Cautare

1398 de rezultate pentru "telekom televiziune deranjamente" (3.31 secunde)
Deranjamente si informatii Telekom (Romtelecom) Aici gasiti numerele de telefon valabile pentru deranjamente si informatii Romtelecom, asa cum sunt prezentate de catre furnizorul de servicii.
DCNews / Telekom Romania: ... si Comedy Central Extra, incluse in grila de programe Surpriza de la Telekom Romania pentru clientii de televiziune. Televiziunile de filme si seriale Paramount Channel si Comedy Central Extra si cele pentru copii, Nickelodeon si Nick Jr., s-au lansat, vineri, in grilele Telekom Romania, potrivit Mediafax.
Redactia Alba24.ro citeaza o informatie aparuta pe gsp.ro, conform careia Telekom Romania s-ar putea transforma dupa modelul DigiSport. Potrivit acestei stiri, Telekom, gigantul din telecomunicatii, ar urma sa-si reorganizeze afacerea din Romania, atat din telefonia mobila, cat si din televiziune, acolo unde are Telekomsport.
Oamenii acuza ca au fost tratati necorespunzator de dispecerii apelati la Serviciul de Deranjamente al CEZ.
Presa a semnalat in aceste zile ca peste 5 milioane de abonati Telekom au primit facturi umflate din cauza faptului ca programul informatic care genereaza facturile abonatilor a luat-o razna:
Vodafone si Telekom ofera astfel de servicii, insa din pacate cei de la Orange au in oferta doar abonamente.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Linia pentru deranjamente, 929, este ocupata tot timpul. ... Aceasta, deoarece mai tot timpul la numarul pentru deranjamente este ton de ocupat, iar atunci când suna nu raspunde nimeni. ... „În ceea ce priveste apelurile la 929, în ultima perioada avem foarte multe deranjamente, de aceea sunt liniile ocupate.
Valeriu Lazarov dorea sa isi extinda business-ul in new media si televiziune pe internet.
B1 TV a anuntat oficial semnarea contractului pe trei ani prin care Turcescu va realiza emisiunea "100%" la acest post de televiziune.
Postul de televiziune B1 si jurnalistul Robert Turcescu au ajuns ieri la un acord privind realizarea unei emisiuni tv care va fi difuzata de la sfarsitul lunii septembrie.
Postul de televiziune B1 si jurnalistul Robert Turcescu au ajuns ieri la un acord privind realizarea unei emisiuni tv care va fi difuzata de la sfarsitul lunii septembrie.
In Bucuretti, numarul local format din tapte cifre va fi precedat de prefixul "021" sau "031".Totodata, se va modifica ti formatul actual al numerelor scurte, aparand o diferenta clara intre numerele pentru servicii de interes public la nivel national (ora exacta, informatii privind abonatii Romtelecom, deranjamente Romtelecom etc.) ti numerele prin care se furnizeaza servicii de interes general la nivel local in judete (Jandarmerie, taxi, "alo, domnule primar", diferite servicii de deranjamente utilitati etc.).
M-am portat si eu pe Telekom, voi reveni si cu feedback dupa cateva luni (Autor: DARIUS) Dupa cum va spuneam in articolul si sondajul precedent, am trecut prin toate retelele de telefonie mobila din Romania, mai putin Telekom.
Beneficiind de implicarea comunitatii, Telekom Romania a selectat din cadrul celor 6 teme principale listate pe www.teimplici.ro, cele mai importante 12 arii, ca nivel de interes, in care va investi fonduri pentru dezvoltarea de proiecte de responsabilitatea sociala.
Telekom Romania.
Ramane in continuare interesul nostru pentru David Miculescu", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport. ... Mihai Stoica a vorbit la Telekom Sport despre refuzul aradenilor.
Deputatul PNL Bihor Cornel Popa (foto) a inaintat, la inceputul acestei saptamani, un memoriu primului-ministru Calin Popescu-Tariceanu privind taxele pentru serviciile publice de radiodifuziune si de televiziune.
Gusa nu are nici 0,0% din OTV GMG Media Box, companie detinuta de PSV Company, a preluat controlul asupra a 19,9% din compania care opereaza postul OTV, Ocram Televiziune, in 2010, dar "tranzactia dintre ceea ce reprezenta grupul PSV si OTV a avut loc initial in 2007", a spus miercuri, pentru HotNews.ro, Cozmin Gusa.
Pentru ca nu aveam unde sa ma duc sa fac televiziune. ... - Am invatat multe despre ceea ce inseamna televiziune, despre ceea ce inseamna oamenii care te privesc in fiecare seara, dar am invatat si ca gloria este atat de efemera.
google-analytics.com