Cautare

444 de rezultate pentru "telefoane" (2.80 secunde)
Pozitia este una foarte puternica, Secretariatul General fiind practic "inima" Senatului, locul in care se decide de pilda cum si cui i se impart diferitele privilegii si bunuri, de la simple telefoane la birouri si masini.
Aflat la masa, Regele a primit doua telefoane succesive din Bucuresti, de la Dimitrie Negel, maresalul Palatului, care ii comunica ca Primul-ministru Petru Groza doreste neaparat o audienta a doua zi dimineata, la ora 10, la Palatul Elisabeta, pentru a discuta o chestiune de familie (pe atunci, Palatul Elisabeta din Parcul Herastrau, locuinta matusii Regelui, era folosit ca singura resedinta regala disponibila in Bucuresti, Palatul Regal din Calea Victoriei fiind inca grav avariat de bombardamentele germane din 24 august 1944, iar Casa Noua fiind complet distrusa de aceleasi bombardamente).
Mai primiti telefoane cu "interventii"? - Declarativ, n-o sa vedeti pe niciunul sa spuna nu. Declarativ, toti vrem sa facem Romania ca soarele de pe cer.
Miliarde de lei pe convorbiri telefonice Camera Deputatilor a informat IPP ca deputatii beneficiaza de telefoane mobile cu un abonament lunar in valoare de 18 USD, cu 400 de minute incluse.
Astfel, incepand de astazi taxa ecologica va scadea de la 7 lei -la 5 lei pentru LCD-uri, televizoare, copiatoare, calculatoare sau monitoare.De asemenea, taxa va fi de doar un leu pentru telefoane mobile, DVD playere sau detectoare radar.
Cu acest prilej, Cosmote va comunica direct cu utilizatorii de telefoane mobile prin Bluetooth, utilizand serviciul ProxyCast, pus la dispozitie de compania Personal Networks.
mitraliere, masini Humvee, aparate de numarare a banilor, telefoane prin satelit. Assange a sperat ca jurnalistii vor cerceta cu atentie informatiile, dar acest lucru nu s-a intamplat.
Unele stau pe jos, altele in picioare, insa toti au telefoane deschise. Ei sunt vanatorii de pokemoni, practicantii jocului virtual care a pus in miscare zeci de milioane de tineri din intreaga lume.
Facebook Messenger nu va mai functiona pe aceste telefoane. Anuntul facut de companie Facebook a anuntat oficial ca utilizatorii care folosesc un telefon cu Windows 8.1 sau o varianta mai veche nu vor mai putea folosi aplicatia de Messenger.
Are iluminare in jurul sau si poti pune si telefoane cu incarcare rapida. Costa 12 dolari si il gasiti AICI:
"Mi s-a spus, incepand cu prietenii de aici, de la Brasov, si sfarsind cu mii de telefoane, scrisori, apeluri disperate, nu plecati, ca asta vor.
Doug Tackett, directorul Administratiei pentru situatii de urgenta al Districtului Pike, spunea ca a primit mai multe telefoane, dar situatia nu intra sub nicio forma in atributiile institutiei.
Cand a primit niste telefoane de la militarii aflati la suprafata, care spuneau ca un OZN se plimba peste obiectivele din zona, Salas si-a trezit seful si in timp ce-i povestea cele intamplate, pe panoul de alaturi, in dreptul fiecarei rachete nucleare, s-a aprins avertismentul "no go", in-semnand ca rachetele nu mai puteau fi lansate.
vei primi vizite sau telefoane de la oameni de care nu ai mai auzit de multa vreme. Aspecte negative: Daca insa faci parte dintre acei oameni pesimisti si plangareti, cu o mentalitate de victima...
Dupa ce au aparut in presa primele sale relatari, a primit "niste telefoane". Nu a fost placut, dar refuza sa discute mai mult despre acest subiect.
Chirita a marturisit ca presedintele CJC nu-i raspunde nici macar la telefoane, dar l-a asigurat ca nu-i va cere pasaport pentru trecerea in alt judet, facand referire la acele voci care sustin ca Harsova nu face parte din judetul Constanta.
De exemplu, doua telefoane mobile testate (un model mai vechi si un altul de ultima generatie) arata un nivel de 100 mW/cm2 si respectiv 50 mW/cm2.
Fuhr primeste si acum telefoane ciudate, de la persoane curioase sa afle amanunte despre intalnirea lui. El nu a incercat sa-si ascunda contactele, pentru a fi greu de gasit, si pare fericit sa-si spuna povestea oricarui doritor care il suna.
Tot atunci, la inceputul anilor '60, am vorbit pentru prima data la un telefon interurban de la Centrala de telefoane aflata tot pe Centru, langa Libraria Noastra, a lui Nea Stroie.
Caz in care s-ar putea confrunta si cu o fosta colega, Corina Cretu, cu care Ponta vrea si el sa atace Cotrocenii - Deocamdata, conform unui sondaj INSCOP, Iohannis conduce intr-un top al candidatilor in care concureaza cam de unul singur - O videoconferinta a procurorilor DNA cu fugarul Ghita, care se pare ca a obtinut azil politic in Serbia, desface capacul unei oale sub presiune care va face explozie peste doar vreo 2 zile - Investigata de Inspectia Judiciara pentru ignorarea prevederilor legale privitoare la completele de 5, Cristina Tarcea face dezvaluiri despre o posibila implicare (in ce?) a lui Dorneanu, afirmand ca acesta ar fi chemat-o sa discute intr-o camera intunecoasa si fara telefoane mobile.
google-analytics.com