Cautare

623 de rezultate pentru "telefonul telespectatorului la protv" (7.74 secunde)
Cum te pot imbolnavi Internetul si telefonul mobil Internetul are un efect negativ asupra sanatatii oamenilor care exagereaza petrecand prea mult timp in mediul online. ... La acest factor se adauga telefonul mobil, care sporeste aceste probleme de sanatate.
Platforma celor de la Google are multe avantaje, dar functionalitatile de ultima ora vin de obicei cu un mare dezavantaj, si anume consumul destul de mare al bateriei.
T-Mobile a renuntat in SUA la subventia pentru abonament. "Adevarul" analizeaza diferentele de tarife dintre abonamente si cartele in Romania, la cei trei operatori de telefonie mobila. ... David Pogue, jurnalist la "The New York Times" titreaza "Marea pacaleala a subventiilor pentru telefoanele mobile s-a incheiat".
De exemplu, aplicatia reactualizata a celor de la Ashley Madison, site-ul de intalniri adresat persoanelor care sunt deja implicate intr-o relatie, ofera membrilor sai noi modalitati prin care acestia sa poata pastra discretia.
Chiar daca telefonul este mai putin destept, metoda ramane disponibila pentru experti. Protocolul numit "roving bug" presupune ca un semnal de la distanta ordona deschiderea microfonului. ... Metoda este similara dar mai eficienta decat cea de la punctul 1, pentru ca semnalul este tot timpul analog.
De ce nu este bine sa dormi cu telefonul in camera Cercetatorii americani au ajuns la concluzia ca dormitul cu telefonul in aceeasi camera este un obicei prost, care ne strica somnul, existand in schimb o solutie extrem de ieftina:
Dispozitivul care accelereaza cel mai tare tranzitia spre lumea digitala este telefonul mobil si mai ales telefonul inteligent (smartphone-ul), care contine un numar foarte mare de senzori. Acestia pot fi folositi in nenumarate feluri - spre exemplu, pentru a transforma telefonul intr-un "doctor de buzunar".
Aplicatia care promite ca te avertizeaza cand cineva iti asculta telefonul Security Research Labs a lansat aplicatia SnoopSnitch, despre care sustine ca poate avertiza utilizatorii de smartphone-uri cu Android cand le este ascultat telefonul.
voceatransilvaniei.roSEMNELE care iti arata ca telefonul tau este interceptat. De multe ori, utilizatorii de telefonie mobila sustin ca le sunt ascultate conversatiile la telefon de catre altcineva.
Odata folosit, experienta ta cu telefonul nu va mai fi la fel. ... · Mana ta se relaxeaza desi telefonul este bine tinut in mana - Nu vei mai scapa niciodata telefonul din cauza ca este prea alunecos sau prea mare.
Jocurile saptamanii pentru telefonul mobil - Crash of Cars, Blockbuster, Lets Fish si Retro Highway. Pentru ca vine weekendul, George si Marian au pregatit o lista cu 4 jocuri pentru telefonul mobil. ... Si e la fel de simplu de jucat. ... La final, castiga ultimul ramas in viata.
El isi aminteste ca telefonul mobil a sunat ore in sir langa el, insa nu a putut raspunde din cauza durerilor groaznice care il chinuiau. "M-am trezit dupa accident pentru ca mi-a sunat telefonul.
Un astfel de fenomen este supranumit "telefonul de la morti". Chiar daca pare desprins din scenariul unui film de la Hollywood, au existat numeroase cazuri in care s-au primit telefoane de la cei decedati.
Telefonul mobil. ... In para dusului isi face culcus o bacterie foarte asemanatoare cu cea care este la originea tuberculozei (Mycobacterium tuberculosis). ... Acum, cel care foloseste periuta de dinti se imunizeaza la actiunea acestor germeni. ... Telecomenzile - de la televizor, aer conditionat etc.
Magda Marincovici) In blocul operator, cu smartphone-ul si tableta In sala de operatie, chirurgul, intr-o mana cu bisturiul si in cealalta cu telefonul mobil, de la care ori medicul, ori asistenta expediaza SMS-uri.
Fie ca lucram pe mobil, fie ca alergam dupa pokemoni sau altceva ori pur si simplu navigam pe Internet, petrecem foarte multe ore zilnic in aceasta pozitie monotona, cu capul aplecat, care ne suprasolicita coloana vertebrala si ne provoaca dureri la nivel cervical, explica dr.
Copila a disparut fara urma si nu are cu ea nici telefonul si nici pasaportul. ... Fata de 13 ani si-a lasat telefonul mobil si pasaportul acasa, iar, in aceste condiții, nu este posibila localizarea ei cu ajutorul mobilului.
Si nici macar, de ochii lumii, nu se afiseaza la locul de munca decat pentru a se inchide in birouri, chipurile preocupati de ceva, nu se stie exact ce anume - iar in acest caz, subordonatii (care si-asa nu stiu sigur daca mai au multe zile de "trait” la respectivele locuri de munca) au noi motive de a "carcoti” pe la colturi.
Daca ne uitam pe forumurile online ale ziarelor si televiziunilor vom observa ca romanul de rand e misogin, e rasist si e admirator de barbati "mici la stat si mari la sfat, degraba varsatori" de sange de pasarica.
Cel mai "gras" contract al lui Radu Dan Florea este alimentat cu fonduri de la Ministerul Educatiei si Cercetarii si are o valoare de 12,3 milioane de lei.
google-analytics.com