Cautare

1580 de rezultate pentru "telefon mobil" (5.39 secunde)
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
0264-433.264 mobil: ... Adriana HOBAN - Cluj mobil: ... Cristina Szancsali - Cluj mobil: ... Gavril MOCEAN - Cluj mobil: ... Angela BOKOR - Zalau mobil: ... 0264-552.740 mobil:
Nu e bine sa vorbesti mult la telefon.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
 Un interviu prin telefon nu difera foarte mult de unul fata în fata.
RomTelecom va lansa la 3 octombrie opt optiuni pentru serviciile de voce, reducand tarifele pentru anumite tipuri de convorbiri in schimbul achitarii unui abonament lunar, care se va adauga celui de baza, anunta operatorul de telefonie fixa.Pentru clientii persoane fizice, operatorul va reduce cu 15% pana la 25% convorbirile de pe fix pe mobil, iar pentru convorbirile internationale RomTelecom va practica reduceri de 20% din tariful normal.
Cetatuia, sector 6, l-a imobililizat pe un minor de 12 ani si i-a luat din buzunar un telefon mobil; ... Iuliu Maniu, sector 6, i-a smuls, din mana, telefonul mobil unui minor de 17 ani.
Extrasul de cont, dovada platii prin internet Serviciile de plata cu acces la distanta sunt de doua feluri - prin telefon (mobil si fix) si prin internet.
Un telefon mobil modern poate fi localizat prin doua sisteme: ... in aces caz localizarea se face prin medosa triangulatiei, prin calcularea distantgelor de la telefon la mai multe antene terestre, precizia fiind de circa 5 metri);
De asemenea, ANRC asteapta si o scadere, chiar sub 10 centi, a tarifelor pentru apelurile de pe mobil pe fix. ... Sa presupunem ca sunam de pe fixul de acasa catre un telefon mobil.
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
Aproape toate convorbirile la telefon sau in apropierea telefonului pot fi ascultate. ... Daca totusi e nevoie de telefon 1. ... Programul zfone (www.zfoneproject.com) instalat tot pe un telefon destept si folosit exclusiv pentru apeluri VoIP. ... Un telefon criptat (exemple:
Google planifica sa imbunatateasca accesul la Gmail prin telefonul mobil cu ajutorul unei aplicatii care sporeste performanta si interfata pe dispozitivele mobile. ... Folosind aplicatia pentru Gmail, utilizatorii vor putea deschide fotografiile si documentele atasate intr-un format compatibil cu display-ul telefonului mobil.
Totul a fost posibil cu ajutorul senatorului Nicolae Moga, prin cabinetul medical Moga-Mobil. ... Gratie cabinetului medical Moga-Mobil, locuitorii din comuna Independenta si satul Movila Verde au descoperit afectiuni de care nu stiau ca sufera.
Se pare ca Google are in planuri producerea unui telefon mobil. ... Aceleasi surse mentioneaza ca in aproximativ un an, Google va lansa preconizatul telefon. ... Discutiile au ca subiect principal dezvoltarea unui sistem de publicitate pe telefonul mobil.
Nu exista boli incurabile (Continuare) Telefonul mobil - un rau necesar - Fiindca am vorbit de releele GSM, va propun sa trecem la aparatele propriu-zise, "bombele cu ceas" pe care le purtam zilnic asupra noastra.
Aplicatie pe telefon pentru masurarea tensiunii arteriale (Autoare: Magda Marincovici/mariustuca.ro) Tensiunea arteriala va putea fi masurata cu ajutorul unei aplicatii descarcate gratuit pe telefonul mobil de pe site-ul www.tensiuneamea.ro.
O macheta a unui telefon mobil din sec.II pe care se afla scrierea tablitelor de la Sinaia, descoperit. ... UN GRUP DE ARHEOLOGI A GASIT IN TIMPUL UNOR CERCETARI, UN OBIECT CARE SEAMANA FOARTE MULT CU UN TELEFON MOBIL.
Operatiunea telefonul mobil - BEC a interzis intrarea in cabina de vot cu telefonul mobil.
Un italian in varsta de 60 de ani a fost diagnosticat cu tumoare pe creier, specialistii gasind o legatura directa intre aceasta maladie si folosirea de catre barbat, timp de 12 ani, cate sase ore pe zi, a telefonului mobil, scrie Daily Mail.
google-analytics.com