Cautare

2297 de rezultate pentru "telefon fix babeni valcea" (3.95 secunde)
Parchetul Judecatoriei Ramnicu Valcea face cercetari in privinta a opt persoane in cazul distrugerii a aproximativ 127.000 de kilograme de TNT la Uzina Mecanica Babeni, in urma unei informari a DGIPI conform careia munitia nu ar fi fost distrusa si urma sa fie instrainata catre o terta parte.
Destituit spre sfarsitul anului trecut in urma unui control efectuat de Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic si de Vanatoare Ramnicu Valcea, Deaconeasa a fost angajat la Directia Silvica Ramnicu Valcea (subordonata RNP Romsilva), fiind de-atunci in concediu medical.
Alocarea sumei 1.451.632 lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2012, pentru judetul Valcea. Domnule ministru, avand in vedere ca administratia judetului Valcea prin presedintele Consiliului Judetean domnul dr.
Munitia adusa de Romagro Cereal pentru dezmembrare la Uzina Mecanica Babeni provine din Taiwan si nu a fost inca distrusa in totalitate, cele circa 600 de tone de proiectile care au apucat sa fie procesate fiind returnate ca deseuri, a declarat directorul Ion Marculescu.
Stanescu afirma, intr-un material publicat, luni, pe site-ul sroscas.ro, ca afacerea a constat in exportarea ilegala a cinci vapoare incarcate cu explozibil care ar fi trebuit sa fie distrus la o unitate militara din Valcea.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Groapa de gunoi a municipiului Ramnicu Valcea trebuia inchisa de mai bine de doua saptamani, mai exact la sfarsitul anului trecut, angajament pe care Romania si l-a luat prin Tratatul de aderare la Uniunea Europeana, Capitolul 22 - Mediu.
Numele Mircea Basescu nici macar nu a fost amintit in audierile de astazi ale Comisiei de Aparare din Senat, a spus Mihai Stanisoara, Ministrul Apararii, si asta deoarece, "in opinia tuturor celor prezenti acolo, nu exista nicio legatura intre asa-zisul caz Babeni si Mircea Basescu".
Întaiul gospodar din Ramnicu Valcea este acuzat ca, pe mana cu juristul primariei, a cumparat leagane pentru copii la preturi de trei ori mai mari decat pe piata, diferenta de bani intrand in buzunarele unui afacerist local. Procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au dispus ieri trimiterea in judecata a primarului municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice.
Pentru al doilea an consecutiv, echipa de handbal feminin de junioare III de la Colegiul Tehnic Energetic din Ramnicu Valcea a devenit campioana nationala, terminand un sezon de exceptie fara infrangere.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Traficul feroviar pe Valea Oltului intre statiile Caineni (judetul Valcea) si Podu Olt (judetul Sibiu) este intrerupt din cauza alunecarilor de teren produse aseara in urma unei viituri, informeaza NewsIn.
Casa de Avocatura "Nemoianu", din Ramnicu Valcea, condusa de avocata Daniela Nemoianu, ofera servicii de consultanta juridica complexurilor energetice din Oltenia si Societatii Nationale a Lignitului, la preturi de lux.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
Nicolae Dicu, viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, cercetat pentru luare de mita, a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile, in urma hotararii date de judecatorii Tribunalului Bucuresti.
Si judetul Valcea va beneficia de o parte din masiva finantare europeana, specialistii din cadrul Agentiei pentru Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Valcea afirmand ca 5,5 milioane de euro vor intra in conturile fermierilor din judet.
Denuntatorul care a anuntat procurorii Departamentului National Anticoruptie (DNA) Bucuresti ca viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, Nicolae Dicu, si primarul Mircia Gutau i-au cerut mita pentru a-i elibera un certificat de urbanism, a povestit ieri, intr-o conferinta de presa, toate intalnirile si discutiile pe care le-a avut cu cei doi edili pe aceasta tema.
 Un interviu prin telefon nu difera foarte mult de unul fata în fata.
Extrasul de cont, dovada platii prin internet Serviciile de plata cu acces la distanta sunt de doua feluri - prin telefon (mobil si fix) si prin internet.
google-analytics.com