Cautare

1580 de rezultate pentru "telefon mobil" (2.94 secunde)
"Pe 15 septembrie va fi testat sistemul, urmand sa fie localizat primul apel de pe telefonul mobil la numarul de urgenta112.
Potrivit site-ului geekzone.co.nz, noua amenintare poate trece de la un sistem PC la un telefon mobil si invers. ... Programul creeaza un pachet de instalare Symbian care insereaza un executabil Windows pe cardul de memorie al telefonului mobil.
Compania japoneza atentioneaza posesorii a doua modele de automobile Nissan ca plasarea cheilor alaturi de telefonul mobil poate duce la defectarea lor. ... Nissan recomanda posesorilor modelelor de automobile in cauza sa pastreze la o distanta de cel putin 2.5cm cheile de orice telefon mobil.
Zilele trecute, compania tocmai a lansat primul sau telefon mobil, Nexus One, care a fost creat cu siguranta si pentru a-l folosi ca o modalitate exclusiva de a-si promova si mai mult aplicatiile si serviciile.
Pentru a o putea accesa, aplicatia necesita introducerea unui cod si dispune de o linie telefonica privata si un numar de telefon de unica folosinta. ... "HuffingtonPost" prezinta alte astfel de aplicatii disponibile pe telefonul mobil.
- Nu exista nicio diferenta, din punct de vedere statistic, intre nivelul de stres al unui barbat care utilizeaza retelele sociale online, un telefon mobil sau internetul si un barbat care nu foloseste deloc aceste tehnologii, potrivit cercetatorilor.
Acelasi studiu arata ca 50% dintre romani au acces la internet mobil prin telefon, pe baza unui abonament de telefonie. Internetul mobil este utilizat in principal pentru navigare, retele de socializare si e-mail, insa si pentru comunicarea vocala sau mesagerie instant.
Dupa ce "si-a pierdut buletinul", Smiley a ramas si fara telefonul mobil. Artistul a povestit, pe contul sau de socializare, ca se afla intr-un restaurant din Berlin cand i-a fost furat telefonul mobil, de un barbat care venise sa cerseasca.
ANDREI de 24 de ani, din judetul Ilfov, a fost deposedat, prin violenta si amenintare, de un telefon mobil si geaca cu care era imbracat.
s-a prezentat la spital cu leziuni, spunand ca a fost victima unei talharii, fiindu-i sustrasa suma de 1.100 de lei si un telefon mobil. ... De altfel, telefonul mobil reclamat ca furat a fost gasit asupra presupusei victime.
tu, doar ti-am zis cred de o mie de ori ca-ti dau telefon. ... "In iulie am primit un telefon si mi s-a spus: ... hai repede la telefon ". ... "mi-a zis cine i-a dat telefon sa ne facem mila de ea noaptea asta.
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
Sorin Rosca Stanescu) Intr-un sediu politic functioneaza un telefon ciudat.
Mai mult, unele dintre anunturi sunt destinate exclusiv persoanelor de sex feminin, avand sigla „numai pentru doamne“, iar altele ne spun ca poti obtine un credit doar prin telefon. ... Dupa care urmeaza numerele de telefon la care sa suni si o adresa pe Internet.
97, iar detalii se pot obtine la telefon 0251/421.659. ... În Craiova functioneaza Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici, Mijlocii si Cooperatie (OTIMMC) - cu mai multe informatii la telefon:
camera single are TV color, cablu satelit, cablu internet, telefon, aer conditionat, frigo-bar, baie cu dus, bideu, uscator de par, panorama deosebita;
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va avea, incepand cu 5 ianuarie, un numar de telefon gratuit unde pot fi semnalate problemele aparute in accesarea si utilizatea fondurilor nerambursabile acordate prin Programului National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR).
Vedetele trustului Intact alaturi de artisti, jurnalisti si oameni din media au raspuns invitatiei si au fost prezenti in platou, unde au raspuns la telefon si au preluat donatiile telespectatorilor.
Nu sugeram ca nu ar trebui sa profiti de toate functiile care fac din telefonul tau un telefon cu adevarat inteligent, cum ar fi streamurile de muzica care iti permit sa ai la tine milioane de melodii, aplicatiile care identifica locatia, actualizarile de fundal sau optiunile de wireless.
google-analytics.com