Cautare

1580 de rezultate pentru "telefon mobil" (2.68 secunde)
CE POT PATI IN SPECIAL FEMEILE DIN CAUZA TELEFONULUI MOBIL Peste 6,9 miliarde de oameni si-au cumparat un telefon mobil Telefoanele mobile emit radiatii electromagnetice care au capacitatea de a distruge celulele din organism. ... Iata ce trebuie sa faci pentru a te apara de radiatiile telefonului mobil:
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. Un chinez a murit din cauza exploziei telefonului sau mobil.
Iata testul care iti spune daca esti obsedat de telefonul mobil sau nu O noua cercetare efectuata in Regatul Unit arata ca 94% dintre britanici aleg sa stea o saptamana fara sa faca sex cu partenerul/partenera decat sa ramana fara telefonul mobil.
Cu toate ca este indispensabil, utilizarea telefonului mobil la serviciu poate fi deranjanta pentru cei din jur. Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor.
Cu toate ca este indispensabil, utilizarea telefonului mobil la serviciu poate fi deranjanta pentru cei din jur. Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor.
Pe baza localizarii unui telefon mobil, procurorii au reusit sa-l gaseasca pe adevaratul criminal Dupa accidentul aviatic in care a decedat celebrul pilot roman Adrian Iovan, se tot discuta despre localizarea care se poate realiza prin intermediul telefoanelor mobile.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
Telefonul mobil a devenit nu doar un accesoriu, ci mai ales un obiect indispensabil de care multi dintre noi nu ne mai putem lipsi. Un prim semn al dependentei de telefonul mobil este nevoia de a-l verifica in mod constant.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Cat de usor poti sa spionezi pe cineva prin intermediul telefonului mobil Telefonul mobil este una dintre cele mai importante inventii si este aproape imposibil sa-ti inchipui viata fara el.
testeaza un nou dispozitiv mobil care ruleaza pe sistemul de operare Android al companiei. Compania americana continua ofensiva pe piata wireless, noul mobil intrand in competitie directa cu Apple iPhone.
Femeile din Varasti, judetul Giurgiu vor beneficia, in perioada 23 Octombrie - 29 Noiembrie 2017, de mamografii si teste Babes-Papanicolau realizate gratuit in cadrul campaniei de Diagnostic Mobil - Cancer de san si col uterin organizate de Fundatia Renasterea.
Dar este de exemplu cazul persoanelor care vorbesc la telefon in timp ce se afla la volanul unui autoturism si care nu folosesc numeroasele posibilitati de a folosi telefonul la volan in siguranta.
Fiul omului de afaceri Florin Pogonaru si Fundatia Erste, principalul actionar al Erste Bank, sunt parteneri intr-o companie care va lansa, in lunile viitoare, servicii bancare complexe pe telefonul mobil in Romania, a spus Andrei Pogonaru, actionar si membru al boardului noii firme, potrivit NewsIn.
a fost interzisa recomandarea si vanzarea unui telefon mobil copiilor sub 14 ani. ... Recomandarile din aceasta lege sunt bazate si pe studiul Institutului National de Sanatate si Cercetare Medicala (INSERM), din Bordeaux, din mai 2014, care confirma legatura dintre utilizarea intensiva a telefonului mobil si aparitia tumorilor cerebrale.
Asadar, Google recunoaste ca are in dezvoltare in telefon mobil la luni bune dupa ce primele zvonuri au circulat pe Internet, situatie similara cu iPhone-ul de la Apple.
IPOTEZE DESPRE POSIBILE CAUZE ALE TUMORILOR CEREBRARE FOLOSIREA UNUI TELEFON MOBIL Folosirea unui telefon mobil creste riscul de cancer cerebral.
• "Astazi am facut inca un pas important in dezvoltarea serviciului 4G, oferindu-le clientilor nostri internet 4G si pe telefon, alaturi de tableta si PC.
Nu are nici telefon fix, nici mobil si nu-i plac nici evenimentele mondene, iar de imbracat il imbraca matusa sa, Victoria, care locuieste in Statele Unite ale Americii. ... - Cum puteti trai fara telefon? - Mi se pare ca e mult mai bine fara telefon. ... - N-aveti nici telefon mobil.
Peste 70.000 de soferi amendati pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau Peste 70.000 de soferi din toata tara au fost amendati, in acest an, de politisti pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau.
google-analytics.com