Cautare

1580 de rezultate pentru "telefon mobil" (2.56 secunde)
Fraude prin telefonul mobil: ... Cum puteti recunoaste incercarile de frauda Daca ati primit un SMS sau un telefon, chipurile din partea unui reprezentat al companiei de telefonie mobila la care sunteti abonat, si nu stiti daca este frauda sau nu, iata cateva indicii:
As face-o pentru ca un nemernic, jurnalist de ocazie, si-a oprit masina de lux si a filmat, cu telefonul lui mobil de milioane bune, moartea colegilor mei Aurora si Calin, si a fiicei lor Mara, in varsta de cinci ani.
Din activitatile intreprinse de oamenii legii, a rezultat ca in ziua de 1 iulie a.c., suspectul a profitat de neatentia unui minor si i-a sustras acestuia un telefon mobil, iar la data de 21 iulie a.c., a deposedat prin violenta, un barbat, de un telefon mobil.
Aleea Rotunda, prin smulgere, a deposedat pe o femeie de 69 de ani din Bucuresti, de o geanta aflata pe umar, in care se aflau obiecte si acte personale, suma de 230 lei si un telefon mobil.
Caracal, a determinat-o pe o femeie de 19 ani, din Bucuresti, prin amenintare verbala, sa ii dea un Ipod, un telefon mobil si suma de 40 de lei, iar la data de 30.01.2011, in jurul orei 19:45, si prin amenintare verbala, sa-i dea un telefon mobil.
Aurel, a sustras din buzunar unui barbat de 59 de ani, un telefon mobil, iar pentru a-si asigura scaparea, l-a imbrancit, reusind sa fuga de la fata locului dupa ce autobuzul a oprit intr-o statie.
Aurel de 21 de ani, din judetul Dambovita, care, dupa ce a agresat o femeie de 66 ani, i-a smuls, prin violenta, geanta in care aflau acte de identitate, suma de 200 de lei, un telefon mobil si diverse alte bunuri.
si telefon, si laptop. ... Motorola Atrix, un telefon care este si laptop. ... un telefon care devine creierul central al unui laptop in toata regula. Motorola Atrix 4G, este un frumos, rapid si destept telefon Android.
Programul zfone (www.zfoneproject.com) instalat tot pe un telefon destept si folosit exclusiv pentru apeluri VoIP. ... Un telefon criptat (exemple: ... Aproape oricare telefon, destept sau nu, poate fi programat de la distanta (de operator sau chiar de rau-voitori) sa transmita continutul convorbirii pe un canal paralel.
Asa ca m-am dus azi la magazinul Orange de la Universitate din dorinta de a prelungi abonamentul pe care il am la ei cu inca 2 ani si de a achizitiona cu punctele pe care le aveam un telefon marca Huawei P8 Lite Mini.
Cum sa transferi pozele din telefon?
Metoda Accidentul se inscrie in categoria metodelor de abordare la telefon. Din statisticile politiei, cei mai multi escroci care o folosesc sunt deja in spatele gratiilor, dar au acces la un telefon. ... Din punct de vedere psihologic, escrocul mizeaza pe panica de moment a celui de la telefon.
Unii deconteaza mai multe zile de cazare decat are un an, altii incarca factura la telefonul mobil cu sute de milioane de lei vechi.
, serviciul de internet mobil, care se adreseaza clientilor, atat persoanelor fizice, cat si companiilor.
Atunci cand calatoriti intr-o tara straina si efectuati sau primiti un apel, trimiteti un mesaj sau navigati pe internet de pe telefonul mobil sau de pe un alt dispozitiv cu ajutorul unei cartele SIM din tara dumneavoastra de origine, utilizati serviciile de roaming.
Barbatul care a filmat, cu ajutorul telefonului mobil, executia lui Saddam Hussein a fost arestat, a afirmat un consilier a premierului irakian Nuri al-Maliki, citat de Sky News.
Noul Porsche 911 GT3 Cup va intra în sezonul motorsport 2008 cu o putere a motorului crescuta la 420 CP, concurând în Supercupa Porsche Mobil 1, precum si în competitiile nationale Porsche Carerra si GT3 Cup, informeaza pagina de internet www.informatiiauto.ro.
Operatorii de telefonie si bancile din Uniunea Europeana (UE) vor coopera astfel incat clientii lor sa poata achita cumparaturile, notele de plata la restaurant si alte facturi, prin intermediul telefonului mobil, relateaza Reuters.Miscarea face parte din cadrul unei strategii mai extinse a Uniunii Europene (UE) pentru sustinerea competitiei si a unei mai mari libertati de alegere a modalitatilor in care oamenii pot plati pentru bunuri si servicii, mai ales cand se afla intr-o tara straina.Operatorii de telefonie, care se confrunta cu presiuni de micsorare a tarifelor pe care le practica, partial din cauza unor reglementari ale Uniunii Europene, cauta, de asemenea, noi surse de venit.GSM Association, organizatia ce reprezinta membrii ai industriei de telecomunicatii, cum ar fi Vodafone, a facut echipa cu European Payments Council, un organism ce reprezinta 8.000 de banci in Europa, scrie Reuters.
Ziarul Gandul adopta un nou model de business si, din 8 aprilie, ofera cititorilor o experienta digitala completa - online, pe iPad si pe mobil, devenind un produs media exclusiv digital. ... online, pe iPad si pe mobil.
Serviciul pune la dispozitia utilizatorilor abonament gratuit, un aparat mobil gratuit (oferit în custodie pe toata durata contractului), cartela SIM preactivata, pâna la 1.200 de minute lunare gratuite (pot fi folosite de catre client atât de pe telefonul fix, cât si de pe cel mobil) si tarife speciale (dupa depasirea minutelor incluse).
google-analytics.com