Cautare

1283 de rezultate pentru "telefon deranjamente" (8.80 secunde)
Mi-a citit la telefon un pasaj din ea, un pasaj preferat, din monologul harciogului, si la mijloc glasul i s-a frant, a zis ca nu poate continua pentru ca ii vine sa planga. Si-am plans amandoi la telefon.
Premierul ureaza un Craciun fericit si anunta ca 3 zile e in post de telefon Premierul Victor Ponta isi petrece sarbatorile legate de Nasterea Mantuitorului alaturi de familie si de socrii. Cu acelasi prilej anunta ca timp de 3 zile nu poate raspunde la telefon:
MAE recomanda cetatenilor romani care doresc sa tranziteze Franta sa se informeze la numarul de telefon verde pus la dispozitie de Prefectura din Savoie (08 11 00 06 73) sau sa verifice starea vremii si a drumurilor pe site-ul Vigilance.meteofrance.com.
Lunea urmatoare, el a contactat Baza Fortelor Aeriene Keesler din Biloxi si si-a lasat numarul de telefon.
Dupa cateva zile de la aceasta intalnire, Russel Callaghan, redactor la revista UFODATA, a primit un telefon de la un barbat numit Spyros Melaris. ... Callaghan i-a dat telefon lui Mantle, care, in urmatoarele cateva saptamani, a avut mai multe convorbiri telefonice cu Spyros Melaris.
- telefon mobil, internet, electricitate, intretinere (o persoana):
Functionarul CJ Dolj are calculator, telefon, dar nu si spatiu Si functionarii publici din CJ Dolj stau inghesuiti ca sardelele in birouri de 18-20 metri patrati, conducerea institutiei recunoscand ca lipsa spatiului este o problema cu care se confrunta cei 142 de angajati.
Deputatul a povestit un episod in care a vorbit la telefon cu doi primari PSD in acelasi timp, punand unul dintre telefoane pe speaker, fara ca interlocutorul sa stie acest lucru, tocmai pentru a-i arata celuilalt pretendent pesedist cu cine este nevoit sa stea de vorba.
ßandru a aratat ca in ziarul "Tricolorul" au aparut "tot felul de aberatii si de injuraturi" despre ea si familia sa si i-a fost publicat numarul de telefon mobil de la Parlament.
“Problemele oamenilor nu se rezolva prin telefon” Instanta nu va avea o sarcina deloc usoara in acest caz, trebuind sa ia in considerare si rapoartele medicale, care stabilesc ca Valerian Todita este sanatos psihic, dar are probleme fizice.
"Ii atentionam pe membrii de Guvern sa fie atenti ce vorbesc si cu cine vorbesc la telefon. ... Liberalul Orban a replicat ca e ilegal ca Basescu stia ce vorbesc ministrii la telefon.
El a spus ca nu a pastrat telefonul dat de Camera Deputatilor, deoarece si-a cumparat mai de mult un telefon nou. "Acest telefon l-am dat asistentei mele si, daca ea il utilizeaza, mi se pare normal", a adaugat Zgonea.
"Teodor Melescanu a fost amenintat la telefon de presedintele Traian Basescu, cu un limbaj care nu poate fi reprodus la un post de radio sau in presa.
Corina Dragotescu a relatat sambata in emisiunea "3X3" de la Realitatea TV cum a primit un telefon din partea lui Ion Iliescu in care acesta a facut-o "ticaloasa". "Eram mirata", povesteste jurnalista, "nu stiam cine e la telefon.
Jurnalista Corina Dragotescu a relatat ca a primit un telefon din partea presedintelui de onoare al PSD Ion Iliescu, in care acesta a facut-o "ticaloasa". ... "Nu stiam cine e la telefon.
Mircea, uite, asa cum il vedeti, cand pune mana pe telefon ii raspunde Berlusconi, si stie si cine e si ii si raspunde! E mare lucru sa ti se raspunda la telefon si pe criza asta asta e mare lucru, sa stiti, mare lucru!", a spus Hrebenciuc.
Cand am iesit din studio, Mircea Badea nu asculta, ca de obicei, la telefon indicatiile pe cine sa injure si pe cine nu.
Si slugile de la ANI, slugile lui Basescu, s-au gasit sa dea un comunicat in care sa declare sus si tare incompatibilitatea mea, fara ca inspectorii de integritate sa-mi dea un telefon si sa-mi puna o singura intrebare.
"Bai baiete, trebuie sa te mai maturizezi!" Ion Iliescu a povestit, in sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca a primit un telefon din partea lui Traian Basescu, care ii cerea presedintelui de onoare al social-democratilor "sa ii dea voie" lui Marian Sarbu sa accepte functia de ministru al Muncii in Guvernul Boc.
Ce ati scris despre mine in Cotidianul despre o intalnire de doua minute cu Condoleazza Rice au fost niste minciuni ordinare, nu ati avut amabilitatea de a da un telefon. ... De ce nu mi-ati dat un telefon?
google-analytics.com