Cautare

673 de rezultate pentru "telefonie fixa" (4.07 secunde)
În conditiile economice actuale, la creditele pe termen scurt este de preferat dobânda fixa, iar la cele pe termen lung, dobânda variabila.
Dobanda va fi compusa din EURIBOR plus marja fixa a bancii plus comisioane. Comisioanele si marja fixa nu au voie sa creasca, iar EURIBOR este mai mic decat dobanda variabila a bancii, deci sigur dobanda pe care trebuie sa o plateasca debitorii ar trebui sa scada.
Afacerile operatorilor de telefonie mobila au atins 7,849 miliarde de lei (2,23 miliarde de euro) la finele anului 2006, cu 27,3% mai mult in lei fata de rezultatele din intervalul ianuarie-decembrie 2005, reiese din datele financiare ale companiilor transmise Ministerului Economiei ti Finantelor.
Firmele de telefonie vor fi obligate de stat sa-si informeze detaliat clientii, cu prezentarea tuturor costurilor serviciilor oferite. Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a lansat de curand un nou regulament referitor la relatia societate de telefonie-client.
Durata convorbirilor realizate in retelele de telefonie mobila in primul semestru a totalizat 9,7 miliarde de minute, in crestere cu 24% fata de rezultatul din perioada ianuarie-iunie 2006, in timp ce traficul in infrastructura de telefonie fixa a scazut cu 4,8%, la 3,9 miliarde de minute.
Viviane Reding, comisarul european pentru telecomunicatii, este gata sa accepte ca utilizatorii de telefonie mobila sa fie tarifati si pentru apelurile primite, nu numai pentru cele efectuate, daca o astfel de masura va duce la scaderea facturii catre operatorii de telefonie mobila, scrie Reuters, citat de Hotnews.
Insa veniturile firmei traditionale de telefonie fixa au scazut la 222,1 milioane de euro de la 222,9 milioane de euro, potrivit raportului prezentat de grupul OTE.
Numerele de telefonie fixa vor functiona de la 1 august numai cu prefix, iar pana la 30 septembrie, cand se va incheia Planul national de numerotatie, toate numerele de telefon vor fi formate din 10 cifre, a anuntat joi ANRCTI.
Companiile A&G Communication Grup si Telestar Corporation GmbH au renuntat, fiecare, la o parte din resursele solicitate si primite de la Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC), respectiv la cate 400.000 de numere nationale pentru telefonia fixa.
Dezvoltarea economica si sociala intensa ce caracterizeaza regiunea Dobrogei si in mod special judetul Constanta a determinat compania de telefonie mobila Cosmote Romania sa efectueze in judetul de la malul marii investitii de peste 25 milioane de euro, numai in primul an de la aparitia pe piata a acestui nou operator de telefonie mobila din Romania, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Hotel Ibis din Constanta Marcel Liznic, manager Implementare Retea Radio in cadrul Cosmote Romania.
Ei bine, perioada se pare ca va reveni, odata cu noile masuri de urmarire, pe care Uniunea Europeana le va impune operatorilor de telefonie. ... El a spus ca masura se va aplica oricaror forme de comunicatii electronice, de la SMS-uri la telefonie pe suport de Internet.
Utilizatorii de telefonie si de Internet vor fi mai bine informati referitor la conditiile de furnizare a acestor servicii. ... Potrivit acestui proiect, furnizorii de servicii de telefonie vor trebui sa informeze clientii in legatura cu conditiile de furnizare a serviciilor.
Dintre acestea, 11,29 milioane sunt pentru servicii de telefonie fixa din domeniul 0Z=02 si peste 20 de milioane din domeniul 0Z=03, 50 de milioane - pentru servicii de telefonie mobila din domeniul 0Z=07, peste 480.000 - pentru servicii diverse din domeniul 0Z=08 si mai mult de 117.000 - pentru servicii cu tarif special din domeniul 0Z=09.
de la telefonul fix catre centrala RomTelecom, care la randul ei este conectata cu centrala operatorului de telefonie mobila, de unde apoi este transmis apelul catre mobil.
Portalul Ghiseul Bancar face o analiza a ofertelor bancilor care propun dobanda fixa. Astfel, Raiffeisen Bank ofera celor care doresc sa-si depuna banii la aceasta banca o dobanda fixa de 6% (fata de 4,25%) la depozitul pe termen de trei luni si 4% la cel pe o luna.
intrarea unor noi operatori pe piata de telefonie mobila. ... Licitatia pentru acordarea celor doua licente de telefonie de generatia a treia va fi organizata in scurt timp, anunta site-ul www.bloombiz.ro. Oficialii sint optimisti in ceea ce priveste interesul operatorilor de telefonie mobila pentru acestea.
In ciuda recesiunii economice, Digital Cable Systems investeste in Romania peste 5 milioane de euro, in Internet si telefonie Digital Cable Systems (DCS), unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, care detine brandurile AKTA si Dial Telecom, va investi anul acesta peste 5 milioane euro in serviciile de Internet si telefonie.
RomTelecom a redus la 1 octombrie cu 50% tariful pentru apelurile internationale efectuate de clientii persoane juridice catre orice retea de telefonie fixa din Uniunea Europeana, SUA si Canada, la 0,0999 euro pe minut.
“Dintre furnizorii activi de servicii, avem 61 pentru telefonie fixa, 4 pentru telefonie mobila si 515 pentru Internet“, a declarat ieri presedintele ANRC, Dan Cristian Georgescu, cu prilejul Zilei Comunicatiilor.
RomTelecom va lansa la 3 octombrie opt optiuni pentru serviciile de voce, reducand tarifele pentru anumite tipuri de convorbiri in schimbul achitarii unui abonament lunar, care se va adauga celui de baza, anunta operatorul de telefonie fixa.Pentru clientii persoane fizice, operatorul va reduce cu 15% pana la 25% convorbirile de pe fix pe mobil, iar pentru convorbirile internationale RomTelecom va practica reduceri de 20% din tariful normal.
google-analytics.com