Cautare

4405 de rezultate pentru "teslaru ion" (4.10 secunde)
Ion Iliescu: Mircea Geoana este un perdant, nu a invatat nimic din viata Presedintele onorific al PSD, Ion Iliescu, a analizat, intr-un interviu acordat in exclusivitate Q Magazine, cauzele care au dus la excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Nu este de ici, de colo sa te impui intr-un partid unde principalul vector de imagine ramane totusi Ion Iliescu! ... Ion Iliescu spunea despre Mircea Geoana ca nu a priceput nimic din politica si din viata de partid.
Nu fac intotdeauna ce zice Ion Iliescu Victor Ponta a comentat la Realitatea TV declaratia lui Ion Iliescu care a spus ca pentru presedintele PSD ar fi prea devreme sa candideze la Presedintie. ... Foarte corect a raspuns Ion Iliescu.
Iliescu sa faca exercitii zoologice in ferma proprie, adica la PSD Ion Iliescu sa faca referiri zoologice la ferma sa proprie, adica la PSD, a reactionat dur, liderul PNL, Crin Antonescu la catalogarea de "carlan obraznic" formulata de seniorul social-democrat la adresa sa.
Ion Vasile, UNPR: ... Potrivit senatorului UNPR Ion Vasile insa democrat-liberalii au incalcat intelegerea dintre cele doua partide, el fiind propus pentru CJ, iar Preda la primaria municipiului.
Ion Iliescu: Taierile salariale si ale pensiilor sunt masuri anti-sociale si anti-economice Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu invitat la Antena 3: ... In cadrul emisiunii "Sinteza zilei" fostul presedinte Ion Iliescu a mentionat: ... Vorbind despre prim-ministrul Mihai Razvan Ungureanu fostul presedinte Ion Iliescu a comentat:
Ion Iliescu: ... Ar fi un pas gresit" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, pentru gandul, ca Victor Ponta ar gresi daca ar accepta functia de premier, in cazul in care motiunea de cenzura a USL este adoptata in Parlament.
Ion Iliescu, la lansarea candidatilor USL sector 3:
Ion Cristoiu explica dezastrul ARD Ion Cristoiu scrie intr-un editorial pentru Evz ca la alegerile parlamentare din acest an s-a repetat situatia din anul 2000, atunci cand PDSR si PRM obtinusera cu 17% mai mult decat PD si PNL.
Cum a reactionat Ion Iliescu dupa ce a aflat de intalnirea informala de la Cotroceni Intalnirea informala din aceasta saptamana de la Palatul Cotroceni, intre liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu, impreuna cu Liviu Dragnea, si seful statului Traian Basescu, este "fireasca" si "necesara", a declarat, duminica, pentru Gandul, fostul presedinte Ion Iliescu.
Niculae Banicioiu, Eugen Bejinariu, Gheorghe Bunea Stancu, Ion Calinoiu, Ion Calea, Titus Corlatean, Adrian Duicu, Dan Nica, Constantin Nita, Ion Prioteasa, Cristian Rizea, Dan Sova, Marian Vanghelie.
Iliescu califica ideea aparitiei unui nou PSD ca fiind neserioasa Fostul presedinte Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD, a calificat joi aparitia unui nou PSD ca fiind neserioasa, dar asta nu inseamna, spune el, ca nu trebuie analizat ce trebuie sa faca partidul pentru a-si consolida pozitiile dupa alegerile din noiembrie 2014:
Mariustuca.ro / Ion Iliescu, dupa interviul despre inchisoarea CIA: E degradanta afirmatia ca fac jocul rusilor Ion Iliescu face primele precizari despre subiectul inchisorilor CIA din Europa de Est, dupa interviul aparut in revista germana Der Spiegel.
Potrivit comisarului sef al Garzii Financiare Galati, jurist Ion Corban, noile prevederi legislative privitoare la combaterea evaziunii fiscale vor putea conduce la "disciplinarea" agentilor economici, care vor fi nevoiti sa se gindeasca mai bine inainte de a sustrage de la plata obligatiilor catre stat.
In premiera, Ion Ion, vicepresedintele DAEWOO AUTOMOBILE ROMANIA (DWAR), a dezvaluit ca uzina a incheiat un contract important cu uzinele DAEWOO din Ucraina, pentru furnizarea a 20.000 de motoare si cutii de viteze.
Contractul pentru revenirea Daewoo Craiova la stat a fost semnat ieri de Ion Ion, vicepresedintele Daewoo Automobile Romania, si de presedintele Daewoo Motor din partea coreeana.
Directorul general al Daewoo Automobile România, Ion Ion, a declarat, pentru GdS, ca procesul de fabricare a marcii Matiz se va încheia în cel mult o luna si jumatate. ... Va mai dura aproximativ o luna si jumatate", a mentionat Ion Ion.
Nici directorul ACSA, nici managerul general al Daewoo Automobile România, Ion Ion, nu doresc sa spuna cât este excesul de lichiditate, pe motiv ca "este o chestiune interna a companiei".
Nici directorul ACSA, nici managerul general al Daewoo Automobile România, Ion Ion, nu doresc sa spuna cât este excesul de lichiditate, pe motiv ca "este o chestiune interna a companiei".
"Spa înseamna sanatate prin apa, iar tratamentele folosite în acest tip de activitate sunt bazate pe apa, alge marine si alte ingrediente benefice", a declarat Laura Ion, administratoarea societatii, care a precizat ca investitia initiala s-a ridicat la aproximativ 50.000 de euro.
google-analytics.com