Cautare

17 de rezultate pentru "toca antonel" (3.50 secunde)
Irina Ciuncanu participa la targul din curtea MTR cu obiecte superbe traditionale, din Gorj, costum de dama, costum de barbat, brauri la 150 ron de lana, vestute de lana la 200 ron de lana, camasi de barbat la 200 ron, camasi de copii la 200 ron, toca din lana diverse modele - la 50 Ron, vestute si diverse costumase de botez, pardesie de lana stilizate.
Organizatia PNL Gorj este verificata de o echipa de la Bucuresti, condusa de Antonel Tanase, presedintele comisiei de cenzori a PNL, aceasta urmand sa stabileasca modul in care au fost stranse cotizatiile si donatiile de catre sefii de institutii descentralizate chemati la raport de Morega.
Arestati preventiv pentru o mita de 50.000 de euro Catalin Chelu, Gabriel Constantinescu, Antonel Bunu si Stefan Badea au fost arestati preventiv pentru 29 de zile in dosarul "Mita la Politie".
Curtea de Apel Bucuresti a decis ieri ca omul de afaceri galatean Catalin Chelu sa ramana in arest, sub acuzatia de luare de mita in cazul Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), alaturi de complicii Antonel Bunu, Stefan Badea, Gabriel Constantinescu.
Cat timp vor toca politicienii PD-L bani? Simplu: cat timp o sa aiba! De aceea, inca un imprumut de la FMI nu rezolva nimic.
Poti toca banul public fara sa dai socoteala, pentru ca esti in razboi contra terorismului, poti beli pe oricine, pentru ca are o alunita care sugereaza potential terorist.
Ii ajuta si lovitura venita exact de aici, o data cu aparitia gruparii Stolojan, care va toca PNL marunt, marunt.
Nu stiu ce o fi in capul meu, dar cand ii vad, mi-i imaginez ca pe niste absolventi ai unei uluitoare facultati, cea de smeherie, unde toca nu este aruncata dupa ultimul curs sau examen, ci in prima zi, cand se striga catalogul la inceput de ciclu parlamentar.
In plus, ca sa scape fara dosar penal, soferita i-a promis unui politist de la Rutiera, agentul Paul Toca, 200 de euro.
Vicepresedintele PNL Bucuresti, Antonel Tanase, a declarat ca a fost anuntat despre furt de femeia de serviciu, care a observat ca usile sediului fusesera fortate.
"Tanase Antonel (membru PNL), cel care este membru in CA la AFDJ Galati de aproximativ un an, fiind numit imediat dupa ce Ludovic Orban a venit la carma ministerului, a fost numit ministru secretar de stat in Ministerul Transporturilor (n.r - postul care a fost ocupat de Alexandros Galiatatos si la care acesta a renuntat dupa ce a fost numit director la AFDJ Galati)", ne-au declarat surse din cadrul societatii galatene.
Stefanescu a spus ca si candidatul PNL la Sectorul 6, Antonel Tanase, este prezent in toate comisiile de licitatii, avand ca obiect asfaltarea si reparatiile de poduri, precum si vanzarea de cisterne.
Cristian Poteras (PDL), Antonel Tanase (PNL) si Dan Darabont (PSD) au cheltuit 95.015 euro, 19.360 plus 24.905 euro in precampanie si, repsectiv, 15.622 euro, potrivit aceleiasi surse.
Ministerul Transporturilor a lansat anuntul de licitatie pentru proiectarea si executia tronsonului de metrou Drumul Taberei-Universitate de pe Magistrala 5, valoarea contractului fiind de 320 milioane euro, a anuntat, luni, secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Antonel Tanase.
ANTONEL de 42 de ani din Bucuresti, care avea asupra sa un cutit in lungime totala de 17 cm iar lama de aproximativ 8 cm.
Dintre cei care au votat impotriva aliantei cu PSD se numara: Ciprian Ciucu, Ilie Bolojan, Florin Birta, Dan Motreanu, Monica Anisie, Ludovic Orban, Antonel Tanase, Raluca Turcan.
Omul de afaceri Catalin Chelu si cei trei apropiati ai sai, Stefan Badea, Antonel Bunu si Gabriel Constantinescu, raman in arest, a decis definitiv ieri Curtea de Apel Bucuresti.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com