Cautare

673 de rezultate pentru "telefonie fixa" (2.57 secunde)
Numarul utilizatorilor de telefonie mobila va ajunge la aproximativ 13 milioane pana la sfarsitul acestui an, ne-a declarat Dan Georgescu, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
ßi asta pentru ca tarifele percepute de operatorii de telefonie mobila europeni pentru convorbirile in strainatate, in state membre UE, vor fi injumatatite in 2007, conform propunerilor inaintate recent de Comisia Europeana, potrivit Reuters.
100 de localitati din mediul rural din 23 de judete ale tarii vor beneficia de servicii de telefonie, fax si Internet, anunta Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
Noul boss al operatorului român de telefonie, Yorgos Ioannidis, anunta modificari substantiale ale strategiei prin care ROMTELECOM intentioneaza sa-si recâstige clientii.
Potrivit INS, inflatia scazuta din iunie se datoreaza scaderii tarifelor la servicii, in special tarifele transportului aerian si cele din telefonie. ... La categoria de servicii, scaderea a fost sustinuta de transportul aerian, cu o reducere de 1,8%, si de tarifele la telefonie, care au coborat cu 1,6%.
Costurile vor fi suportate si de operator, si de utilizator Portabilitatea numerelor este un serviciu care permite utilizatorilor de telefonie sa-si pastreze acelasi numar de telefon atunci cand devin abonati ai altor furnizori.
Disputa cu privire la tarifele comunitare privind serviciile de telefonie mobila este departe de a se fi incheiat.
Operatorii de telefonie si bancile din Uniunea Europeana (UE) vor coopera astfel incat clientii lor sa poata achita cumparaturile, notele de plata la restaurant si alte facturi, prin intermediul telefonului mobil, relateaza Reuters.Miscarea face parte din cadrul unei strategii mai extinse a Uniunii Europene (UE) pentru sustinerea competitiei si a unei mai mari libertati de alegere a modalitatilor in care oamenii pot plati pentru bunuri si servicii, mai ales cand se afla intr-o tara straina.Operatorii de telefonie, care se confrunta cu presiuni de micsorare a tarifelor pe care le practica, partial din cauza unor reglementari ale Uniunii Europene, cauta, de asemenea, noi surse de venit.GSM Association, organizatia ce reprezinta membrii ai industriei de telecomunicatii, cum ar fi Vodafone, a facut echipa cu European Payments Council, un organism ce reprezinta 8.000 de banci in Europa, scrie Reuters.
Utilizatorii de telefonie mobila din Romania vor beneficia, incepand de marti, de un nou serviciu care le va permite sa schimbe reteaua, dar sa-si pastreze numarul de telefon.
In prima jumatate a anului 2008, in Romania, numarul de utilizatori de servicii de telefonie mobila, precum si a numarului de conexiuni la internet a avut un ritm de crestere sustinut, a anuntat miercuri Autoritatea Nationala pentru Comunicatii (ANC).
Operatorii de telefonie mobila GSM si 3G nu vor putea licita pentru acordarea licentei nationale de utilizare a frecventelor 410-415 MHz si 420-425 MHz, care permite furnizarea de comunicatii mobile în banda larga, se arata într-un comunicat al ANRCTI.Autoritatea Nationala pentru Reglementare în Comunicatii si Tehnologia Informatiei a publicat, spre consultare publica, proiectul de decizie privind procedura de acordare a unei licente de utilizare a frecventelor radio pentru furnizarea de retele si servicii de comunicatii electronice mobile în benzile de frecvente 410-415 / 420-425 MHz.
Cosmote Romania va implementa standardul NRTRDE (Near Real Time Roaming Data Exchange), destinat reducerii fraudelor de roaming, prin adoptarea solutiei informatice Comptel Roaming Management Solution, dezvoltata de compania suedeza Comptel, se precizeaza intr-un comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila.
"Modificarile propuse de proiectul de decizie in conformitate cu noua strategie au vizat, in principal, inlocuirea masurii de asigurare a accesului la reteaua publica de telefonie, la un punct fix, prin intermediul telecentrelor, cu masura de asigurare a accesului si conectarii la un punct fix la retelele publice de telefonie si a accesului la un punct fix la serviciile de telefonie destinate publicului, la nivel de gospodarie", se arata in comunicatul ANCOM.
din acest an utilizatorii de telefoane mobile isi pot procura un incarcator unic, compatibil cu produsele mai multor furnizori de echipamente mobile.Incarcatorul este rezultatul unei colaborari intre Uniunea Europeana si furnizorii de echipamente de telefonie mobila si are scopul de a reduce deseurile electronice si impactul acestora asupra mediului, dar si cheltuielile consumatorilor finali.
Directiva privind pastrarea datelor obliga companiile de telefonie si furnizorii de servicii de internet sa stocheze datele privind traficul de telecomunicatii si localizarea, in scopuri legate de aplicarea legii.
Internet mobil gratuit la metroul bucurestean si de la Vodafone Toti utilizatorii serviciilor de telefonie mobila ai Vodafone, numarul doi pe piata locala de telefonie mobila, au acces gratuit la internet in statiile si tunelurile metroului din Bucuresti incepand de miercuri, 9 noiembrie, a anuntat compania.
Reprezentantii companiilor de telefonie mobila sustin ca fraudele de tip phishing sunt cel mai des intalnite, cei care le comit prezentandu-se drept reprezentanti ai furnizorilor.
"Adevarul" analizeaza diferentele de tarife dintre abonamente si cartele in Romania, la cei trei operatori de telefonie mobila. Operatorul T-Mobile din Statele Unite ale Americii, filiala a lui Deutsche Telekon, doreste sa schimbe modelul de business pe care se bazeaza toate abonamentele de telefonie mobila.
it.bzi.ro informeaza ca Jennifer Lopez va deschide un lant de magazine de telefonie mobila Populara cantareata si actrita americana, Jennifer Lopez, si-a anuntat intentia de a deschide un lant de magazine de telefonie mobila in colaborare cu operatorul Verizon.
Parlamentarii europeni au votat eliminarea taxelor de roaming, companiile de telefonie mobila fiind obligate sa renunte la acestea pana pe 25 decembrie 2015. Decizia, asteptata de altfel, face parte din ceea ce Europa denumeste ca fiind "Connected Continent", o piata unica a operatorilor de telefonie mobila.
google-analytics.com