Cautare

623 de rezultate pentru "telefonul telespectatorului la protv" (3.49 secunde)
Vin tare din urma cele conectate la internet, ori la telefonul mobil. ... Daca frigiderul scoate zgomote ciudate, masina de spalat scutura toata mobila, iar cuptorul arde pandispanul, cu siguranta ca a venit momentul sa te uiti la noile lansari din domeniul electrocasnicelor.
Principalul semn ca partenerul are pe altcineva este telefonul. ... Daca isi verifica telefonul mai des, ascunde ecranul telefonului sau il blocheaza desi inainte nu facea acest lucru, s-ar putea ca partenerul sa aiba pe altcineva.
Asa ca m-am dus azi la magazinul Orange de la Universitate din dorinta de a prelungi abonamentul pe care il am la ei cu inca 2 ani si de a achizitiona cu punctele pe care le aveam un telefon marca Huawei P8 Lite Mini.
Catalina Marinescu, creatoare de bijuterii si de obiecte hand-made, a participat la targul organizat recent in curtea Muzeului Taranului Roman.
Catalina Marinescu, creatoare de bijuterii si de obiecte hand-made, participa in acest week-end in curtea Muzeului Taranului Roman, la targul Piata Taraneasca.
Catalina Marinescu, creatoare de bijuterii si de obiecte hand-made, a participat la targul organizat recent in curtea Muzeului Taranului Roman.
De exemplu, stresul poate duce la cresterea tensiunii arteriale, care este un factor de risc major pentru accidentul vascular cerebral. ... Tot in metodele eficiente de preventie intra si vizitele periodice la medic pentru depistarea si tratamentul adecvat al suferintelor care favorizeaza aparitia bolilor neurologice.
Daca n-ar fi existat acest telefon mobil, e greu de crezut ca anchetatorii ar fi putut sa mai ajunga atat de usor la vinovat. ... Acesta este elev in clasa a IX-a la Colegiul Gheorghe Asachi din Iasi si a comis crima pe data de 22 noiembrie 2013.
Apropiatii spun ca era fericita, dar fata credea ca vine Apocalipsa Iulia Ionescu (15 ani), eleva in clasa a IX-a la Colegiul "Sfantul Sava", unde a intrat cu media 10, pare sa fi intrat in pamant, de miercuri la ora 12.00, cand a fost lasata de mama ei la statia de metrou Eroilor.
FARCAS) (Continuare) Explozie orbitoare de lumina Masina maro, Ford LTD model 1977, pe care Johnson a condus-o in acea noapte, a fost scoasa din functie la scurt timp dupa incident si a ajuns in muzeul apartinand Marshall County Historical Society din Warren.
Cand va mai luati de Norvegia, cititi cifrele astea Asociatia Telefonului Copilului este o organizatie non-guvernamentala care de ani buni gestioneaza linia telefonica la care copiii si adolescentii pot cere ajutor. Telefonul este 116 111 si este afisat in scoli si licee.
Librariile, cele mai multe, refuza cartile de poezie, iar unele refuza cartile de tot, adaptandu-si din mers profilul la o rentabilitate care sa le asigure supravietuirea. ... Nu uit gestul, mi-a spus ea, de a-i mangaia copertile si de a o strange, ca pe un dar rar, la piept.
Cu curca la raze (Autoare: ... In toata nebuneala aia, nu stiu cum de mi se pare ca-mi suna telefonul. ... Asa ca ma zgaiesc la ecran cu incapatanare, dar ale dracu' furnicute mici de pe ecran, imi jucau in fata ochilor.
Imediat dupa ce m-am convins ca router-ul mi-a fost furat, la cateva zile, am depus plangere la politie. La prima incercare am fost dat inapoi in a depune plangere pe motiv ca vezi Doamne, aparatul nu poate fi localizat sau ca nu are IMEI.
Potrivit presei internationale, un barbat din Connecticut, in varsta de 79 de ani, a suferit un atac de cord fatal la scurt timp dupa ce a jucat la loterie.
Adica se uita la televizor, lucreaza pe calculator si isi verifica si telefonul din cand in cand. Petrecem mult timp in fata diferitelor ecrane si trecem de la un dispozitiv elecronic la altul.
Pentru ca femeia, la nevoie sau din pura placere, detine un orgoliu cel putin masurabil cu cel al barbatului. ... Pentru ca nu suporta gandul ca alta femeie ar putea avea ce are ea, de la acelasi barbat.
Articolul a aparut in Romania libera la 25 ianuarie 1990 si se intitula "Iluziile au durat numai o luna". ... Consternat de decizia Frontului Salvarii Nationale de a se prezenta la primele alegeri libere ca partid, scriam ca el se angajase pe o cale primejdioasa.
Articolul a aparut in Romania libera la 25 ianuarie 1990 si se intitula "Iluziile au durat numai o luna". ... Consternat de decizia Frontului Salvarii Nationale de a se prezenta la primele alegeri libere ca partid, scriam ca el se angajase pe o cale primejdioasa.
Timpul pe care il petrecem in media pe telefonul mobil a crescut de la 20 de minute pe zi in 2009 la peste 4 ore in 2021.
google-analytics.com