Cautare

1580 de rezultate pentru "telefon mobil" (2.57 secunde)
Cu siguranta va amintiti de jocul Snake care se gasea pe orice telefon mobil din anii 1990. In prezent moda telefoanelor "retro" a revenit, iar englezii sunt dispusi sa plateasca pana la 800 de lire pe un telefon fara internet si fara aplicatii costisitoare.
numele si datele de contact ale institutiei (telefon, e-mail), numele si datele de contact ale jurnalistilor pentru care se doreste acreditarea (telefon mobil, e-mail) si specializarea editoriala (daca este cazul);
Luni-Duminica 10:00 - 22:00 Informatii si rezervari petreceri copii Telefon mobil: 0741 139 946 / 0753 037 114 / 0742 111 113 Telefon fix:
http://emyan.org/cms/index.php/actions/projects/49-project/119-call-for-entries-emyan Costurile ridicate pentru SMS-uri, in atentia UE Comisia anunta ca va lua masuri severe impotriva inselaciunilor cu tonuri de apel si impotriva tarifelor ridicate pentru trimiterea de SMS-uri si pentru accesarea internetului de pe telefonul mobil.
In ceea ce priveste statiile de metrou in care exista semnal pentru internetul mobil de la RCS&RDS, acestea sunt:
"Ca la noi, la nimeni" Oamenii care au nevoie de un act de la primarie sau de o semnatura fac cale intoarsa de la biroul mobil al edilului, acesta neputand solutiona cererile lor.
Agentia de evaluare financiara Standard&Poor’s a reafirmat ratingurile acordate operatorului de telefonie mobila Vodafone, dupa anuntul privind preluarea controlului asupra companiilor MobiFon si Oskar Mobil, se arata intr-un comunicat al Agentiei.
1.600 de facturi false descoperite de laboratorul mobil Imprimeria a efectuat si controale folosindu-se de propriul laborator mobil, functional de la sfarsitul lui aprilie.
In vederea asigurarii unui spatiu propice de desfasurare, atat a acestei expozitii, cat si a altor tipuri de manifestari, conducerea CCINA si-a propus, pentru 2006, achizitionarea unui pavilion mobil expozitional. "E vorba de un pavilion expozitional mobil, dintr-o structura rigida, nu e vorba de un cort.
Masina viitorului - birou mobil si salon pe patru roti Pentru a se adapta la noile cerinte ale pietei, marile companii de autoturisme se intrec in fel si fel de tehnologii pentru a-si atrage clientii.
Cat despre posibilitatea achizitionarii pavilionului expozitional mobil apeland la fonduri nerambursabile europene, Mihai Daraban a afirmat ca acest lucru nu mai este posibil dupa scandalul Pavilionului Expozitional Constanta initiat de Consiliul Judetean, proiect pentru care UE si-a retras finantarea din cauza nefinalizarii la termen a obiectivului.
Aceasta din urma va veni si ea cu o oferta in domeniul convergentei mobil-fix. ... ßi asta pentru ca, in functie de cati furnizori vor fi pe piata, tarifele pentru convorbi-rile telefonice, atat pe fix, cat si pe mobil, vor fi mai reduse.
Dotarile includ sistemul BlueTooth&VoiceControl, care permite conectarea telefonului mobil la sistemul audio al masinii si controlul vocal al comenzilor pentru telefonul mobil, sistemul audio, sistemul de climatizare automata si sistemul de navigatie.
De asemenea, pentru a veni in sprijinul clientilor, BRD ofera la ora actuala pachete de servicii cum ar fi asigurari de viata si de accidente, accesul la un serviciu telefonic de legatura cu banca, internet banking si chiar un serviciu care permite efectuarea de tranzactii bancare direct de pe telefonul mobil, a adaugat Sandu.
Obiectivul nostru principal este de a utiliza licenta pentru a oferi servicii de Internet mobil de banda larga, in plus fata de serviciile pe care le oferim deja (voce, Internet fix de banda larga, televiziune digitala)", a spus directorul general al Romtelecom, Yorgos Ioannidis.
Conform Autoritatii Nationale pentru Comunicatii, tarifele la covorbirile pe telefonul mobil vor scadea cu minim 30 la suta in urmatorii trei ani.
Detinem societatea Super Mobil, fabricam continuturi. ... Lazarov detinea sase societati in Romania - Prime Time World Broadcast SA, Prime Time World Bucuresti SRL, Dream Production SRL, La Dolce Vita Productions Grup SRL, Sagitarius Communications SA si Super Mobil SRL.
La acestia se mai adauga aproximativ 61 de lei pentru plata telefonului mobil la fiecare membru al familiei care utilizeaza acest serviciu. Pentru telefonul mobil se cheltuie mai putin in Moldova (aproximativ 50 de lei) si mai mult in Bucuresti (in jur de 74 de lei).
Intrebat daca sublerul si cricul pot fi folosite de politisti si separat de cele 44 de laboratoare, Stancu Sotir spune ca dispozitivele fac parte din laboratorul mobil si nu pot fi folosite si separat. ... In medie, o verificare cu ajutorul laboratorului mobil al RAR dureaza aproximativ 30 de minute.
SAB&Accesorii se va bucura si de prezenta celui mai cunoscut pilot roman de raliuri, Titi Aur, care vine la eveniment cu laboratorul mobil de simulare.
google-analytics.com