Cautare

1580 de rezultate pentru "telefon mobil" (2.87 secunde)
Utilizatorii de telefonie mobila cred, de multe ori, ca cineva le asculta conversatiile de la telefon. In diverse publicatii a aparut un articol pe tema INTERCEPTARII telefonului mobil. ... Iata cateva din semnele care ti-ar putea indica faptul ca telefonul mobil ar putea fi interceptat:
Calitatea clipurilor filmate cu telefonul mobil a fost slaba. Un telefon mobil obisnuit nu capteaza foarte bine luminile pe timp de noapte si imaginile filmate pot arata foarte diferit de ceea ce vedem noi.
Calitatea clipurilor filmate cu telefonul mobil a fost slaba. Un telefon mobil obisnuit nu capteaza foarte bine luminile pe timp de noapte si imaginile filmate pot arata foarte diferit de ceea ce vedem noi.
Calitatea serviciilor, nerespectarea clauzelor contractuale si lipsa de comunicare au fost principalele cauze invocate de primele trei persoane care au apelat la portarea numerelor de telefon, acestea fiind contactate telefonic pe 30 octombrie de presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
Dispozitivul care accelereaza cel mai tare tranzitia spre lumea digitala este telefonul mobil si mai ales telefonul inteligent (smartphone-ul), care contine un numar foarte mare de senzori.
Atat de parlamentar, incat a uitat sa foloseasca deja invechitul telefon mobil pe care, dupa cum zice gura targului, trebuie musai sa-l schimbe cu unul mai pe masura functiei.
Alt lucru care mie mi se pare foarte ciudat este ca numai in anumite scoli copiilor li se iau telefoanele inainte de ore, altfel ei au acces la telefon in timpul orelor. ... - As putea trai fara telefon mobil.
Astfel, la standul Orange, vizitatorii vor putea urmari demonstratii privind noile solutii de acces la internet mobil prin tehnologia HSDPA la viteze de pana la 3,6Mbps.
Nicolae Moga pune la dispozitia batranilor un cabinet medical mobil In comuna constanteana Lipnita, distanta dintre satele care ii apartin este de 60 de kilometri. ... Pentru a nu mai exista astfel de cazuri, senatorul PSD Constanta Nicolae Moga le pune la dispozitie oamenilor un cabinet medical mobil complet echipat.
Din dorinta de a fi mai aproape de nevoile oamenilor din Circumscriptia electorala nr.14, Colegiul Senatorial 2, pe care il reprezinta, senatorul Nicolae MOGA a inaugurat vineri, 17 ianuarie 2014, cabinetul medical "Moga Mobil".
Samsung, cunoscuta pentru obsesia sa in ceea ce priveste grosimea telefoanelor mobile, a prezentat zilele acestea la 3GSM cel mai subtire telefon mobil din lume. ... U100 detroneaza de pe pozitia de cel mai subtire telefon din lume tot un model Samsung, X820 a carui grosime nu depaseste 6.9mm.
Una dintre ele povesteste ca a pierdut 28 de euro în câteva minute, dupa ce a facut ce îi cerea o persoana care a sunat pe telefonul mobil si s-a prezentat a fi angajat al Orange.
Ziua lansarii mult-controversatului telefon mobil se apropie. ... iPhone este, cu siguranta, cel mai controversat telefon mobil, fiind amanat de cateva ori. ... Totusi, imagini ale telefonului fusesera scapate pe Internet si inaintea prezentarii oficiale, iar speculatiile privind un eventual telefon Apple aparusera cu cativa ani in urma.
iPhone 4 a fost numit cel mai bun telefon mobil in cadrul Mobile World Congress din Barcelona. ... In cursa numirii pentru cel mai bun telefon, iPhone 4 a concurat cu HTC Desire, LG Optimus 7, BlackBerry Torch 9800 si Samsung Galaxy S.
Dovada ca, potrivit GfK Omnibus, 82% dintre romanii care detin un telefon mobil declara ca au cumparat acest gadget nou. Procentul este similar atat la telefonul mobil obisnuit cat si la smartphone.
Narcisa se afla la resedinta sa din Bucuresti, sectorul 1, unde a inchiriat un apartament, in vederea practicarii de masaje, iar in jurul orei 14:30, a fost sunata pe telefon de un barbat care i-a solicitat serviciile, cerandu-i adresa.
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
Un astfel de telefon este si cel care poarta sigla Aston Martin. ... Pe langa faptul ca este un telefon, acest gadget este programat sa controleze si o multime din functiile masinii, spun cei de la Dvice.com .
Samsung Electronics Co., cea mai mare companie din Coreea de Sud, s-a alaturat Microsoft pentru a lansa in Asia si Europa primul telefon mobil care foloseste tehnologia wireless HSDPA.
google-analytics.com