Cautare

1398 de rezultate pentru "telekom televiziune deranjamente" (3.31 secunde)
Nicolo Napoli Aboneaza-te la canalul de YouTube Telekom Sport Romania AICI: ... Site Oficial Telekom Sport: https://www.telekomsport.ro/ ? Pagina oficiala de Facebook:
In aceste conditii, populatia nu va mai avea acces la programele de televiziune prin cablu.
Fiind pasionat de ea, poti sa-ti permiti si niste deranjamente fiziologice, la un moment dat. ... Titluri care sigur, la televiziune, trebuie sa incapa acolo, in spatiul ala mic.
Chirita voia sa puna in functiune in Craiova o instalatie comunitara de televiziune prin cablu pentru retransmiterea televiziunilor terestre si prin satelit, avind totodata si un canal propriu cu denumirea TV Cin.
Este o noua super antena, care poate receptiona semnalele de televiziune pe care nicio alta antena nu a putut receptiona pana acum.
Deputatul Ioan Ghise, care alaturi de Gheorghe Funar a propus modificarea Legii audiovizualului pentru a obliga posturile de radio si televiziune sa transmita in egala masura stiri pozitive si negative, nu va renunta la initiativa sa legislativa.Deputatul PNL Ioan Ghise isi mentine opinia ca Legea audiovizualului trebuie modificata in asa fel incat sa oblige posturile de radio si de televiziune sa transmita, in ponderi egale, stiri pozitive si stiri negative, in ciuda deciziei Curtii Constitutionale care a hotarat ca propunerea deputatului liberal si a senatorului peremist Gheorghe Funar este neconstitutionala.
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
Pro TV este lider de audienta pe piata locala ZF mai noteaza ca postul Pro TV este lider de audienta pe piata locala, stirile, programele de divertisment, filmele si meciurile de fotbal din Europa League fiind cele mai vizionate programe de televiziune din Romania.
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES, el vorbeste de inceputurile sale in presa scrisa si televiziune, dar si despre presa de azi aflata intr-o stare de decimare totala.
"O intoxicare a politicii de televiziune" In Romania avem de-a face cu "o intoxicare a politicii de televiziune", afirma sociologul Vasile Dancu, intr-un interviu acordat RFI, comentand astfel faptul ca magnatul monden Irinel Columbeanu a anuntat ca va candida independent la Primaria Capitalei.
Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", din 20 mai, la Realitatea TV Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", o emisiune de infotainement, care va fi difuzata din 20 mai, in fiecare duminica, la Realitatea TV, o televiziune detinuta de fostul sot al vedetei, Elan Schwartzenberg.
UPC vine cu un canal exclusiv 3D in lupta pentru clienti UPC Romania, numarul doi pe piata locala de servicii TV, iese la atac cu un canal de televiziune in format exclusiv 3D, dar si cu o serie de noi pachete de servicii.
Kenigsztein va prelua managementul UPC in Polonia, Ungaria, Romania, Republica Ceha, Slovacia, precum si activitatilor DTH (televiziune prin satelit) din regiune.
"Nu au existat deranjamente semnificative, date tehnice sau constatari care ar putea lamuri cum de zece rachete au emis un semnal de alerta de scoatere din functiune.
In schimb, au existat marturii concordante, cum ar fi deranjamente in aparatura electrica din zona; din pacate, nu am avut timp sa verificam in detaliu aceste afirmatii.
realizarea unei protectii rapide si selective in cazul unor deranjamente; protectia impotriva defectelor rezistive la receptoarele electrice, evitandu-se astfel evolutia unui defect minor intr-unul de amploare care ar putea duce la distrugerea receptorului in cauza;
deranjamente datorate furtului de semnal; calitate slaba datorata defectiunilor tehnice ale emitatorului programelor receptionate de la sateliti si statii terestre.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor sfatuieste locatarii din blocurile in care functioneaza ascensoare ca, inainte de a porni liftul, sa verifice daca exista un numar de telefon pentru deranjamente, altfel risca sa ramana blocati ore in sir.
Daca numarul clientilor a crescut, la fel ca si gradul de incasare, acelasi lucru se poate spune si in cazul numarului de deranjamente si de reclamatii.
Numerele scurte pentru servicii de interes public la nivel national (ora exacta, informatii privind abonatii Romtelecom, deranjamente Romtelecom etc.) vor avea 4 cifre si la formarea lor se va adauga cifra 1 inaintea numarului actual (de exemplu, 1958 pentru "Ora exacta", indiferent de judet).
google-analytics.com