Cautare

3923 de rezultate pentru "tipurita dan" (3.02 secunde)
Congresul PUR de sambata a adoptat propunerea lui Dan Voiculescu privind schimbarea numelui in Partidul Conservator.
Dupa ce in urma cu o saptamina intrunirea zonala a PC s-a derulat la Brasov, simbata, la Galati, organizatiile partidului din Moldova si Dobrogea s-au adunat pentru a pune la punct strategia formatiunii in urmatoarea perioada Peste 200 de reprezentanti ai filialelor din Moldova si Dobrogea apartinind Partidului Conservator (PC) au participat, simbata, la Galati, la o intrunire zonala condusa de presedintele acestei formatiuni politice, Dan Voiculescu.
Presedintele Traian Basescu, primarul Craiovei Antonie Solomon, membrul CNA Dan Grigore si DNA Arges s-au numarat printre "repetentii libertatii de exprimare", ei primind in acest sens premii, luni seara, la Cheful Presei, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.
Dar, atata timp cat situatia din Orientul Mijlociu nu se va calma, trend-ul de crestere a cotatiilor va continua in mod sigur" - afirma Dan Berendel, trader international si proprietar al S.C.Master Chem Oil SRL, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati specialisti romani in domeniul analizei pietelor titeiului.
Dan Iosif a ridicat sala in picioare cu „Tatal nostru“ Deputatul de Timis Nicolae Mircovici (foto) a defilat in sala de sedinte purtand peste costum un cearsaf alb inscriptionat cu lozincile:
Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, Dan Nica, sustine ca ceea ce se intimpla la CJ Galati a intrat in atentia euroobservatorilor PSD.
Miercuri, dimineata, inainte de a pleca la BAR, m-a sunat Dan Andronic. Dan Andronic e un fan Facebook. ... Dan Andronic ma sunase pentru a se incredinta daca eu spusesem vorbele de la B1Tv, deja umplute de scuipati pe Facebook. ... Telefonul lui Dan Andronic m-a pus pe ganduri.
La randul sau, presedintele Organizatiei PSD Sector 1 (organizatie din care face parte Adrian Nastase), Dan Tudorache, a precizat ca, "deocamdata", nu s-a ridicat problema unei eventuale excluderi a acestuia din partid.
Deputatii din Comisia juridica au amanat discutarea cazului deputatului PSD Dan Iosif, intrat in atentia Biroului Permanent pentru faptul de a fi votat cu mai multe cartele electronice, pe motiv ca sesizarea conducerii Camerei nu contine date suficiente.
Dan Nica Deputatul galatean, seful Organizatiei Judetene a PSD, este prezent destul de mult in paginile virtuale intilnite de motorul de cautare Google.
Dan Ioan Popescu a demisionat luni din PSD, anuntul fiind facut in mod oficial in fata parlamentarilor. ... Principalul motiv invocat de Dan Ioan Popescu este acela ca PSD a incetat sa mai fie un partid democratic.
Fostul lider al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, recent demisionat din partid, a declarat ca exista membri ai acestei formatiuni care pot fi santajati si amenintati cu deschiderea unor dosare.
Procurorii anticoruptie i-au prezentat ieri liderului PC, Dan Voiculescu, invinuirile aduse in dosarul privind spalarea unei parti din suma de peste un milion de euro pe care a obtinut-o fostul vicepremier Gheorghe Copos in dosarul Loteria, care se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Printre cei care au votat impotriva excluderii se afla si fostul social-democrat Dan Ioan Popescu, care a precizat ca optiunea sa a venit "din convingere".
Cetatenii orasului Mangalia au ales PD-ul si acest lucru ne obliga in campania pe care o vom demara pentru castigarea Primariei sa nu facem promisiuni fara acoperire", ne-a declarat, in asentiment cu organizatia pe care o reprezinta, Dan Moldovan, unul dintre democratii inscrisi in cursa interna a partidului pentru desemnarea candidatului la Primaria municipiului Mangalia.
Fostul senator Dan Nicolae Rahau a recunoscut cu franchete ca preluarea presedintiei organizatiei judetene Constanta a Partidului Romania Mare si asumarea candidaturii la sefia Consiliului Judetean l-au luat prin surprindere.
Vicepresedintele grupului parlamentar al PC din Camera, Dragos Dumitriu, a anuntat, marti, in plen, ca din 19 iunie deputatul PDL Dan Grigore activeaza in cadrul grupului parlamentar al conservatorilor.
Acestia au modificat in ultimul moment lista, trecandu-l, in locul actorului Daniel Vulcu, pe juristul Octavian Dan.
Asociatia "Adevar si Dreptate", al carei vicepretedinte este Viorel Ene, a contestat, la Tribunalul Bucuresti decizia Biroului Electoral Municipal de admitere a candidaturii lui Dan Voiculescu, propus pe listele de candidati la Senat ale Aliantei PSD+PC.
Consiliul Judetean Dolj a semnat un contract de certificare ISO a institutiei pentru un pret de cinci ori mai mare decat al pietei, sustine consilierul judetean Dan Paloiu.
google-analytics.com