Cautare

673 de rezultate pentru "telefonie fixa" (2.73 secunde)
Romtelecom ar vrea sa scape de stampila de "operator de telefonie fixa" (Autor:
Din totalul traficului de voce, de 17.6 miliarde de minute realizat in cursul anului trecut, jumatate au fost initiate in retelele mobile de telefonie.
Operatorii de telefonie fixa care vor prelua un abonat dintr-o alta retea de telefonie fixa vor plati 13 euro pentru fiecare numar portat, in timp ce in reteaua mobila tariful va fi cu doi euro mai mic, adica 11 euro, potrivit Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
La sfarsitul lui 2004, numarul de abonati ai furnizorilor alternativi de servicii de telefonie fixa a ajuns la 67.000, dupa cum se arata intr-un comunicat al Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
Primul numar de telefon din Romania a fost portat intr-o retea de telefonie mobila, pe 29 octombrie, la ora 16:34.
Desi sint numerosi operatori de telefonie fixa alternativa, acestia urmaresc doar sectorul firmelor. ... Astfel, cetateanul ramine prizonier al operatorului national de telefonie fixa, iar preturile de pe piata nu pot scadea in lipsa unei concurente reale.
in perioada mentionata au existat in Romania patru operatori de telefonie mobila si unul de telefonie fixa, cu o valoare totala a cifrei de afaceri de 8,411 miliarde lei noi si 23.576 salariati.
Acces prin linie de telefonie fixa 3.2. Acces la un router (sau modem ADSL) conectat la reteaua fixa de telefonie sau de ADSL 3.3. ... Acces prin retele de telefonie celulara, mobila (GSM) 3.5.
Care sunt diferitele tarife practicate la nivel national pentru serviciile de telefonie mobila pe teritoriul UE Europenii au obiceiuri de deplasare diferite pe teritoriul UE, iar costurile de retea in tarile vizitate difera la randul lor.
Ca cercetator in domeniul armelor cu microunde folosite pe scara larga asupra maselor de oameni, am descoperit ca reteaua de telefonie mobila de tip GSM 900 si GSM 1800 (ca cele folosite de operatorii Orange, Connex, Zapp, etc) reprezinta un pericol major pentru sanatate.
Abia acum insa intervine Ministerul Finantelor Publice (MFP), care explica intr-un comunicat ca donatia unei sume de bani prin intermediul unei societati de telefonie sau de catre o societate comerciala nu este cuprinsa in sfera de TVA.
Legea "Big Brother" a fost adoptata Camera Deputatilor a adoptat, azi, cu 197 de voturi "pentru", 18 voturi "impotriva" si 13 abtineri, proiectul legii privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de retele publice de trafic de telefonie si internet, cunoscuta ca Legea "Big Brother".
Începând din aceasta saptamâna, operatorul national de telefonie fixa ofera clientilor sai minute gratuite nelimitate în retea si multe alte bonusuri, dupa modelul companiilor concurente.
Numerele de telefonie fixa vor functiona incepand de vineri, 1 august, doar cu prefix, astfel ca de la aceasta data apelul nu va mai fi redirectionat catre destinatie daca nu este utilizat noul format."Incepand de maine vor functiona numai numerele de telefonie fixa formate cu prefix.
RCS & RDS a lansat ieri, la Craiova, DigiMobil - serviciul de telefonie mobila 3G.
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a alocat noi resurse de numerotatie pentru servicii de telefonie companiilor Romtelecom si Vodafone Romania. Romtelecom a primit dreptul de a utiliza 10.000 de noi numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa in judetul Braila.
Dobanda fixa vs dobanda variabila Daca e mai avantajos sa contractezi un credit cu dobanda variabila sau fixa, bancherii evita cu diplomatie sa se pronunte. ... Doanda fixa asigura linistea pe perioada in care e fixa.
În prezent, pe piata exista trei tipuri de dobânda - fixa pe toata perioada de creditare, variabila pe toata perioada de creditare sau mixta (fixa în primele luni sau primii ani, iar ulterior variabila), fiecare cu avantajele si dezavantajele ei.Dobanda fixa va spune de la început la ce va „înhamati“Pentru dobânzile fixe pe toata perioada de creditare, rata lunara de rambursare a creditului nu se va schimba, chiar daca dobânzile de pe piata bancara se modifica în timp.
În conditiile economice actuale, la creditele pe termen scurt este de preferat dobânda fixa, iar la cele pe termen lung, dobânda variabila.
În conditiile economice actuale, la creditele pe termen scurt este de preferat dobânda fixa, iar la cele pe termen lung, dobânda variabila.
google-analytics.com