Cautare

4498 de rezultate pentru "tg mures agristeu casa parohiala" (4.00 secunde)
Ministrul Dezvoltarii, Laszlo Borbely, a declarat, marti seara, la Targu Mures, la conferinta "Castelele medievale si moderne din Romania - memorie, identitate si proiecte de viitor", ca interesul Romaniei este sa "se cupleze" la marile itinerarii turistice din Europa, sugerand un traseu care sa cuprinda castelele de pe Valea Muresului, dupa modelul celor de pe Valea Loarei, din Franta.
N-au fost banii primul criteriu UPDATE 22:00 Transferul lui Adi Mutu la ASA Targu Mures a fost anuntat pe site-ul oficial al clubului. ... UPDATE 19:50 N-au fost banii primul criteriu Bogdan Mara, presedintele clubului ASA Targu Mures, a confirmat transferul la DigiSport.
s-au reinfiintat unitati sanitare, si prima dintre acestea a fost Institutul Inimii de la Tirgu Mures, s-au deblocat peste 1.000 de posturi in sistemul sanitar si se acorda o bursa lunara de 150 de euro pentru medicii si farmacistii rezidenti pentru ca vrem ca acestia sa nu mai plece in strainatate, s-a alocat un buget mai mare pentru Ministerul Sanatatii in 2014.
Magda Marincovici) Vineri, 25 septembrie, la Targu Mures, au avut loc ceremonii care marcheaza sarbatorirea a 25 de ani de existenta a SMURD. Au defilat pompieri scotieni, cantand la cimpoaie, au fost ceremonii militare cu predarea drapelului de lupta al ISU Mures si defilarea fortelor SMURD.
Politistii au retinut doi barbati, tata si fiu, din judetul Mures, care sunt acuzati ca au plasat pe piata din Gorj trei bancnote false de 100 de lei.
Sa iti fie cat mai cald si bine in casa. Imbraca-te bine si in casa, poti pune si o caciulita. ... E important sa ai in casa acel tip de bluza de corp speciala care impiedica transpiratia corpului care se poate raci pe corp si cauza probleme serioase de imbolnaviri.
Casa, avantaje si dezavantaje Nevoia de intimitate, liniste si de confort sporit ii determina insa pe multi craioveni sa se orienteze catre o casa care le poate oferi in plus o bucata de pamant ce se poate transforma intr-o gradina, intr-un loc de joaca, o terasa sau, de ce nu, intr-o piscina.
Arhiepiscopia Romano-Catolica din Bucuresti a cerut redeschiderea bisericii in 1991. Astfel, in 1992 parohia fusese deja infiintata si Casa Parohiala deschisa.
Mai sunt doua persoane din case de tip familia, care au fost cazate la o casa parohiala si patru persoane din grupul vulnerabil (cu probleme sociale)", ne-a spus Arpad Ciorba, manager restaurant social & catering ASSOC.
In ziua de 15 decembrie 1989, aproximativ 30 de enoriasi ai pastorului reformat Laszlo Tokes s-au adunat la casa parohiala a acestuia din Timisoara si au inceput sa protesteze impotriva a ceea ce ei considerau ca fiind mutarea abuziva a pastorului de la Timisoara la Mineu, intr-un fel de surghiun, prin decizia Bisericii Reformate.
Cine a plecat din casa lui doar cu ce a avut pe el spune ca nu se poate muta in casa noua, ca nu poate sa puna "relaxa" de la ajutoare direct pe cimentul care tine loc de pardoseala.
"Daca as avea ceva bani, mi-as face o casa, nu as cumpara-o de-a gata. ... E mai ieftin asa, mai ales ca trebuie si cel care construieste casa pentru a o vinde sa castige ceva, ca doar nu face acte de binefacere.
Acum va puteti cumpara nu doar o locuinta terminata, ci si una "la rosu" sau chiar o casa care este doar in stadiul de proiect.
Acum va puteti cumpara nu doar o locuinta terminata, ci si una "la rosu" sau chiar o casa care este doar in stadiul de proiect.
Un preot din comuna Creteni - Valcea sustine ca a fost tras in piept de compania ceha CEZ - furnizorul de energie electrica din zona Olteniei, fiind taxat suplimentar pentru curentul primit in 2008 de biserica parohiala din localitate.
Din biserica parohiala, mortul este condus, cu alaiul de care am amintit mai sus si cu cantari, la cimitir, pentru inmormantare.
Primaria Craiova a pierdut prima batalie pentru casa de pe strada Imparatul Traian, vizavi de Jandarmerie, revendicata de un mostenitor al boierilor Viisoreanu. ... Miza - o casa impunatoare, situata in centrul Craiovei, pe care au pus ochii si samsarii imobiliari, infiltrati pe firul afacerii.
Bancile locale nu au primit inca noile conditii de acordare a creditelor garantate de stat, ordonanta de urgenta data pentru programul "Prima casa" este evaziva, iar BNR spune clar ca nu poate nimeni sa oblige bancile sa scada dobanzile.
Adina Gheorghe, Marketing Manager BURDA ROMANIA, ne informeaza ca revista CASA LUX va fi prezenta in cadrul conferintei DESIGN IS PURE LUST, ce se va desfasura in zilele de 17 si 18 septembrie la Romexpo, in cadrul targului de mobila BIFE-SIM.
Revista CASA LUX a implinit pe 1 septembrie 2014 20 de ani de la prima sa aparitie! Revista CASA LUX este prima revista glossy de design interior si arhitectura din Romania.
google-analytics.com