Cautare

2297 de rezultate pentru "telefon fix babeni valcea" (2.72 secunde)
In urma cu trei zile, reprezentantii unei companii de telefonie mobila au sesizat organele de cercetare penala din judetul Valcea cu privire la faptul ca, in ultimele zile, au aparut pe Internet oferte pirat avand in grila de prezentare numele unor companii precum Connex si Vodafone.
Potrivit unui comunicat de presa al Judecatoriei Valcea, 135 de judecatorii din tara s-au pronuntat in legatura cu revocarea lui Danilet, dintre care 103 au fost favorabile propunerii de revocare, iar 32 nu au aderat.
Valcea: ... Organizatia PSD Galati a trimis la Valcea pentru oamenii afectati de inundatii 45 de tone de grau, a declarat, pentru AGERPRES, senatorul valcean social-democrat Laurentiu Coca.
- Mai ai timp de gatit, avand in vedere ca la TVR 2 prezinti miercuri, de la ora 11.00, emisiunea La fix - stiinta si tehnologie si care iti ocupa aproape tot timpul.
Nu are nici telefon fix, nici mobil si nu-i plac nici evenimentele mondene, iar de imbracat il imbraca matusa sa, Victoria, care locuieste in Statele Unite ale Americii. ... - Cum puteti trai fara telefon? - Mi se pare ca e mult mai bine fara telefon. ... - N-aveti nici telefon mobil.
Potrivit Autoritatii Nationale in Domeniul Comunicatiilor, cei mai multi dintre cei care au renuntat la telefonul fix, s-au indreptat catre telefonia mobila.
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
Un astfel de telefon este si cel care poarta sigla Aston Martin. ... Pe langa faptul ca este un telefon, acest gadget este programat sa controleze si o multime din functiile masinii, spun cei de la Dvice.com .
Ce preferi, aplicatiile din telefon sau petrecerea timpului cu partenerul? ... c) Daca gasesc un subiect de discutie cu prietenii pe telefon, partenerul poate sa mai astepte. ... c) Se intampla de fiecare data cand imi ridic ochii din telefon.
Destinatia finala, conform contractului incheiat de partea thailandeza cu ROMARM S.A., apartinand Ministerului Industriilor, era UM Babeni din jud. Valcea.
Va vor incanta cu mestesuguri traditionale domnul Lepadatu de la Babeni, Valcea- cioplitor in lemn, Domnul Iorga din Olari - olar de la Horezu cu roata Olarului si D-na Filoteea Drajmici - incondeietoare din Bucovina.
Iordan Lepadatu din Babeni, Ramnicu-Valcea a fost prezent recent la targul de Sfintii Petru si Pavel, de la Muzeul Satului, cu obiecte sculptate in lemn.
Dupa verificarile de la fata locului, s-a stabilit ca patru oameni si-au pierdut viata si alti patru au fost raniti.
Va rog, cine doreste sa vorbeasca la telefon, pe hol, cat poftiti. ... - Eu nu v-am intrerupt, v-am lasat sa vorbiti, insa, batand campii, vorbeam si eu la telefon, asta-i singura chestiune.
Posibilitatea de pastrare a numarului de telefon atunci cand se schimba operatorul se va concretiza tehnic incepand cu 21 octombrie, utilizatorii putand beneficia de acest serviciu in 10 zile de la depunerea unei cereri la furnizorul la care este abonat, a anuntat Autoritatea de Reglementare.
Fostul subprefect PSD Viorel Popescu, care detinea functia de vicepresedinte al organizatiei municipale a PSD Ramnicu Valcea, a demisionat din partid.
, achitarea primarului municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau (foto), in dosarul in care era acuzat de coruptie. ... , recursul formulat de Directia Nationala Anticoruptie (DNA), in procesul edililor municipiului Ramnicu Valcea, primarul Mircia Gutau si fostul viceprimar Nicolae Dicu, acuzati de luare de mita, respectiv de complicitate la luare de mita.
Victorie clara a PSD+PC in Valcea Alianta electorala PSD+PC a castigat alegerile pentru Parlamentul European in judetul Valcea, cu 39,56% dintre voturile valabil exprimate, cu aproximativ 14 procente mai mult decat PD-L, potrivit rezultatelor finale facute publice ieri de Biroul Electoral Judetean (BEJ) Valcea.
google-analytics.com