, precizeaza, "Canon urmareste in permanenta sa-si dezvolte portofoliul de scanere prin tehnologii inovatoare.
Produsele, serviciile si tehnologiile care dau nastere Soluțiilor de Automatizare si Control (Automation and Control Solutions - ACS) sunt deja prezente in peste 100 de milioane de case si peste cinci milioane de cladiri din lumea intreaga, precum si in construcția de aeronave, trenuri sau automobile.
Dragos Gheban, business development manager la Catalyst Solutions, compania care organizeaza targul, spune ca recrutarea este un proces in care multinationalele investesc multi bani, asadar este normal ca selectia sa se faca intr-un timp mai indelungat si dupa mai multe probe.
Toate produsele FortiGate sunt comercializate fara restrictii de licenta, licenta acordandu-se per produs, indiferent de numarul de utilizatori, ceea ce face aceste produse si mai accesibile. In Romania, reprezentantul Fortinet este NetSafe Solutions.
Toate produsele FortiGate sunt comercializate fara restrictii de licenta, licenta acordandu-se per produs, indiferent de numarul de utilizatori, ceea ce face aceste produse si mai accesibile. In Romania, reprezentantul Fortinet este NetSafe Solutions.
Sistemele FortiGate de securitate multi-threat integreaza 8 functionalitati - Firewall, Antivirus, VPN, IPS, Antispam, Filtrare continut Web, Management de banda, Detectare si blocare atacuri IM/P2P si VoIP. In Romania, reprezentantul Fortinet este NetSafe Solutions.
Brandul sub care actioneaza compania pe segmentul business este Romtelecom Business Solutions. Pentru mai multe detalii, accesati www.romtelecom.ro.
"Verizon planuieste sa introduca solutia Ericsson de transmisie de date video prin LTE pentru a oferi fanilor evenimentelor sportive o experienta cu totul diferita", a declarat Parissa Pandkhou, Director Advanced Solutions, Verizon.
Aplicatia Auto.ro a lansat oficial in Romania singurul serviciu de Evaluare Auto disponibil pe smartphone. Serviciul este implementat in parteneriat cu Daniri Solutions.
Snapchat Pe 30 septembrie, iSense Solutions va prezenta, prin intermediul lui Andrei Canda -Managing Partner, un studiu realizat in exclusivitate pentru Webstock despre Snapchat, aplicatia care inregistreaza cea mai mare crestere la nivel mondial.
google-analytics.com