Cautare

1276 de rezultate pentru "telefon 0213067683" (2.57 secunde)
Rezolvarea problemelor clientilor prin telefon este mai putin costisitoare decat prin birourile de relatii cu clientii, compania isi imbunatateste imaginea pe piata, se diferentiaza de competitie, poate lansa mai usor noi produse si servicii si intelege mai bine care sunt nevoile clientilor.
Actionarii trebuie sa trimita o solicitare catre societate in care sa specifice datele de identificare si un numar de telefon la care pot fi contactati. ... Actionarii trebuie sa precizeze in solicitare un numar de telefon la care pot fi contactati in caz de neclaritati.
Toate hotelurile din aceasta categorie au piscina, iar camerele sunt dotate cu televizor, telefon, radio, minibar si aer conditionat. ... In fiecare camera este instalat telefon, televizor cu programe prin satelit, baie si toaleta.
In vederea efectuarii experimentului s-a apelat la 15 voluntari - barbati sub 30 de ani - care au folosit un telefon GSM 900 timp de 45 de minute. In 12 cazuri, celulele din partea cortexului cerebral cea mai apropiata de telefon au prezentat semne de surescitare in timpul folosirii.
angajarea a cel putin doua persoane (cu salarii intre 150 si 300 de euro pe luna), intretinerea (60-80 de euro pe luna), lumina (10-15 euro pe luna), telefon (50-300 de euro pe luna), internet (40 euro pe luna), publicitate (30-1.000 de euro pe luna), papetarie (15 euro pe luna).
Cresterea tarifelor la transport pe calea ferata si a utilitatilor precum apa, canal, salubritate si telefon a fost principalul factor care a condus la majorarea preturilor in iunie la toate categoriile de servicii.
Cresterea tarifelor la transport pe calea ferata si a utilitatilor precum apa, canal, salubritate si telefon a fost principalul factor care a condus la majorarea preturilor in iunie la toate categoriile de servicii.
Important de stiut este ca numerele de telefon au ramas aceleasi, 470161 si 460542", a precizat Gheorghe Dumitriu. ... Faptul ca cineva imi spune la telefon ca in fata farmaciei lui s-a deschis o alta, pe mine nu poate decit sa ma bucure.
Secretul unei afaceri de succes Daca in urma cu zece ani numai "greii" orasului isi permiteau sa aiba un telefon mobil, acum un copil de sapte ani cu un telefon in mana nu mai mira pe nimeni.
Ministerul Integrarii lanseaza in cursul zilei de azi numarul de telefon 080.080.2007, la care cetatenii pot obtine informatii despre Uniunea Europeana si procesul de aderare a Romaniei.
Astfel, Domo si Flanco inca mai acorda credit doar in baza buletinului, a unui numar de telefon fix/factura de utilitati si a unui numar de telefon de la firma angajatoare.
Informatia nu este oficiala, dar exista zvonuri ca ambele companii sunt in tratative pentru a produce un telefon mobil sub marca Google, care ar avea incorporate versiuni mobile de aplicatii Google, precum Google Earth, Gmail etc.
In comunicatul de presa al Apaterm se mai precizeaza faptul ca, in perioada sarbatorilor de iarna, vor fi asigurate permanent servicii de calitate catre toti consumatorii, iar in situatia aparitiei unor disfunctionalitati in furnizarea caldurii sau apei calde galatenii pot suna la dispeceratul unitatii, la numarul de telefon 311.018.
neafisarea la loc vizibil a unei plachete cu numarul de telefon TELCONS (telefonul consumatorului - apel gratuit) 0800/080.999, precum si adresa si numarul de telefon al OJPC.
Cei interesati sa obtina mai multe informatii pot apela si numarul de telefon 031/620.100, afisat pe site. ... Daca nu ne credeti, verificati pe site si incercati sa dati un telefon.
Primul pas este cel al contactarii bancii straine prin telefon, fax ori email.
Astfel, Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile la nivel mondial, a pus in vanzare o serie limitata a unui telefon de lux, proiectat in colaborare cu Ferrari, care va fi comercializat prin magazinele proprii din Londra, Paris, Hong Kong si Singapore la pretul de 18.000 de euro, transmite Reuters, citat de Mediafax.
Potrivit ANRCTI, modalitatea de apelare este aceeasi cu cea din roaming - cel care suna trebuie sa formeze codul de tara al celui pe care il apeleaza, urmat de numarul respectiv de telefon.
Seful Garzii, amenintat la telefon Cristian Radu nu a vrut sa dezvaluie identitatea bancilor, pentru ca - nu-i asa? ... "Acum doi ani am primit un telefon prin intermediul caruia am fost amenintat.
Operatia nu este foarte complicata, totul facându-se software, dar la unele mobile 3G mai noi este ceva mai greu.Odata deblocat, un astfel de telefon îsi pierde garantia.
google-analytics.com