Cautare

673 de rezultate pentru "telefonie fixa" (4.13 secunde)
Am fost sunata azi de un operator Orange care ma ispitea cu diverse oferte de telefonie mobila si de Internet. Cred ca eu si tatal meu suntem cei mai vechi si fideli abonati ai acestei retele de telefonie mobila:
Centrul Info BCR poate fi apelat atat din retelele de telefonie fixa, cat si in cele de telefonie mobila.
Reamintim ca in octombrie, ANRC a impus operatorului de telefonie fixa obligatia de a reduce tarifele de interconectare in doua etape: ... Potrivit comunicatului, instanta a confirmat astfel ca reducerea tarifelor de interconectare nu este de natura sa provoace pierderi nejustificate operatorului de telefonie.
Conform noii reglementari, incepand cu raportarea catre ANRC a datelor statistice pentru perioada ianuarie-iunie 2006, furnizorii de servicii de telefonie fixa vor raporta atat numarul de abonati, cat si numarul liniilor telefonice de acces utilizate.
Grosul pietei e format din operatorii de telefonie mobila, 42% revenind Romtelecom si 4.9% furnizorilor alternativi. La 31 decembrie 2005, numarul total de abonati la telefonia fixa depasea 4,3 milioane.
Astfel, populatia din mediul rural va putea efectua convorbiri locale, nationale si internationale catre retele publice de telefonie fixa si mobila, precum si apeluri catre numarul unic pentru apeluri de urgenta - 112.
Proiectul Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii, prin care se intentioneaza amanarea cu un an a celei de-a doua etape de micsorare a tarifelor de interconectare pentru operatorii de telefonie mobila Vodafone si Orange, a starnit indignarea operatorilor Romtelecom, Telemobil si COSMOTE, care considera ca aceasta decizie aduce prejudicii intereselor consumatorilor romani.
Cu trei saptamani inainte trebuie achitate ultimele note de plata si instiintate compania de gaz, electricitate, apa, telefonie fixa, internet, cablu TV. Cu una-doua saptamani inainte trebuie notificata noua adresa la oficiul postal, furnizorul de telefonie mobila etc.
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) va desemna un furnizor care va avea obligatia de a pune la dispozitia utilizatorilor de telefonie fixa si mobila un registru al abonatilor si un serviciu de informatii privind abonatii.
Ca urmare, Comisia Europeana (CE) incearca sa promoveze o reglementare care sa propuna un modul de calculatie care va duce la descresterea tarifelor catre zero.Tariful de interconectare in vederea terminarii la puncte mobile reprezinta pretul platit de un furnizor de servicii de telefonie fixa sau mobila unui operator de retele de telefonie mobila pentru transportul si terminarea apelurilor efectuate de proprii utilizatori catre reteaua acestuia din urma.
Romtelecom a redus luni cu 40% tarifele pentru convorbirile interurbane in reteaua companiei efectuate in orele de varf, coborand nivelul la cel pentru apelurile locale, si cu 17% costurile pentru apelurile catre alte retele de telefonie fixa din Romania, a anuntat operatorul de telefonie.Astfel, pentru toate abonamentele telefonice, tarifele practicate in timpul orelor de varf sunt de 2,7 eurocenti/minut in reteaua Romtelecom (cu exceptia actualului abonament Confort Standard, care are un pret de 1,89 eurocenti/minut), si de 4,5 eurocenti/minut, fara TVA, pentru apelurile catre alte retele fixe.Reducerile se aplica in cazul persoanelor fizice si reprezinta beneficii acordate clientilor care, in functie de tipul abonamentului, dispun si de apeluri nelimitate netaxabile, in afara orelor de varf sau pe tot parcursul zilei, pentru apelurile locale si interurbane atat in cadrul retelei Romtelecom, cat si catre alte retele fixe din Romania.Totodata, Romtelecom a schimbat si denumirea abonamentelor pentru a sugera tipul de serviciu la care se refera.
Aproximativ 14.000 de utilizatori de telefonie mobila au trecut, in ultimele doua luni, la alt operator, fara schimbarea numarului de telefon, cei mai multi alegand Cosmote Romania - 5.960, companie urmata in acest clasament de Orange Romania - 4.167 si Vodafone Romania - 3.778.
La scurt timp, in luna iulie, Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila din piata, a lansat in Centrul vechi din Bucuresti o retea Wi-Fi de ultima generatie care permite viteze de pana la 144.4 Mbps si cel putin pana acum, ofera acces gratuit oricarui utilizator.
antenele GSM, routerele Wi-Fi, statiile de telefonie fixa DECT, etc.
EURIBOR la o luna, la trei luni, sase luni sau un an (cele mai multe credite sunt cu euro la trei luni), plus marja fixa a bancii, plus anumite comisioane. ... In alte cazuri, cresterea euro afecteaza oamenii la plata ratelor, chiar daca au dobanda fixa pe tot parcursul creditului.
Pachetele triple play Total si Suprem includ internet la cele mai mari viteze prin cablu de pe piata, de pana la 120 Mbps, televiziune digitala cu peste 100 de canale, acesta fiind cel mai mare numar de programe din ofertele de pana acum ale operatorilor din Romania, precum si telefonie fixa cu pana la 100 de minute incluse catre orice retea fixa sau mobila.
Cu cat e mintea mai orientata spre un obiectiv, cu atat mai mare va fi suferinta, anxietatea si frustrarea, fiindca odata ce ti-ai stabilit un scop, te vei indrepta spre o destinatie fixa.
12,6% pe an (variabila) BRD - pentru Dacia Logan, Renault sau Nissan - 14% fixa, 26% variabila; ... dobinda fixa - 14,5% pe an. ... 15% (termen scurt) 16,5% (termen mediu) dobinda fixa:
Banca Comerciala Romana (BCR) a extins scadenta certificatelor de depozit cu discount la doi ani, pentru care ofera o dobanda fixa la lei de 7,25% pe an, informeaza un comunicat al bancii.
Dobanda fixa sau variabila? Alt cost ascuns al creditelor pot fi considerate si nivelul, si forma dobanzii - fixa sau variabila.
google-analytics.com