Cautare

4405 de rezultate pentru "teslaru ion" (3.42 secunde)
Ion Stefan risca sa-si piarda mandatul de consilier judetean pe care l-a obtinut pe listele Partidului Umanist Roman, acum Partidul Conservator. ... Ion Stefan a trecut recent de la PC la Partidul Verde, unde a fost ales in functia de presedinte al Organizatiei Judetene.
Claudiu Iordache, directorul Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989, a iesit public joi cu o interventie menita sa-l apere pe fostul lider PSD Ion Iliescu de acuzatiile care i s-au adus in ultima perioada.
Astfel, cei 85 de membri cu drept de vot prezenti la sedinta Delegatiei Permanente a PNL Constanta i-au validat, in vederea alegerilor locale din 2008, pe Gheorghe Hansa (primar in functie la Cernavoda), Ionel Chirita (primar Harsova), Ion Podaru (primar Ovidiu), Gheorghe Zamani (primar Techirghiol), Ion Vladoi (in prezent consilier in Basarabi), Ion Soare (primar in functie la Cogealac), Ioan Herdean (Istria), Marian Galbinasu (Corbu), Ion Melcea (Gradina), Gheorghe Badan (Dumbraveni), Nicolae Urdea (Limanu), Ioan Roman (Lumina), Gheorghe Chiriac (Mereni), Ion Oprea (Sacele), Gheoghe Grameni (Mihai Viteazu), Ion Cosor (Pestera), Lucian Blaj (Seimeni), Costel Banu (Ostrov) si Traian Dinu (fost primar Mihail Kogalniceanu).
Desi nu spune care este motivul indispozitiei care l-a apucat brusc, cert este ca Ion Stefan, presedintele Partidului Alternativa Ecologista, este mai suparat ca niciodata pe cel pe care l-a sustinut timp de aproape sase luni drept candidat la Primaria Galati.
Ion Vladoi, candidatul PNL la functia de primar al orasului Murfatlar, si-a prezentat, in urma cu cateva zile echipa pe care partidul o propune pentru Consiliul Local. Totodata, Ion Vladoi a invitat cetatenii la o dezbatere pe tema programului administratiei locale 2008-2012.
Candidatii pentru locale, provocati la dezbateri publice cu poligraf Presedintele Partidului Alternativa Ecologista (PAE), Ion Stefan, care este si candidatul Organizatiei Judetene a acestui partid pentru sefia Consiliului Judetului (CJ), isi doreste ca toti candidatii, fie ei pentru conducerea Primariei, a CJ sau cei de pe listele pentru CJ si Consiliul Local sa participe la dezbateri publice pentru ca oamenii sa-si poata face o idee exacta asupra celor care le cer votul.
Mihai Ionita, fratele primarului Ion Ionita din Agigea si mama acestuia, septuagenara Maria Ionita, au declarat ieri pentru "Replica" de Constanta ca se dezic de faptele comise de edilii inruditi ai localitatilor Agigea si Sacele.
Astfel, orasul Negru Voda va mai fi inca un mandat in grija lui Ion Nicolin (PSD) care a obtinut 1.691 de voturi, in vreme ce contra-candidatul sau, Petre Urziceanu (PDL) a obtinut 1.113 voturi.
Ion Popescu nu este deloc iubit de catre social-democratii constanteni. ... Fara nici o explicatie prealabila sau ulterioara, consilierii PSD au votat in corpore impotriva validarii consilierilor PD-L Ion Popescu, Zanfir Iorgus si Gheorghita Corbu.
Cu un Ion Popescu pe post de lider judetean - probabil a contat mult faptul ca este avocat si deci stie sa-si sustina cauza in fata forurilor superioare de partid -, a fost intocmita lista Biroului Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta.
PDL Constanta are, la nivel de judet, structura de conducere stabilita, dupa cum singur precizeaza, de avocatul Ion Popescu. Noul Birou Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta a primit OK-ul de la Bucuresti, iar "opera" lui Ion Popescu (presedinte al acestui BPJ) arata dupa cum urmeaza:
Se stie doar Biroul Permanent Judetean (BPJ), cu presedinte Ion Popescu - de fapt tocmai el a fost cel care a intocmit dupa bunul plac BPJ-ul, iar apoi a nominalizat presedintele de la municipiu:
Mircea Geoana, presedintele PSD, a declarat duminica, la Antena 3, ca liderii partidului l-au rugat pe presedintele de onoare, Ion Iliescu, pe ultima parte a campaniei, sa vina public cu un mesaj mai puternic despre criza, precizand ca mesajul acestuia va fi foarte puternic si dupa 30 noiembrie.
Ori, avand in vedere declaratiile si deciziile liderului Corneliu Vadim Tudor, care azi sunt intr-un fel, iar maine pe dos, nu se mai stie cu exactitate daca seful organizatiei constantene este proaspat numitul Ion Anghel (foto) (consilier mangaliot) sau s-a revenit la vechea formula "dirijata" de Gheorghe Nicolae.
Noul sef al Inspectoratului Teritorial in Constructii, Ion Florentin (foto), si-a luat in primire sarcinile si problemele celor 6 judete din zona de sud-est a tarii.
Ion Iliescu relateaza pe blogul sa cum a glumit, la aniversarea zilei de nastere a lui Razvan Theodorescu, pe tema obiceiului academicianului de a se rade in cap din tinerete, ceea ce l-a ferit de incaruntire.
Colegi in alianta aflata la guvernare, presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu (PSD), si consilierul judetean Ionel Mantog (PD-L) s-au certat ieri ca la usa cortului in ultima sedinta a CJ.
Social-democratii si liberalii gorjeni au ajuns la o intelegere in privinta sustinerii unui candidat comun la alegerile din Turburea, in turul al doilea urmand sa se confrunte Daniela Ursulescu, de la PNL, si pedelistul Ion Barca.
Pe blogul sau, fostul sef al statului, Ion Iliescu, il ataca dur pe Traian Basescu, pe care il acuza ca intretine permanente scandaluri si conflicte institutionale. Traian Basescu a declarat sambata, la Craiova, ca adversarul sau la prezidentiale nu este Mircea Geoana, ci Ion Iliescu.
Ceea au afirmat foarte multi social-democrati in mai multe randuri a afirmat si Ion Iliescu. ... Presedintele de onoare al PSD, l-am numit pe Ion Ilescu, crede ca functia de premier pentru edilul Klaus Johannis este o solutie de moment, situatia schimbandu-se radical dupa alegerile prezidentiale.
google-analytics.com