Cautare

1580 de rezultate pentru "telefon mobil" (4.86 secunde)
Trilulilu a lansat aplicatia de muzica online Zonga Trilulilu a lansat o aplicatie care permite utilizatorilor sa acceseze, pe calculator sau de pe telefonul mobil, mai mult de 1.700 ore de muzica si peste 5.800 de artisti, prin trei variante de abonament, cel mai scump fiind de 4,99 euro/luna.
Cum te pot imbolnavi Internetul si telefonul mobil Internetul are un efect negativ asupra sanatatii oamenilor care exagereaza petrecand prea mult timp in mediul online. ... La acest factor se adauga telefonul mobil, care sporeste aceste probleme de sanatate. ... In plus, telefonul mobil contribuie si el la aceste efecte neplacute.
Acestea vor consuma bateria si pot facilita accesul neautorizat la datele de pe dispozitivul mobil.
Aplicatia care calculeaza valoarea reala a unei masini si costurile totale de intretinere Aplicatia de mobil Auto.ro calculeaza valoarea reala a unui automobil, dar si costurile totale de intretinere pentru o perioada de 5 ani.
Jocurile saptamanii pentru telefonul mobil - Crash of Cars, Blockbuster, Lets Fish si Retro Highway. Pentru ca vine weekendul, George si Marian au pregatit o lista cu 4 jocuri pentru telefonul mobil.
' Sa folosim cu masura toate tehnologiile, si anume telefonul mobil, computerul, sa incercam sa citim in loc sa privim la TV".
- Este perioada cand serviciul se numea SMUR sau Serviciul Mobil de Urgenta si Reanimare. ... - Din anul 1993, Serviciul Mobil de Urgenta si Reanimare (SMUR) a devenit Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD).
Ele ar fi devenit banca de organe prelevate la fata locului de o echipa de medici ajutati de un laborator mobil de prelevare de organe. ... Sa devina banca de organe prelevate la fata locului de o echipa de medici ajutati de un laborator mobil de prelevare de organe.
- Acces prin linie de telefonie fixa Accesul unui utilizator la Internet prin intermediul retelei de telefon analogice fixe traditioale: ... Apoi modemul formeaza numarul de telefon al unui furnizor de servicii Internet - ISP.
Romanul adora sa vorbeasca la telefon.
E90 poate fi considerat un adevarat notebook daca nu se i-au in vedere dimensiunile care se afla intre cele ale unui computer portabil de 10" si un telefon slim.
Da, ati citit bine, renumita companie producatoare de automobile sportive si de teren isi lanseaza propriul telefon mobil. ... In celelalte regiuni ale lumii nu se stie cand si daca primul telefon Porsche va fi comercializat oficial.
Noul telefon iPhone al companiei Apple, generatia 3G, a avut parte de o lansare fastuoasa, iar cumparatorii frenetici din Noua Zeelanda si Japonia au luat cu asalt magazinele de desfacere pentru a achizitiona mult asteptatul telefon, arata Reuters, citat de NewsIn.
acestia au mainile libere pentru a putea scrie la computer si cand vorbesc la telefon, convorbirile telefonice sunt efectuate la o calitate a sunetului superioara, si cel mai important, nu mai este nevoie de adoptarea de pozitii incomode pentru a vorbi la telefon.
Mai multe mesaje trimise pe telefonul mobil i-ar putea crea probleme de ordin penal lui Dacian Ciolos.
De exemplu, un telefon mobil promovat pe scara larga de majoritatea firmelor de telefonie mobila emite un semnal de 847 MHz cu o putere de 100 mW/cm2 ceea ce este echivalent cu aprinderea a patru becuri de 100 W in corpul uman.
Instrumentele de plata la distanta sunt cele de tip Internet-banking (plati interbancare prin Internet), home-banking (plati de acasa prin Internet) si mobile-banking (plati cu ajutorul telefonului mobil cu acces la Internet), si sunt in numar de 39.
Pana la lansarea noului telefon mobil, detectorul de minciuni Kishkish poate fi descarcat gratuit de pe internet si folosit la convorbirile online prin intermediul Skype.
Mai mult, toata aceasta presupusa "activitate", prin care cele doua masini au fost tractate, a fost filmata de o locatara pe telefonul ei mobil.
O familie tânara plateste lunar facturi de peste 1.000 de lei numai pentru servicii si credite, fara a lua în calcul mâncarea. Credit la masina, rate la termopane sau frigider, gaze, electricitate, telefoane mobile, telefon fix, internet, întretinere.
google-analytics.com