Cautare

1580 de rezultate pentru "telefon mobil" (3.57 secunde)
Harti detaliate ale Romaniei sunt disponibile prin intermediul Google Maps, accesibil cu orice web browser, sau prin Google Maps pentru telefonul mobil. ... Aplicatia Google Maps pentru telefonul mobil poate fi descarcata gratuit de la http://m.google.ro/maps/.
Prin acest program, informatiile stiintifice asociate pieselor expuse pot fi citite cu ajutorul telefonului mobil datorită ... din noiembrie, informatiile legate de exponate vor putea fi citite simultan, de mai multe persoane, prin afisarea lor pe telefonul mobil intr-un timp foarte scurt.
O tableta (eng., Tablet Computer) reprezinta un calculator personal mobil complet, mai mare in dimensiuni decat un telefon mobil sau un PDA, integrat intr-un display sensibil la atingere si care se opereaza in cea mai mare parte prin atingerea ecranului.
DESCOPERA.RO dezvaluie ce surpriza pregateste Apple in noul iPhone 6 Apple planuieste sa transforme noul iPhone, pe care il va lansa in 9 septembrie, intr-un portofel mobil, datorita unui parteneriat cu cele mai importante banci si retele de plata din lume, printre care Visa si MasterCard, relateaza Bloomberg.
Iata dovada ca telefonul mobil stie totul despre noi. Cum putem fi urmariti, chiar si fara internet sau GPS activat Telefonul mobil stie totul despre noi. ... Un specialist IT are dovada ca orice telefon poate fi urmarit, chiar si fara conexiune internet.
Potrivit site-ului ehow.com, poti sa intri in masina daca ai la tine un cutit, un umeras sau un telefon mobil.
Domnisoara pasarica jurnalista a incalcat deontologia profesionala si poate chiar legea (ca doar era un fel de hartuire ce facea dumneai lui Basescu!) atunci cand a insistat sa-i filmeze fara permisiune, cu telefonul mobil pe Basescu & familia intr-un moment in care era evident ca Basescu era cetateanul Basescu aflat la cumparaturi cu neamurile si nu Presedintele Basescu in vizita oficiala prin supermarket.
Va rog, cine doreste sa vorbeasca la telefon, pe hol, cat poftiti. ... - Eu nu v-am intrerupt, v-am lasat sa vorbiti, insa, batand campii, vorbeam si eu la telefon, asta-i singura chestiune.
Posibilitatea de pastrare a numarului de telefon atunci cand se schimba operatorul se va concretiza tehnic incepand cu 21 octombrie, utilizatorii putand beneficia de acest serviciu in 10 zile de la depunerea unei cereri la furnizorul la care este abonat, a anuntat Autoritatea de Reglementare.
Fraudele pe telefon revin in atentia clientilor Cosmote, de data aceasta folosindu-se de numele companiei Altex pentru a-si atrage victimele. ... Cu Altex ati castigat unul dintre cele 100 de premii in valoare de 2.000 de euro si un telefon Nokia.
Samsung a prezentat la Seoul modelul de telefon Ultra Smart F700 care va fi lansat saptamana viitoare la targul anual 3GSM desfasurat la Barcelona si care, dupa design si facilitati, va ataca segmentul ocupat de "inca nelansatul" iPhone.
Facebook devine disponibil pe orice telefon!" Facebook lanseaza o noua aplicatie dedicata tuturor telefoanelor de pe piata.
Acum ii poti afla numarul de telefon Probabil ca orice posesor de telefon mobil a trecut macar o data prin situatii deranjante din cauza celor care fac glume proaste, sunand la ore nepotrivite sau adresand injurii, sub protectia oferita de ascunderea numarului.
Cum puteti afla daca partenerul de viata va "spioneaza" prin telefon Aveti senzatia ca partenerul va urmareste prin telefonul mobil? ... Este cel mai simplu indiciu pentru a afla daca sunteti spionati - verificati daca va apartine contul de iCloud de pe telefon.
Acolo vei putea sa adaugi numere de telefon si adrese de mail alternative care vor fi folosite in cazul in care pierzi parola sau te trezesti ca esti blocat in afara contului tau.
Pretul minim de vanzare al unui telefon mobil este in prezent de 50 de dolari, dar oferta pentru astfel de produse este limitata, iar modelele oferite sunt vechi.
www.engadget.com anunta ca Google si Orange ar putea colabora pentru producerea telefonului mobil Google.
Aproximativ 14.000 de utilizatori de telefonie mobila au trecut, in ultimele doua luni, la alt operator, fara schimbarea numarului de telefon, cei mai multi alegand Cosmote Romania - 5.960, companie urmata in acest clasament de Orange Romania - 4.167 si Vodafone Romania - 3.778.
cum va arata, ce va putea face si cu ce difera de versiunile anterioare Gigantul Apple lanseaza azi cea de-a cincea generatie a telefonului mobil iPhone, iar pe internet exista multe zvonuri si speculatii cu privire la iPhone 5 si ce va aduce nou acest model pe o piata in care concurenta este din ce in ce mai puternica.
Internet mobil gratuit la metroul bucurestean si de la Vodafone Toti utilizatorii serviciilor de telefonie mobila ai Vodafone, numarul doi pe piata locala de telefonie mobila, au acces gratuit la internet in statiile si tunelurile metroului din Bucuresti incepand de miercuri, 9 noiembrie, a anuntat compania.
google-analytics.com