Cautare

673 de rezultate pentru "telefonie fixa" (4.20 secunde)
In iunie 2005, conform datelor ANRC, 185.323 de abonati au fost raportati de furnizorii noi intrati pe piata de telefonie fixa. In total, numarul abonatilor la serviciile de telefonie fixa era de 4.350.807 la sfarsitul primului semestru al anului trecut.
Temperarea dinamicii preturilor administrate (energie, medicamente, telefonie fixa) si a preturilor alimentare volatile in primele luni ale anului 2006 a contribuit la o scadere temporara peste asteptari a inflatiei, rata anuala coborand la nivelul de 6,92% la sfarsitul lunii aprilie fata de 8,6% in decembrie 2005.
Clientii persoane juridice ai Romtelecom vor putea efectua de la 15 octombrie, apeluri locale si nationale in retea, la un tarif unic de 0,027 euro pe minut, fara tva.Tariful ramane neschimbat indiferent de ora sau de zi, a anuntat azi operatorul de telefonie fixa.
Vodafone România a redus, pe 16 martie, cu pâna la 47% tarifele pentru convorbirile din reteaua fixa a operatorului catre toate retelele internationale fixe si mobile, pentru clientii business, a anuntat vineri compania.
Banca Comerciala Romana ofera populatiei si agentilor economici posibilitatea de a economisi avantajos, atat in lei, cat si in valuta, lansand in premiera in Romania dobanda fixa pe o perioada de 24 de luni.
- BCR - 33.250 RON, cu dobanda fixa primul an de 7% - BRD - 28.900 RON, cu dobanda fixa de 10,5% pe an - Banca Carpatica - 30.000 RON, cu dobanda de 10,5% - Banca Romaneasca - 38.500 RON, cu dobanda variabila de 7,25% - Banca Transilvania - 30.000 RON, cu dobanda fixa primii trei ani de 9,5% - CEC - 30.000 RON, cu dobanda fixa pe primii trei ani de 9,75% - Raiffeisen - 35.000 RON, cu dobanda variabila de 7,6% - Bancpost - necesita salariu mai mare 1.000 RON - Finansbank - necesita salariu mai mare de 765 RON Dobanzile publicate nu sunt dobanzile anuale efective.
Depozitele bancare cu rata fixa sunt din ce in ce mai frecvente in oferta bancilor. ... Pana acum, bancile din Romania care au lansat depozite cu dobanda fixa ofereau aceasta facilitate doar pentru depozitele atrase pe termen redus, de cel mult un an.
Pentru aceste valori, spre exemplu Alpha Bank ii ofera solicitantului creditul ipotecar in euro Alpha Housing, cu dobanda fixa de un an, cu o DAE de 6,29% si cu o rata a dobanzii de 5,9%.
Unul dintre cele mai cautate credite pe domeniul imobiliar este creditul cu dobanda fixa. ... Pentru acest credit, dobanda va fi fixa pentru o perioada de un an, iar la acordare se va plati un comision de 1%.
In cadrul sedintei de negociere desfasurate marti dupa-amiaza, liderii FSS Metarom Galati, UTSL si Forum au solicitat o majorare in suma fixa de 150 de lei, de care sa beneficieze fiecare dintre siderurgistii incadrati in baza grilelor de salarizare, in timp ce sindicalistii de la Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) nu au fost de acord cu aceasta propunere, solicitand cresterea cu 25% a fondului de salarii si acordarea unei majorari fixe de 275 de lei tuturor salariatilor.
Diferenta este data de dobanda, care la Banca Romaneasca este fixa pentru primele 6 luni, astfel incat suma totala rambursata dupa trei ani de creditare va fi de 5.472 de franci elvetieni, adica de 12.038 de lei.
  La BCR, povara începe dupa un an Chiar daca banca sustine ca nu a majorat dobânzile la creditele în sold de aproape un an, clientii care au contractat anul trecut sau acum doi ani credite de nevoi personale fara garantie si cu dobânda fixa în primul an au surprize din anul al doilea.
Consultantul de credit ne recomanda sa luam creditul pe sapte ani, cu rata fixa, pentru ca dobânda "este buna": ... Nu mai avem cu dobânda fixa", ne spune functionara.
Contractul prevede o dobanda de 5,8%, fixa in primul an, si , dupa aceasta perioada, a devenit variabila. ... Prima ramane fixa pe durata contractului.
In formula de calcul a dobanzii variabile obligatoriu se foloseste indicatorul EURIBOR, plus marja fixa a bancii, plus comisioanele acceptate de lege.
"Incepand din 13 aprilie 2012, clientii care aleg pachetele de televiziune, voce fixa si internet de la Romtelecom pot sa faca economii de 300 lei (TVA inclus) pentru orice contract incheiat pe o perioada de 2 ani, beneficiind si de un telefon fara fir, inclus", potrivit oficialilor Romtelecom.
Companiile de telefonie mobila au deplasat in Piata Victoriei masini cu antene pentru retransmisia semnalului de telefonie si internet, pentru ca din cauza traficului, retelele se blocasera.Hai cu dictatura neo-colonialista a corporatocratiei. ... Don Pedro :Toate companiile de telefonie mobila.
Operatorii de telefonie mobila sunt obligati, in consecinta, sa ofere dispozitive mai ieftine pentru a putea atrage noi abonati. ... Potrivit GSM Association, “aproximativ 80% din populatia globului are acoperire pentru telefonie mobila, dar doar 25% din locuitori detin un telefon mobil“.
Grupul canadian Telesystem International Wireless (TIW) a confirmat ieri ca se afla in discutii cu compania britanica Vodafone privind posibila vanzare a pachetelor de actiuni detinute la operatorul roman de telefonie Mobi Fon si la compania ceha Oskar Mobil, se arata intr-un comunicat al TIW.
Prin vanzarea diviziei de telefonie mobila CosmoRom, compania RomTelecom va avea cale libera catre piata de capital.
google-analytics.com