Cautare

1516 de rezultate pentru "tiberiu filip timisoara" (3.03 secunde)
Cum a ajuns Timisoara capitala Ungariei (Autor: Claudiu Padurean ) Unul dintre cele mai frumoase orase din Europa de Sud-Est, Timisoara, este deosebit de important atat pentru istoria romanilor, cat si pentru cea a maghiarilor. ... In umbra Cenadului La inceputul Evului Mediu, Timisoara a fost o asezare de rang secundar.
Tiberiu Lovin a publicat pe wwww.reportervirtual.ro un articol despre conflictul de munca de la Jurnalul National, unde angajatii nu si-au luat salariile de 3-4 luni. ... Puteti citi in continuare opiniile pro si contra ale unor cititori fata de acuzatia lui Tiberiu Lovin. ... • Tiberiu Lovin: ... Corect, Tiberiu.
Il chema Filip, era chipes, cumpatat, cu minte multa, iscusit la fapta si cu mestesug la vorba. ... Pentru toate acestea, oamenii Cetatii il respectau si i-au spus Filip cel Bun. Totusi, pentru ca politica e politica, o data oamenii si-au ales un alt conducator si Filip s-a intristat.
Senatorul Petru Filip a anuntat luni ca a parasit grupul PDL si se va alatura celui al Partidului Social Democrat din Senat.
Petru Filip si Mihai Nitu trec in USL Update 19.20 - Senatorul Petru Filip a anuntat, luni, ca se inscrie in PSD, liderul social-democrat Victor Ponta precizand totodata ca opozitia a preluat majoritatea si in conducerea Senatului, potrivit Mediafax.
Trupa Celelalte Cuvinte a pregatit un repertoriu deosebit pentru concertul acustic "Trup si Suflet", ce va avea loc in data de 28 februarie, la Casa Studentilor din Timisoara.
Presedintele Traian Basescu a respins propunerile de numire a lui Tiberiu Nitu si Ioan Irimie pentru functia de procuror general si, respectiv, cea de sef al DNA.
Timisoara. ... In fata casei lui Laszlo Tokes, din Timisoara grupuri de enoriasi protesteaza impotriva deciziei judecatoresti de evacuare a pastorului in alta localitate. ... La Timisoara soseste Denis Currie, secretar II al Ambasadei S.U.A.
Buna seara Timisoara, Buna seara prieteni, Sunt pentru cel putin cateva zile presedintele Romaniei si daca as fi avut ocazia pentru o singura zi sa fiu presedintele Romaniei as fi venit, cum vin azi la Timisoara, sa va multumesc in numele tuturor romanilor voua, timisorenilor, pentru Libertate.
MAE a fost informat luni ca Tiberiu Dinu, consulul general al Romaniei la Milano, al carui nume este implicat in ancheta de la DGIPI, a fost citat ca martor de DNA si urmeaza sa ofere clarificari, in acest sens, Directiei Generale Afaceri Consulare.
Tiberiu Muresan, cadru universitar de marca prin mana caruia au trecut mii si mii de studenti. Venind din Turda, agronomul Tiberiu Muresan ajunge sa conduca Institutul de cercetari agricole Fundulea peste zece ani.
Asteptam reactia PICCJ de tragere la raspundere a procurorilor DNA care au mintit natiunea prin comunicatul din 25.01.2016 ca Procurorul General nu se numara printre persoanele care pot beneficia de echipaje de politie rutiera Intr-un comunicat sec in care isi face cunoscuta pentru prima data pozitia vizavi de atacul DNA la adresa sa, Procurorul General al Romaniei Tiberiu Nitu ii acuza indirect pe procurorii Laurei Codruta Kovesi ca i-au inventat infractiunea de primire de foloase necuvenite de pe urma folosirii unui echipaj de politie rutiera care sa-i faciliteze deplasarea in trafic.
Petru Filip este interimar la sefia Senatului A mai fost odata cand l-au schimbat pe Geoana Petru Filip este interimar la sefia Senatului ca urmare a faptului ca liberalul Crin Antonescu preia functia de presedinte interimar al Romaniei , conform deciziei Curtii Constitutionale.
Italienii l-au urmarit in ultimul timp pe Steliano Filip, un mijlocas de 17 ani, care a jucat in turul campionatului la divizionara secunda FC Maramures. "Steliano Filip se gandeste doar la Juventus Torino.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Comisia Europeana a aprobat o finantare de 124.399.671 de euro pentru constructia autostrazii Arad-Timisoara si pentru varianta de ocolire a orasului Arad, suma fiind alocata din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, informeaza Ministerul Transporturilor.
Baschetbalistii craioveni primesc vizita unei pretendente la titlu, BC Timisoara, formatie care luni a pierdut surprinzator pe terenul nou-promovatei CSS Giurgiu Iubitorii baschetului vor putea urmari astazi, de la ora 19.30, in Sala Sporturilor "Ion Constantinescu"
Valentin Poparlan (Timisoara Saracens), 5. ... Dorin Lazar (Timisoara Saracens), 9. ... Stephen Shennan (Timisoara Saracens), 12. ... Jack Umaga (Timisoara Saracens), 14. ... Catalin Fercu (Timisoara Saracens). ... Eugen Capatana (Timisoara Saracens), 17. ... Ionut Muresan (Timisoara Saracens), 20. ... Madalin Lemnaru (Timisoara Saracens), 23. Jody Rose (Timisoara Saracens).
In ziua de 15 decembrie 1989, aproximativ 30 de enoriasi ai pastorului reformat Laszlo Tokes s-au adunat la casa parohiala a acestuia din Timisoara si au inceput sa protesteze impotriva a ceea ce ei considerau ca fiind mutarea abuziva a pastorului de la Timisoara la Mineu, intr-un fel de surghiun, prin decizia Bisericii Reformate.
Intentia lui Tiberiu Tofolean de a-si da demisia de la conducerea Spitalului Judetean Constanta au avut la baza, spune liderul local al partidului care il sprijina (PNL), George Dragomir, presiunile la care directorul a fost supus. ... Tiberiu Tofolean si dr.
google-analytics.com