Cautare

5490 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs bistritnasaud" (2.66 secunde)
Recentele critici ale presedintelui Traian Basescu la adresa PDL, despre care a spus ca e pe cale sa se bolsevizeze din cauza sistemului de vot adoptat pentru congresul din iulie, pare sa fi dat startul unui concurs de metafore in principalul partid de guvernamant.
Solicitarea sa a turnat gaz pe focul angajatilor institutiei, nemultumiti ca, in timp ce ei fierb de teama sa nu fie dati afara de guvern ca urmare a restructurarilor, Brezniceanu este impins politic pe un post fara sa dea concurs.
Gheorghe Danila a reobtinut functia de director al Camerei Agricole, chiar daca la concurs a fost notat cu mai putin de trei. ... Intrucat conducerea Camerei Agricole este asigurata tot cu caracter interimar, CJ va organiza un nou concurs.
Solicitarea sa a turnat gaz pe focul angajatilor institutiei, nemultumiti ca, in timp ce ei fierb de teama sa nu fie dati afara de guvern ca urmare a restructurarilor, Brezniceanu este impins politic pe un post fara sa dea concurs.
La concurs s-au inscris 46 de persoane interesate sa obtina aceasta calitate, dupa ce au frecventat cursuri de specialitate in domeniu.
"Basescu are o retorica schizofrenica" Traian Basescu are "o retorica schizofrenica" deoarece face tot posibilul sa pozeze in orice altceva decat intr-un politician, afirma ex-premierul pesedist Adrian Nastase, pe blog, el propunand un concurs in care internautii trebuie sa ghiceasca ce este cu adevarat Traian Basescu, daca nu un politician.
In acest an, au fost scoase la concurs 35 locuri la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza"
"'Trofeul Energeticianului' este o manifestare traditionala care se desfasoara anual, inainte de Ziua Energeticianului (20 iulie), la care participa aproximativ 200 de concurenti, la opt discipline de concurs.
Acestia vor coordona activitatea pana la organizarea unui concurs. ... Locul de director al AFP va fi ocupat pana la organizarea unui concurs de Zaharia Corbeanu, iar cel de adjunct - de Lili Saptelei, ambii fiind pana acum sefi de servicii in cadrul aceleiasi institutii.
Oficiul Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara Constanta va scoate in curand aproximativ sapte posturi la concurs in orasele Mangalia si Medgidia. "Asteptam ca Ministerul Internelor si Reformelor Administrative sa aprobe noua organigrama si vom scoate la concurs mai multe posturi pentru localitatile Mangalia si Medgidia.
Grupurile de producatori agricoli care vor sa obtina finantare de la Ministerul Agriculturii pentru participarea la targuri si pentru promovarea produselor vor inscrie proiectul intr-un concurs, iar programele care obtin punctaje scazute vor respinse, potrivit unui proiect de ordin al ministrului.
Pentru a participa la concurs s-au inscris opt echipe a cate trei studenti.
Cristian Tabara este directorul Departamentului Film din TVR, el fiind declarat admis la un concurs organizat luni de Televiziunea Publica, potrivit unui anunt postat pe site-ul TVR. ... SRTv a scos la concurs, la inceputul lunii septembrie, postul de director al Departamentului Film.
Startul la cele doua zile de concurs va fi la ora 9:00 dimineata, vineri si sambata, 27-28 august 2010 din fata hotelului Alpin, iar duminica 29 august, orele 10:00 se va da startul la Superspeciala.
Iantu va prezenta, la TVR 2, un concurs de cultura generala despre Romania.
Romania, campioana europeana la feminin Echipa feminina de gimnastica a Romaniei (Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Raluca Haidu), pregatita de cei mai buni antrenori din istoria sportului, cu peste 300 de medalii cucerite la marile competitii, Octavian Bellu si Mariana Bitang, ajutati de Lucian Sandu, a cucerit medalia de aur la Campionatele europene de la Bruxelles, cu un total exceptional - 176,288 puncte, dupa un concurs pe care l-a dominat copios, de la primul pana la ultimul aparat.
Primele regulamente de concurs, categorii si programe de concurs pentru gimnastica ritmica au fost intocmite in Uniunea Sovietica. ... Primul concurs de gimnastica ritmica din Romania s-a desfasurat in anul 1956.
Pentru a marca aniversarea celor 40 de ani de la lansarea primei brichete, compania BIC organizeaza in perioada 3 Ianuarie - 1 Martie 2013 un concurs european de creatie, Design on Fire, avand drept suport bricheta BIC.
Se pare insa ca piesa lui Ralflo nu a fost suficient indeajuns pe placul juriului de la preselectiile pentru Eurovision, astfel incat nu a intrat in concurs.
Tocmai de aceea trupa, impreuna cu agentia Live Artist, au decis sa lanseze un concurs de remixuri ale singleului. ... Pasionatii de muzica vor trebui sa trimita la adresa concurs@liveartist.ro, remixul piesei "Placeri nevinovate" in format MP3.
google-analytics.com