Cautare

1478 de rezultate pentru "timisoara rila cezar aurelian" (2.73 secunde)
Cum a ajuns Timisoara capitala Ungariei (Autor: Claudiu Padurean ) Unul dintre cele mai frumoase orase din Europa de Sud-Est, Timisoara, este deosebit de important atat pentru istoria romanilor, cat si pentru cea a maghiarilor. ... In umbra Cenadului La inceputul Evului Mediu, Timisoara a fost o asezare de rang secundar.
- regia Cezar Ghioca Sambata, 13 aprilie - ora 19.00 - Piei, drace!
Timisoara. ... In fata casei lui Laszlo Tokes, din Timisoara grupuri de enoriasi protesteaza impotriva deciziei judecatoresti de evacuare a pastorului in alta localitate. ... La Timisoara soseste Denis Currie, secretar II al Ambasadei S.U.A.
Vicepresedintele democrat Cezar Preda a declarat ca raportul de forte intre cele doua partide in cadrul Coalitiei s-a schimbat si ar trebui rediscutat.
Ei si-au facut publica nemultumirea prin vocea unui lider radical al PD, vicepresedintele democrat Cezar Preda, sustinand ca Flutur este un demagog. Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat sambata la Buzau ca ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, este "un demagog" si, totodata, "o mare dezamagire".
Ilie Sarbu si Cezar Preda, doi dintre veteranii politicii romanesti, s-au intrecut in glume pe tema fuziunii dintre PNL si PDL si a posibilei candidaturi a lui Klaus Iohannis la presedintie. ... • Cezar Preda (PDL): ... • Cezar Preda: ... • Cezar Preda: ... • Cezar Preda:
Galeria Galateca a gazduit ieri primul vernisaj al artistului Cezar Mic, elev in clasa a XI-a al Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza. ... Tablourile vor ajunge la ei si sper sa le primeasca cu drag, a marturisit Cezar Mic.
Chiar pe 13 decembrie, Cezar, fiul lui Pavel, va implineste trei ani. ... Cezar, fiul meu de trei ani, e foarte atasat de mine, dar si de sotia mea, Rodica. ... Cleopatra, fiica mea, este eleva la Scoala Olgai Gudynn, iar Cezar, fiul meu, e la gradinita Olgai Gudynn.
Buna seara Timisoara, Buna seara prieteni, Sunt pentru cel putin cateva zile presedintele Romaniei si daca as fi avut ocazia pentru o singura zi sa fiu presedintele Romaniei as fi venit, cum vin azi la Timisoara, sa va multumesc in numele tuturor romanilor voua, timisorenilor, pentru Libertate.
Presedintele PNG-CD, Gigi Becali, a anuntat ca il sustine, inclusiv financiar, pe candidatul PNTCD la Primaria Capitalei, Aurelian Pavelescu. "Consider ca Aurelian Pavelescu este cel mai demn si cel mai bun pentru Primaria Capitalei.
Gandul informeaza ca vicele PDL, Cezar Preda, are din nou nemultumiri fata de propriul guvern.
Deputatul Cezar Preda avertizeaza ca trecerea legii de reducere a TVA la alimente poate face sa cada Guvernul. Deputatul Cezar Preda, vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal, este de parere ca legea de reducere a TVA la alimente este cea mai slaba disfunctionalitate a PDL de la declansarea alegerilor interne.
Cezar va reprezenta Romania la EUROVISION 2013 In finala selectiei nationale EUROVISION 2013, desfasurata sambata seara si difuzata de TV, Cezar a obtinut maximul de puncte de la televot si locul al treilea in optiunile juriului.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Comisia Europeana a aprobat o finantare de 124.399.671 de euro pentru constructia autostrazii Arad-Timisoara si pentru varianta de ocolire a orasului Arad, suma fiind alocata din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, informeaza Ministerul Transporturilor.
Baschetbalistii craioveni primesc vizita unei pretendente la titlu, BC Timisoara, formatie care luni a pierdut surprinzator pe terenul nou-promovatei CSS Giurgiu Iubitorii baschetului vor putea urmari astazi, de la ora 19.30, in Sala Sporturilor "Ion Constantinescu"
Valentin Poparlan (Timisoara Saracens), 5. ... Dorin Lazar (Timisoara Saracens), 9. ... Stephen Shennan (Timisoara Saracens), 12. ... Jack Umaga (Timisoara Saracens), 14. ... Catalin Fercu (Timisoara Saracens). ... Eugen Capatana (Timisoara Saracens), 17. ... Ionut Muresan (Timisoara Saracens), 20. ... Madalin Lemnaru (Timisoara Saracens), 23. Jody Rose (Timisoara Saracens).
Trupa Celelalte Cuvinte a pregatit un repertoriu deosebit pentru concertul acustic "Trup si Suflet", ce va avea loc in data de 28 februarie, la Casa Studentilor din Timisoara.
In ziua de 15 decembrie 1989, aproximativ 30 de enoriasi ai pastorului reformat Laszlo Tokes s-au adunat la casa parohiala a acestuia din Timisoara si au inceput sa protesteze impotriva a ceea ce ei considerau ca fiind mutarea abuziva a pastorului de la Timisoara la Mineu, intr-un fel de surghiun, prin decizia Bisericii Reformate.
• Managementul financiar al administratiei publice locale, Ed.Universitatii de Vest,Timisoara, 2007; ... Universitatii de Vest,Timisoara, 2007; ... • Contributii privind producerea incalzirii instalatiilor, Conferinta internationala, Timisoara, 2001; ... • Model matematic si fizic privind transferul caldurii intr-un magnetron, Conferinta internationala,Timisoara, 2001.
google-analytics.com