Cautare

143 de rezultate pentru "televiziuns satelit" (2.63 secunde)
Lovit de extraterestru Un alt articol, din ianuarie 2017, al aceluiasi Jon Austin relateaza despre faptul ca un om sustine ca a fost rapit de extraterestrii, iar intregul eveniment bizar ar fi fost capturat pe Google Earth, o aplicatie informatica, la indemana oricui, care arata, cu destul de multe detalii, intreaga suprafata a Pamantului, fotografiata din satelit.
Daca vor gasi ceva care nu este un satelit, un avion sau un alt obiect cunoscut care poate fi regasit intr-o baza de date, sistemul ne va avertiza prin trimiterea unui mesaj prin satelit GPS catre o retea de telefoane mobile.
Bolizii viitorului sunt un birou-laborator pe patru roti, care primesc si trimit imagini din orice colt al planetei, gratie unei conexiuni prin satelit. ... In acelasi timp, Microsoft a proiectat un sistem capabil sa interactioneze cu sistemul de navigare prin satelit, cu motorul si chiar cu asigurarea.
Nu doar "racerii" risca pedepsele descrise mai sus, politia intentionând sa sanctioneze atât organizatorii curselor ilegale, cât si spectatorii.  Economisiti 16% din carburant folosind GPS-ul Am auzit cu totii povesti despre soferi trimisi de sistemele de navigatie prin satelit pe câmpuri, în si sub apa ori pe sens interzis, dar un studiu recent arata ca GPS-ul te poate ajuta sa faci pâna la 16% economie de carburant.
Romtelecom ataca piata de televiziune digitala prin satelit cu serviciul Dolce, avand ca slogan "televiziune digitala totala". Serviciul Dolce are un abonament lunar pentru pachetul de programe de baza avantajos pentru clientii Romtelecom, de 3,9 euro, fara TVA.
Programul Galileo, sustinut financiar doar din bugetul UE O alta problema dezbatuta in plenul Parlamentului European a fost Programul European de navigatie prin satelit (Galileo). ... Galileo este numele acordat sistemului european de navigatie prin satelit, la care Uniunea Europeana si Agentia Spatiala Europeana lucreaza din 2002.
Radu Moraru si echipa lui au primit de la CNA licenta pentru postul Nasul TV Radu Moraru si echipa lui de la emisiunea Nasul au primit, miercuri, de la CNA licenta audiovizuala prin satelit pentru postul Nasul TV.
Informatia apare intr-o imagine din satelit, publicata de Agentia Spatiala Europeana. Specialistii romani care au facut masuratorile sustin ca greutatea si structura masiva a Casei Poporului duc la tasarea straturilor, de sub constructie.
Resturile ramase dupa ce Rusia a distrus un vechi satelit sovietic fac inconjurul Pamantului. Sunt peste 1500 de bucati mari a caror traiectorie ppoate fi observata si sute de mii de fragmente mici.
Rusii au parcat camioane si blindate la cativa metri de reactoarele centralei nucleare de la Zaporojie si de depozitele de combustibil nuclear folosit. Imagini din satelit in acest sens au fost publicate de Ministerul britanic al Apararii.
Va imaginati surpriza oficialilor europeni cand, aruncandu-si privirea pe hartile realizate din satelit, au constatat ca pe terenurile pentru care se solicitasera subventii si care trebuia sa fie acoperite cu soia si rapita, se aflau de fapt vile.
Chirita voia sa puna in functiune in Craiova o instalatie comunitara de televiziune prin cablu pentru retransmiterea televiziunilor terestre si prin satelit, avind totodata si un canal propriu cu denumirea TV Cin.
Partidele-satelit din Coalitie - UDMR si PC - nu cred ca exista motive ca ministrii lor sa fie schimbati. Premierului nu i-ar ramane decat sa-i schimbe pe unii dintre ministrii Aliantei.
Un oras bine impartit, dupa cum o demonstreaza si imaginile luate de satelit, care pot fi vazute perfect pe Google Earth.
Pentru transmiterea semnalului video catre satelit s-ar impune selectarea unui furnizor, estimata la 10.000 de euro pe luna, sau achizitionarea unei aparaturi in valoare de 100.000 de euro.
mitraliere, masini Humvee, aparate de numarare a banilor, telefoane prin satelit. Assange a sperat ca jurnalistii vor cerceta cu atentie informatiile, dar acest lucru nu s-a intamplat.
Daca vrei sa economisesti mii de dolari si sa nu mai platesti pentru televiziune prin cablu sau prin satelit, si daca nu te deranjeaza sa pierzi cateva canale aleatorii pe care probabil nici nu le urmaresti, trebuie sa incerci TvFox Antenna.
In 1957, URSS (Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste) lanseaza in spatiul cosmic primul satelit artificial al Pamantului denumit Sputnik. Acest fapt a declansat o ingrijorare deosebita in Statele Unite ale Americii, astfel presedintele Eisenhower infiinteaza o agentie speciala subordonata Pentagonului:
Aceasta pecete va fi o inventie satanica extrem de complexa, dar pe de alta parte si foarte subtila, care va functiona pe doua nivele. Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem sa receptionam programe la televizor.
Oricum, nu a fost nici un avion, nici vreun elicopter, nici vreun satelit." "Sa fiu sincer, nu am mai vazut vreodata ceva sa arate astfel si m-am muncit mult sa gasesc o explicatie ce anume ar putea fi", a adaugat el.
google-analytics.com