Cautare

143 de rezultate pentru "televiziuns satelit" (5.66 secunde)
FARCAS) In ziua de 20 septembrie 1973, intre orele 16:35 si 16:45 GMT, misiunea cosmica americana Skylab 3 s-a intalnit cu un misterios satelit rosu, care a fost si fotografiat. ... Da, am vazut un satelit mare.
CNA a aprobat solicitarea RCS&RDS de scoatere a posturilor Antena Group de pe platforma sa de satelit, in termenul prevăzut de lege, după
Pe Enceladus, un satelit al planetei Saturn, desi pare un corp ceresc pustiu si inghetat, viata ar putea fi infloritoare sub crusta de gheata care il acopera, considera cercetatorii de la NASA, citati de telegraph.co.uk.
In schimb MTC-ul participa la asociatie cu bunurile sale mobile si imobile si se obliga prin contract la mediatizarea gratuita la nivel national a activitatii asociatilor, ridicarea standardelor tehnice competitive a emisiei si a productiei de televiziune proprii in interesul asociatilor, realizari de investitii in domeniul televiziunii, inclusiv emisii prin satelit, lanturi de radio-relee si similare, precum si infiintarea unui minitrust media zonal cu sediul in Constanta.
camera single are TV color, cablu satelit, cablu internet, telefon, aer conditionat, frigo-bar, baie cu dus, bideu, uscator de par, panorama deosebita;
Francezii de la TDF si operatorul de sateliti SES, interesati de trecerea la televiziunea digitala in Romania Grupul francez TDF - care a construit si opereaza retele de televiziune digitala terestra in mai multe tari europene - si SES (Astra) - unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicatii prin satelit - sunt interesate sa participe la procesul de trecere la televiziunea digitala in Romania, au declarat reprezentanti ai celor doua companii in cadrul conferintei "International Digital Forum", organizata in Bucuresti de Asociatia pentru Comunicatii Digitale.
Acces prin satelit 3.7. ... - Acces prin reteaua de cablu de TV - Acces prin satelit Aceasta tehnologie a fost dezvoltata pentru a asigura accesul in zonele izolate la internet de banda larga, sau in zone in care furnizorii clasici nu au infrastructura dezvoltata. - Interent prin satelit.
Pe mai multe fotografii, din 2 mai 2016, realizate de Observatorul Solar si Heliosferic (SOHO - Solar and Heliospheric Observatory), al Agentiei Spatiale Europene, aflat pe un satelit lansat in urma cu douazeci de ani si exploatat in cooperare cu NASA, se observa un misterios cub sau patrat negru, aparent plutind intre satelit si Soare, in imediata apropiere a coroanei solare.
- Enceladus - satelit al planetei Saturn - Marte - Europa - satelit al planetei Jupiter.
Apartamentele vechi isi vor pierde valoarea Avand in vedere faptul ca orasele-satelit din zonele metropolitane, care vor incepe sa se formeze in jurul oraselor importante din punct de vedere economic, vor deveni un fel de cartiere, pretul locuintelor va fi pe masura pozitionarii fata de centru.
Romtelecom pregateste lansarea unui nou serviciu de televiziune prin satelit. ... Surse de pe piata telefoniei fixe sustin insa ca Romtelecom a hotarat sa intre in segmentul serviciilor de televiziune prin satelit si din cauza reducerii veniturilor din activitatea de baza a companiei - telefonia fixa.
Firma "satelit" care ar urma sa fie condusa de Cornel Mondea va prelua din personalul actual al societatii mari din care se desprinde.
Decizia RCS&RDS a venit dupa ce, pe 23 noiembrie, compania de telecomunicatii a scos Discovery Channel si de pe reteaua sa de satelit Digi (care are aproape un milion de abonati, n.r.).
Orange Romania a semnat si un contract cu SES Astra, unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicatii prin satelit din lume, pentru a lansa pe piata locala servicii de televiziune prin satelit (DTH).
Daca exista o minte luminata in echipa de coordonare de la Interne, in momentul in care se constata ca STS a livrat prin sistemul 112 localizarea GSM incompleta (si asta pentru ca telefoanele mobile de la locul accidentului aveau probabil semnal doar de la o singura antena terestra GSM si nu se putea prin metoda triangulatiei obtine date exacte) trebuia sa se ceara imediat de la STS si SRI livrarea datelor GPS pe care telefoanele de la sinistru le primeau automat de la satelit.
Organizatia Nationala de Recunoastere a contractat cu firma Boeing un satelit spion cu o noua arhitectura si apoi anulat programul. ... Dezvoltarea cu succes a primului satelit spion american, in cadrul programului "Corona", a fost tinut secret pentru mai mult de 30 de ani.
Pluto si cel mai mare satelit al sau, Charon, se afla in rotatie sincrona si astfel o fata a lui Pluto se afla mereu orientata spre aceeasi parte a lui Charon.
De asemenea, Pentagonul a plasat un satelit geodezic deasupra Romaniei pentru a incerca sa afle intreaga poveste din Muntii Bucegi. ... Tunelul si cupola din Bucegi Scanarea muntelui prin satelit a dezvalui doua bariere energetice de dimensiuni mari.
Liderul Camerei a spus ca nu stie daca se va iesi la public, prin intermediul firmelor de cablu sau prin satelit.
Titan Titan, satelitul lui Saturn, este vazuta ca o posibila tinta pentru colonizare pentru ca este singurul satelit din sistemul solar cu o atmosfera densa si compusi carbonici (hidrocarburi) in atmosfera si la suprafata.
google-analytics.com