Cautare

673 de rezultate pentru "telefonie fixa" (2.59 secunde)
Reprezentantii CosmOTE (Grecia), principalul actionar al operatorului de telefonie mobila, au declarat ca spera ca pana in 2007 sa acopere 30-35% din piata romaneasca. Astfel, competitia pe piata de telefonie mobila din Romania va fi mai stransa si, implicit, va creste calitatea serviciilor oferite consumatorilor.
Intr-o lume a vitezei, serviciile de telefonie mobila sunt indispensabile. Concurenta este acerba, mai ales ca pe piata sunt mai multe retele de telefonie mobila cu oferte care mai de care mai atractive. ... In Dolj, sunt 22 de dealeri de telefonie mobila Vodafone, din care 13 numai in Craiova.
Acest lucru pare sa-i nemultumeasca pe marii operatori de telefonie mobila, prezenti si in Romania, care sustin ca in cazul in care le-ar fi impuse tarife mai mici, nu si-ar mai putea acoperi costurile in ceea ce priveste acest serviciu.
Promotiile, precum si ofertele cu sute de minute incluse ale companiilor de telefonie mobila au facut ca numarul utilizatorilor care folosesc un telefon mobil sa creasca anul acesta cu peste 31% fata de anul trecut.
Clientii operatorilor de telefonie mobila vor plati in 2010 un tarif mediu de 0,25 lei pe minut, in scadere cu 30,6% fata de pretul mediu practicat de companii in 2006, potrivit datelor ANRCTI prezentate in Strategia de reglementare a sectorului comunicatiilor din Romania pentru perioada 2007-2010.
Telemobil, operatorul retelei de telefonie mobila Zapp, a lansat miercuri o cartela preplatita, Zapp NoPay, prin intermediul careia clientii primesc 0,08 euro pentru fiecare minut de convorbire primit din alte retele nationale sau internationale, fixe sau mobile.
Raportorul Parlamentului European privind reglementarea serviciilor de telefonie mobila in roaming, eurodeputatul PNL Adina Valean, si-a prezentat raportul pe tarifele in roamning, mentionand ca romanii vor plati maxim 11 eurocenti pe sms in roaming, daca regulamentul propus va fi adoptat de UE in acest an.
Operatorul de telefonie mobila a anuntat ca ofera acoperire de calitate in toate zonele Deltei Dunarii, inclusiv pe canalele de navigatie. In prezent, Cosmote este singurul operator de telefonie mobila care ofera acoperire completa in regiunea Deltei.
Dan Nica, ministru al Administratiei si Internelor, a solicitat un control pentru a fi identificate cauzele ce au condus la disfunctiunile din retelele de telefonie, dupa cutremurul de sambata.
Operatorii de telefonie au obligatia, incepand de azi, 14 mai, sa informeze mai bine clientii cu privire la serviciile oferite si la tarifele practicate, pentru ca acestia sa poata lua o decizie corecta.
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a publicat astazi raportul integral privind serviciile de telefonie mobila pentru cea de-a doua jumatate a anului 2011.
Operator telefonie Persoanele care lucreaza acum in departamentele de relatii cu clientii au de ce sa se teama. ... Cel mai bun exemplu e chiar robotul care iti raspunde atunci cand vrei sa afli informatii de la operatorul tau de telefonie.
Aplicatia colecteaza si analizeaza date din reteaua de telefonie mobila si ii avertizeaza pe utilizatori cu privire la amenintari, cum ar fi detectarea unor echipamente de ascultare, a unor detectoare IMSI (International Mobile Subscriber Identity catcher sau pisici de mare, cu ajutorul carora se intercepteaza traficul in retelele de telefonie si miscarile utilizatorilor) si in legatura cu atacuri asupra Sistemului de Semnalizare 7 (SS7, Signaling System 7).
-Costurile operatorilor de telefonie sunt nesemnificative: circa 250 de milioane de euro la nivelul tuturor statelor UE, pentru toate companiile de telefonie mobila. ... Implementarea acestui sistem ar costa operatorii de telefonie din Romania circa 3 milioane de euro, o suma modica.
Volumul traficului de voce realizat prin retelele de telefonie mobila s-a apropiat de cel inregistrat prin retelele fixe in prima jumatate a anului, fiind de asteptat ca foarte curand sa il depaseasca, potrivit Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii.
Mai trebuie spus ca RomTelecom a dezvoltat un proiect de telefonie fixa in zonele rurale ale celor trei judete, bazat pe o tehnologie fara fir.
Investigatia a fost lansata de catre Consiliul Concurentei la sesizarea unui operator de telefonie fixa. ... In ceea ce priveste cele doua companii de telefonie mobila, posibilul abuz de pozitie dominanta sustinut de reclamant vizeaza interzicerea accesului reclamantului la serviciul de terminare a apelurilor internationale si nationale.
Numarul total al conexiunilor care permite accesul la Internet a ajuns aproape de 5,8 milioane, inregistrand in 2007 o crestere de 76% fata de finalul anului 2006, iar numarul conexiunilor de acces dedicat a atins valoare de 2,1 milioane, a declarat joi prersedintele ANRCTI, Dan Georgescu.Raportul Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) arata ca in numarul de conexiuni pentru acces dedicat la Internet in banda larga ponderea cea mai mare de aproape 55% o detin in continuare conexiunile prin cablu UTP/FTP, urmate de conexiunile prin cablu coaxial 22% si de cele furnizate prin intermediul tehnologiei xDFL 17%, care insa au inregistrat cea mai insemnata crestere anuala de peste 270% fata de sfarsitul anului 2006.O usoara crestere s-a inregistrat si in sectorul telefoniei, unde, comparativ cu un an in urma in decembrie 2007 numarul total de linii de cces la servicii de telefonie fixa a crescut cu 1,4%, ajungand la un total de 4,26 milioane dintre care 1,22 milioane instalate de furnizori altenativi.
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
costul mainii de lucru, cel al electricitatii, al produselor petroliere, al apei, al chiriilor, precum si cel al convorbirilor de telefonie fixa. ... In privinta convorbirilor de telefonie fixa, studiul remarca faptul ca pretul acestora este mai scazut pe pietele caracterizate de o concurenta puternica.
google-analytics.com