Cautare

1580 de rezultate pentru "telefon mobil" (3.40 secunde)
Programul zfone (www.zfoneproject.com) instalat tot pe un telefon destept si folosit exclusiv pentru apeluri VoIP. ... Un telefon criptat (exemple: ... In cazul smartphone-ului este cel mai usor, daca cel care vrea sa te asculte iti instaleaza un program special pe telefon (sa-i zicem virus) fara stirea ta.
Aplicatia te anunta cand iti expira ITP-ul Daca ai un automobil si vrei sa verifici valabilitatea asigurarii auto RCA sau vrei sa iti cumperi alta, la un pret mai bun, o poti face foarte simplu, de pe internet, pe telefon sau tableta.
Deranjamente si informatii Telekom (Romtelecom) Aici gasiti numerele de telefon valabile pentru deranjamente si informatii Romtelecom, asa cum sunt prezentate de catre furnizorul de servicii. ... Informatii numere telefon Serviciul Informatii in limba romana (118.932).
Un telefon foarte bun si care beneficiaza de la eMAG de o reducere de 17% din pret este modelul A3 Galaxy A 300F care poate administra doua cartele SIM simultan, are o memorie de 16GB si functia de 4G.
Google, marele gigant, isi doreste un telefon propriu, si nu ne referim la Nexus. ... Cert este ca Google ar putea lansa pana la sfarsitul anului un telefon propriu.
PopSockets este cel mai cool accesoriu de telefon, produs in America. ... - ULTRA REZISTENT, PERFECT COMPATIBIL CU ORICE MODEL DE TELEFON SI TABLETE. ... · Aluminiu · ULTRA REZISTENT, PERFECT COMPATIBIL CU ORICE MODEL DE TELEFON SI TABLETE.
Inscrieri la telefon: ... Inscrieri la telefon: ... Inscrieri la telefon: ... Inscrieri la telefon: 0723.23.12.12 sau la [email protected].
- telefon mobil, internet, electricitate, intretinere (o persoana):
ßandru a aratat ca in ziarul "Tricolorul" au aparut "tot felul de aberatii si de injuraturi" despre ea si familia sa si i-a fost publicat numarul de telefon mobil de la Parlament.
Secretul unei afaceri de succes Daca in urma cu zece ani numai "greii" orasului isi permiteau sa aiba un telefon mobil, acum un copil de sapte ani cu un telefon in mana nu mai mira pe nimeni.
Astfel, Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile la nivel mondial, a pus in vanzare o serie limitata a unui telefon de lux, proiectat in colaborare cu Ferrari, care va fi comercializat prin magazinele proprii din Londra, Paris, Hong Kong si Singapore la pretul de 18.000 de euro, transmite Reuters, citat de Mediafax.
Sistemul presupune existenta la bordul aeronavelor a unei statii de baza la care se conecteaza terminalul mobil, statie care nu permite emisia la puteri mari si care face apoi legatura prin satelit cu retelele terestre de telefonie mobila.
Reduceti timpul petrecut la telefon  Specialistii sunt de parere ca, atunci când înaintati cu greu într-un proiect, ar trebui sa lasati deoparte si telefonul mobil, nu înainte însa de a activa casuta vocala, astfel încât sa nu pierdeti vreun mesaj important.
Astfel, teoretic, o persoana din sase de pe suprafata Pamantului are un telefon mobil.
Daca ai prea multe numere de telefon incat nici tu nu le mai tii minte, sau nu mai ai loc prin buzunare de telefoane mobile, solutia ta este mai aproape decat ai fi crezut vreodata. ... Poti folosi pana la 12 numere de telefon pe aceiasi cartela.
Nokia a intrat în cursa pentru câstigarea titulaturii de cel mai subtire telefon, prin introducerea modelului N76.
Serviciul MyBanking, prin Orange, ofera abonatilor acces la conturile Raiffeisen Bank direct de pe telefon. ... Pentru a putea utiliza serviciul clientii au nevoie de o cartela SIM pe care se gaseste aplicatia, un telefon compatibil, un cont la Raiffeisen si un contract incheiat cu banca.
Noul mobil va avea un pret de 199 de dolari, la fel ca si modelul iPhone 3GS, al companiei Apple Inc., si modelul Pre al Palm Inc., cu contract pe doi ani. ... T-Mobile se asteapta ca macar jumatate dintre clientii pe care ii are deja sa comande noul telefon.
va fi lansat luna viitoare Un telefon branduit Yahoo! ... Telefonul va fi lansat de SoftBank, al treilea mare operator de telefonie mobilă
Un ceas inteligent dispune de toate functiile unui telefon, daca esti intr-un examen si nu ai invatat prea mult, poti trimite de pe el un mesaj sau un email unui prieten pentru a-i cere sa te ajute.
google-analytics.com