Cautare

673 de rezultate pentru "telefonie fixa" (5.07 secunde)
Este vorba despre un credit destinat achizitiei unei locuinte si nu numai, avand o dobanda fixa de 6% pe an. ... Nu numai dobanda este fixa, ci si ratele lunare, creditul fiind acordat in lei.
Pina la finalizarea negocierilor, insa, sindicalistii si administratia au decis ca din fondul de salarii aprobat de Ministerul Transporturilor sa se dea, incepind cu 1 martie, o suma fixa pentru fiecare salariat.
Mentionam ca in formula de calcul precizata in caietul de sarcini nu se specifica daca marja trebuie sa fie fixa sau variabila", precizeaza Bancpost.
Pentru a putea beneficia de un Credit Locativ, clientul trebuie in prima etapa sa economiseasca o anumita suma de bani timp de minim 18 luni, pentru ca, in a doua etapa, sa obtina un credit in lei, cu o dobanda fixa de 6 % pe an.
Aici exista creditul Plus Capital, cu o dobânda fixa de 9% pe an, împrumutul fiind acordat pe sase luni. ... Cea pentru investitii se acorda pe o perioada de pâna la cinci ani, dobânda fiind fixa - 17% pe an.
Astfel, dobanda fixa este stabilita in contractul de credit si este valabila pe intreaga durata a creditului.
Partea proasta este ca majorarile de dobanda se aplica tuturor creditelor pe care bancile le au in portofoliu, deci si creditelor deja acordate, cu exceptia situatiei in care creditatul se afla inca in perioada (de maximum 3 ani) cu dobanda fixa stabilita prin contract.
Acesta a luat un credit ipotecar in 2008, in valoare de 63.000 de franci elvetieni, la o rata a dobanzii de 3,99% pe an - fara a se specifica daca este fixa sau variabila - si un comision de risc de 0,22%, rata lunară
Expertii in economie recomanda trecerea de la ROBOR la dobanda fixa: ... daca ROBOR-ul va scadea din nou la 1-2 procente, dobanda fixa, care e in jur de 6 procente, poate deveni o povara financiara pentru clientii care au optat pentru aceasta varianta.
Cosmote Romania si BRD - Groupe Societe Generale au incheiat un parteneriat care permite utilizatorilor Cosmote achitarea facturilor de telefonie la oricare dintre cele 1.100 de ATM-uri detinute de BRD la nivel national, se precizeaza intr-un comunicat al cunoscutului operator de telefonie mobila.
afisarea de informatii cu forma de text, imagini si sunete, posta electronica e-mail, transferul de fisiere de date si informatii FTP, chat, aplicatii video si video on demand, servicii telefonie si telefonie cu imagine prin Internet de tip VoIP, posturi de radio si televiziune prin Internet, e-commerce, sondari de opinie, raspandirea stirilor prin metode RSS, toate genurile de grafica si muzica, lucrul pe un calculator de la distanta prin Internet, grupuri de discutii pe diverse teme, sisteme de jocuri interactive, distributie de software s.a.
in primul rand afisarea de informatii mai mult sau mai putin statice cu forma de text, imagini si sunete (asa-numitele pagini web), apoi posta electronica e-mail, transferul de fisiere de date si informatii, chat, video si video on demand, telefonie si telefonie cu imagine prin Internet, televiziune prin Internet, e-commerce, sondari de opinie, mediu pentru raspandirea stirilor, mediu pentru toate genurile de grafica si muzica, deschiderea unei sesiuni de lucru de la distanta, grupuri de discutii pe teme prestabilite, jocuri interactive prin retea, operatii bancare (Internet banking) si multe, multe altele.
Potrivit lui Zgonea, Camera Deputatilor este unul dintre cei mai vechi clienti a companiei de telefonie mobila si automat aceasta a oferit atat parlamentarilor, cat si angajatilor Camerei telefoane noi Nokia 6021 in locul vechilor telefoane Nokia 6100.
Presa elena a relatat, in acea perioada, ca OTE ar putea investi intre 400 si 600 de milioane de euro in urmatorii cinci ani pentru a relansa activitatea operatorului roman de telefonie mobila.
“Furnizorii serviciilor de telefonie destinate publicului si-au schimbat modalitatea de tarifare, nu in urma impunerii unor obligatii de catre autoritatile nationale de reglementare, ci in urma unor decizii comerciale, datorate, de regula, schimbarii conditiilor concurentiale de pe piata“, se arata intr-o analiza a Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
Serviciul va fi disponibil in cadrul unui pachet care integreaza serviciile IPTV, telefonie si acces Internet. Potrivit reprezentantilor firmei care au adus acest serviciu in Bucuresti, pachetul se adreseaza celor cu nevoi complexe de comunicare si include conexiune la Internet si servicii de telefonie cu minute incluse.
Ultimele doua licente pentru servicii de telefonie de generatia a treia (3G) vor fi scoase la licitatie de catre Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei (IGCTI) in prima parte a lui 2006, a declarat luni presedintele IGCTI, Marius Catalin Marinescu.
Cu alte cuvinte, cine are acces la curent electric va putea avea acces si la Internet, telefonie si chiar la radio si televiziune.
Primele servicii de acest tip au fost lansate comercial in aprilie 2005 de catre un operator de telefonie mobila. ... Compania Telemobil, care opereaza serviciul de telefonie mobila Zapp, si-a anuntat intentia sa cumpere o licenta 3G.
Au venit si cei de la telefonie mobila sa instaleze antene, dar i-am refuzat. ... Am avut o problema cu un astfel de tip de contract, cand o firma de telefonie si-a amplasat o antena pe un bloc de pe Calea Severinului si, la plecare, a distrus hidroizolatia blocului.
google-analytics.com